Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 24204 defa)

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
Hayirli ugurlu olsun. Hep birlikte insallah guzel sonuclar alacagiz. Saclari tokustururuz seneye :P

Neden olmasın, Ötüken yolu yokuştur :)))
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

Beygirbey

• Sr. Member
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

hakan.zip

• Full Member
    • Saç Ekim Sürecim
Tekrar merhabalar, yarın bir hafta olacak, çatlaklarım ilerliyor... Bugün dördüncü yıkamamı yaptım. Yıkama sonrası ön ve arka bölgeyi paylaşıyorum. Nedense kuruluk hissi en fazla yıkamadan sonraki saatlerde oluşmaya başlıyor. Zaman zaman "acaba az mı nemlendiriyorum?" gibi bir kaygı oluşuyor zira klinik de korkak alıştırıyor elimizi. Verilen nemlendiriciyi bir sprey kutusu içerisinde seyrelttim ve kafama uyguluyorum. Şampuanı da gösterdikleri şekilde bir lifte köpürtüp köpük olarak saçıma döküp duruluyorum. Yorumları olan varsa makbule geçer arkadaşlar.

Ön taraftaki üst kısım biraz ışıktan seyrek gözüküyor gerçekte o şekilde değil. Yoğun flaş ışığı altında çekilmiştir. İleriki süreçte kabuk dökümü sonrasında veya tuhaf bir şey olursa öncesinde fotoğraf paylaşırım.

Hocam bu losyonu spray gibi nasıl yaptın anlatabilir misin? Ben halen elle seyreltip sürüyorum ve acayip zahmetli oluyor. Şöyle sıkmalı bir şey olsa harika olacak.

Takviyeler:

dortmevsim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam bu losyonu spray gibi nasıl yaptın anlatabilir misin? Ben halen elle seyreltip sürüyorum ve acayip zahmetli oluyor. Şöyle sıkmalı bir şey olsa harika olacak.
Püskürtme başlığı olan bir şişenin içine biraz losyon biraz da su katarak kullanabilirsin. Ben bu şekilde yapıyorum, diger türlü top top losyon artıkları kalıyor.

Beygirbey

• Sr. Member
Püskürtme başlığı olan bir şişenin içine biraz losyon biraz da su katarak kullanabilirsin. Ben bu şekilde yapıyorum, diger türlü top top losyon artıkları kalıyor.

Aynen bu sekilde yapmistim ben de. Bir olcek losyon bir olcek su. Cok koyu oluyor aksi takdirde.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Beygirbey

• Sr. Member
Merhaba, bugun 70. gun. Ilk defa adam akilli tiras oldum. Berberim donoru begendi. Kisa kestik gayet hatta. Hic sikinti gozukmuyor. Buraya da fotolari paylasiyorum.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Limited s.t.i.

• Full Member
Merhaba, bugun 70. gun. Ilk defa adam akilli tiras oldum. Berberim donoru begendi. Kisa kestik gayet hatta. Hic sikinti gozukmuyor. Buraya da fotolari paylasiyorum.
MaşAllah donör iyi gözüküyor hiç kök alınmamış gibi..
 Tepe ve ön çekim fotolarda yükleseniz hocam
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

hakan.zip

• Full Member
    • Saç Ekim Sürecim

Aynen bu sekilde yapmistim ben de. Bir olcek losyon bir olcek su. Cok koyu oluyor aksi takdirde.

Hay Allah ya 1 haftadır boşuna uğraşıyormuşum. 1 saatte yaptığım işi 5 dk'da yaptım bu sprey sayesinde. Küçük fısfıslı kolonya şişesine biraz losyon biraz su koydum onunla sıktım. Bayağı pratik oldu. Artık gündüzleri de nemlendirebilirim böylece.

Donör gayet sağlıklı duruyor bence de. Oranın donör alan olduğunu dışardan bilmek imkansız, yani ben görsem saç ektirmiş demezdim. Zaten ekimin hemen ardından donörün çok başarılı olduğu belli oluyor bence ya. Çok homojen alınmıştı yani donörler.

Takviyeler:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
donör alımı çok profosyonel ve sorunsuz olmuş maşallah kardeşim harika bir alım

çoğu arkadaş saç ekimi araştırması yaparken bunların farkında bile değil donör alımı önemlimi merkez nasıl alır
dikkat edilmesi gereken önemli hususlar
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
MaşAllah donör iyi gözüküyor hiç kök alınmamış gibi..
 Tepe ve ön çekim fotolarda yükleseniz hocam

Merhabalar, yorumunuz icin cok tesekkur ederim 16 nisan gibi 90. gun fotograflari paylasacagim.

Donör gayet sağlıklı duruyor bence de. Oranın donör alan olduğunu dışardan bilmek imkansız, yani ben görsem saç ektirmiş demezdim. Zaten ekimin hemen ardından donörün çok başarılı olduğu belli oluyor bence ya. Çok homojen alınmıştı yani donörler.

Selam sef, cok tesekkur ederim. Sprey benim de hayatimi kurtarmisti, isine yaradigina sevindim.

donör alımı çok profosyonel ve sorunsuz olmuş maşallah kardeşim harika bir alım

çoğu arkadaş saç ekimi araştırması yaparken bunların farkında bile değil donör alımı önemlimi merkez nasıl alır
dikkat edilmesi gereken önemli hususlar

Hintell cok tesekkur ederim. Bence de cok onemli bir parametre. Insallah cikislar da guzel olur.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
inşallah kardeşim  |-nazarboncugu-|
Global Moderator

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
@Beygirbey selamlar hocam. Süreciniz nasıl ilerliyor. 3.aya girmek üzeresiniz sanırım. Merakla bekliyoruz. Özellikle ekim alanını

Beygirbey

• Sr. Member
@Beygirbey selamlar hocam. Süreciniz nasıl ilerliyor. 3.aya girmek üzeresiniz sanırım. Merakla bekliyoruz. Özellikle ekim alanını

Merhaba 16’sinda tam 3 ay olacak o zaman paylasacagim. Aylik gitmeye calisiyorum. Ilginiz icin tesekkur ederim, insallah hepimiz guzel sonuclar aliriz.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Mehmet Dgn

• Full Member
En zorlu günler bitti yakında çıkışlar başlayacak sonra kalınlaşacak hacim alacak zaten minik sıkıntı olursa klinik arkasında duruyor yaptığı işin

Facebook Twitter Instagram