Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22676 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Tekrar merhabalar, yarın bir hafta olacak, çatlaklarım ilerliyor... Bugün dördüncü yıkamamı yaptım. Yıkama sonrası ön ve arka bölgeyi paylaşıyorum. Nedense kuruluk hissi en fazla yıkamadan sonraki saatlerde oluşmaya başlıyor. Zaman zaman "acaba az mı nemlendiriyorum?" gibi bir kaygı oluşuyor zira klinik de korkak alıştırıyor elimizi. Verilen nemlendiriciyi bir sprey kutusu içerisinde seyrelttim ve kafama uyguluyorum. Şampuanı da gösterdikleri şekilde bir lifte köpürtüp köpük olarak saçıma döküp duruluyorum. Yorumları olan varsa makbule geçer arkadaşlar.

Ön taraftaki üst kısım biraz ışıktan seyrek gözüküyor gerçekte o şekilde değil. Yoğun flaş ışığı altında çekilmiştir. İleriki süreçte kabuk dökümü sonrasında veya tuhaf bir şey olursa öncesinde fotoğraf paylaşırım.

Djan Chelik

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Tekrar merhabalar, yarın bir hafta olacak, çatlaklarım ilerliyor... Bugün dördüncü yıkamamı yaptım. Yıkama sonrası ön ve arka bölgeyi paylaşıyorum. Nedense kuruluk hissi en fazla yıkamadan sonraki saatlerde oluşmaya başlıyor. Zaman zaman "acaba az mı nemlendiriyorum?" gibi bir kaygı oluşuyor zira klinik de korkak alıştırıyor elimizi. Verilen nemlendiriciyi bir sprey kutusu içerisinde seyrelttim ve kafama uyguluyorum. Şampuanı da gösterdikleri şekilde bir lifte köpürtüp köpük olarak saçıma döküp duruluyorum. Yorumları olan varsa makbule geçer arkadaşlar.

Ön taraftaki üst kısım biraz ışıktan seyrek gözüküyor gerçekte o şekilde değil. Yoğun flaş ışığı altında çekilmiştir. İleriki süreçte kabuk dökümü sonrasında veya tuhaf bir şey olursa öncesinde fotoğraf paylaşırım.

Gecmis olsun kardesim ben de ayni klinikte 26.12 de yaptirdim.Losyon u seyreltip spray kullanman cok iyi bende ayni sekilde uyguladim.Kuruluk hissi olacak endise etmene gerek yok.Spray losyonu gunde 3-4 defa kullanabilirsin o hissiyati azaltmak icin,ben oyle yaptim.Ekimin cok iyi duruyor ve donor bolgenden de ki saclarin da iyi goruyorum,en azindan benimkine oranla.O yuzden ben propecia takviyesi kullaniyorum guclendirmek icin.Tekrar hayirli olsun kardesim.
Klinik: Dr.Serkan Aygin (Dr.Halil bey)
Ekim Tarihi: 26.12.2022 - 4800 greft Dhi

Ilac takviyesi :
1 mg Propecia
Xpecia 1 tablet
Biotin 10000 mg

Beygirbey

• Sr. Member
Gecmis olsun kardesim ben de ayni klinikte 26.12 de yaptirdim.Losyon u seyreltip spray kullanman cok iyi bende ayni sekilde uyguladim.Kuruluk hissi olacak endise etmene gerek yok.Spray losyonu gunde 3-4 defa kullanabilirsin o hissiyati azaltmak icin,ben oyle yaptim.Ekimin cok iyi duruyor ve donor bolgenden de ki saclarin da iyi goruyorum,en azindan benimkine oranla.O yuzden ben propecia takviyesi kullaniyorum guclendirmek icin.Tekrar hayirli olsun kardesim.

Can abi çok teşekkür ederim yorumların için umarım ikimizin de çok güzel olur, keyifle kullanırız. Şimdilik bende çok fazla kuruluk ve çatlak var. Senin kabukları merkezde mi döktüler yoksa sen mi döktün? Kaçıncı gündü, nasıl bir süreç izledin? Paylaşırsan sevinirim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Djan Chelik

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Can abi çok teşekkür ederim yorumların için umarım ikimizin de çok güzel olur, keyifle kullanırız. Şimdilik bende çok fazla kuruluk ve çatlak var. Senin kabukları merkezde mi döktüler yoksa sen mi döktün? Kaçıncı gündü, nasıl bir süreç izledin? Paylaşırsan sevinirim.

Ben Rusya da oldugum icin kendim doktum kardesim.18. gun kafami bol sampuanlayarak ve hafif hareketler ile saclarin cikis yonune dogru (tepeden on bolgeye dogru) lif ile attim kabuklari.3-4 defa tekrarladim ve kabuk felan kalmadi kafamda.ayni zamanda sicak olmamak sarti ile dus basligindan akan hafif tazyikli su ile ileri geri hareketlerle gezdirdim kafamda.

Ilac takviyesi :
1 mg Propecia
Xpecia 1 tablet
Biotin 10000 mg

İdor

• Jr. Member
  • **
Serkan Aydın saç ekimine hayırlı olsun kardeşim açık alana göre saç ekimi planlama gayet başarılı duruyor maşallah ekimi çok sık olmuş temiz olmuş güzel bir önü çizgi tasarlanmış gayet temiz ve güzel bir saç ekimi inşallah hayalindeki saçları kavuşursun
@hintell hocam peki bir soru soracağım. Bu gibi saç ekimlerim (aciklik ve sikilastirma gibi..) üst kısımdaki mevcut saçlar ile donör bölgesinden alındıktan sonraki diğer mevcut saçlardan daha yavaş ve ince büyüyor bunun sebebi nedir . Üst kısma kanal acilip ekildiği için mi . Normalde ekilmeden önce üst bölgedeki saç ile sanki şimdiki büyüyen mevcut saç arasında fark var insan soruyor bende bu kadar açıklık mi vardı diye .

Beygirbey

• Sr. Member
Tekrar merhabalar, bugün 16. GÜN ve 13. YIKAMA.

12. yıkamada hemen hemen tüm kabuklar döküldüğü için 15. yıkamada kliniğe gitmeyeceğim. Klinikten kabuk dökülmesi sonrası günde 1 (bir) kez masaj yapıp yıkamamı, losyonu bırakmamı, şampuanı bitene kadar kullanabileceğimi (sonra istediğim şampuana geçebileceğimi), medikal tedaviye başlamak istiyorsam başlayabileceğimi, birkaç gün içerisinde şok dökülmenin başlayacağı ve 2 aya kadar devam edebileceği söylediler. Sizlerin başkaca yorumunuz olursa duymak isterim. Özellikle ön tarafta hala uyuşukluk, arada genel olarak batmalar, gerginlik hissiyatları vs. oluyor, kabukların altından çıkan saçlar keçe gibi hissiyatta... Normal sanırım.

Onun dışında fotoğraflarımı paylaşıyorum. Yani sanki forumda kabukları dökülen birçok arkadaşta kabukların altından zımba gibi saçlar çıktı, bende biraz çatlaklarda saç çıkmamış gibi, sanırım sonra oturur? Yani böyle "şok dökülme öncesi tadını çıkartayım" dediğim bir saçla karşılaşmadım sanki... Yoksa o tadını çıkartma safhası bir süre sonra mı oluyordu? Donör de sanki pek homojen değil gibi? Gerçi daha 16. gün biraz erken ve fotoğraflar aşırı fazla yüksek aydınlatmalı profesyonel ışık altında çekildiler, gölgeler falan... Yine de yakından gördüğünüz üzere yorumlarınız olursa memnun olurum.
« Son Düzenleme: 02 Şubat 2023, 13:06:53 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Jokerr35

• Full Member
Serkan aygın klinik kabuk dökümünü geç yaptırdığı için kabuk dökümü yaparken şok başlamış olabiliyor bu yüzdende kabukları dökerken şok dökülmeninde etkisiyle ekim yapılan yerler daha seyrek gözükebiliyor bende seninle aynı düşünceye kapılmıştım içini ferah tut saçların çok güzel olacak inşallah

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28984.0

Beygirbey

• Sr. Member
Farkli isik altinda birkac farkli foto daha… Donor kotu gozukuyor mu, ne dersiniz?
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
Serkan aygın klinik kabuk dökümünü geç yaptırdığı için kabuk dökümü yaparken şok başlamış olabiliyor bu yüzdende kabukları dökerken şok dökülmeninde etkisiyle ekim yapılan yerler daha seyrek gözükebiliyor bende seninle aynı düşünceye kapılmıştım içini ferah tut saçların çok güzel olacak inşallah

Saç ekim sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28984.0

Insallah, cok tesekkur ederim. Sizin konuya da bakayim hemen.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Djan Chelik

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Farkli isik altinda birkac farkli foto daha… Donor kotu gozukuyor mu, ne dersiniz?

Donor iyi durumda kardesim endiselenme.Bende kabuklari doktugum zaman sok dokulme baslamisti.Su an on taraflar bayagi bi dokuldu ve devam ediyor(36. gun).Cirkin bi goruntu ama tabi yapacak bir sey yok!

Ilac takviyesi :
1 mg Propecia
Xpecia 1 tablet
Biotin 10000 mg

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
kabuk sonrası görüntünüz çok güzel
donör alımı çok başarılı saç yönleri ekim sıklığı ve tepe ekimi gayet başarılı duruyor hayırlı olsun
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
Donor iyi durumda kardesim endiselenme.Bende kabuklari doktugum zaman sok dokulme baslamisti.Su an on taraflar bayagi bi dokuldu ve devam ediyor(36. gun).Cirkin bi goruntu ama tabi yapacak bir sey yok!

Sağ olasın abi, bakalım artık "sabır" dönemine girdik, inşallah güzel sonuçlar alacağız hepimiz.

It gets worse before it gets better.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
kabuk sonrası görüntünüz çok güzel
donör alımı çok başarılı saç yönleri ekim sıklığı ve tepe ekimi gayet başarılı duruyor hayırlı olsun

Hintell çok sağ ol, ister istemez senden olumlu geri bildirim alınca eminim herkes psikolojik olarak rahatlıyor ;D Bundan sonra şok dökülme süreci ve farklı bir durum olursa yine fotoğraf paylaşacağım.

Bu esnada forumdaki araştırmalar ve senin olumlu görüşüne istinaden -kesinlikle seni zan altında bırakmadan, kendi tercihimle :)- Revita şampuan ve saç kremi ısmarladım yurt dışından. Paket olarak satıyorlardı ve "kremi de kullanırım, belki tamamlayıcı ve olumlu bir etkisi olur" diye düşünerek satın aldım. İnşallah ben de senin gibi olumlu etkisini göreceğim. Bu minvalde iki kısa sorum olacaktı:

• Saç kremi konusunda ne düşünüyorsun, kullanmanın olumlu/olumsuz bir tesiri olur mu? Süre olarak hangi aşamada kullanılması sence OK?
  • PRP düşünüyorum, sence hangi aşamada yapmak faydalı olur? Klinik 2 ay sonrası gibi bir şey söylemişti...

Çok teşekkür ederim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

kaanpeker

• Full Member
bence harika bir saç ekimi olmuş maşallah kabuk sonrası görüntü çok başarılı

Beygirbey

• Sr. Member
bence harika bir saç ekimi olmuş maşallah kabuk sonrası görüntü çok başarılı

Çok teşekkür ederim yorumunuz için, inşallah çıkışlar da başarılı olur. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Facebook Twitter Instagram