Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22490 defa)

Limited s.t.i.

• Full Member
;D ;D ;D ucuz bir yontem, dusunulebilir.
Hocam hayırlı olsun ekiminiz öncelikle. Prp yle ilgili görüştüğünüz yer var mı İstanbulda, nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz ve ne kadar bir fiyat çıkıyor? Ben de düşünüyorum da…
Dr.Serkan Aygın saç ekimi sonucu
saç ekimi forum
saç ekimi sonuçları

Beygirbey

• Sr. Member
Hocam hayırlı olsun ekiminiz öncelikle. Prp yle ilgili görüştüğünüz yer var mı İstanbulda, nereye yaptırmayı düşünüyorsunuz ve ne kadar bir fiyat çıkıyor? Ben de düşünüyorum da…

Merhaba, bircok farkli yer var sanirim ama ben klinikle gorustum haftaya randevu aldim gidip bir planlama yaptiracagim.

Bir ay once aldigim fiyatlara gore lazer terapisi seans basina 500 TL, PRP 700 TL, Mezoterapi 1.350 TL (10x alirsak 12.000 TL).
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Jokerr35

• Full Member
Merhaba, bircok farkli yer var sanirim ama ben klinikle gorustum haftaya randevu aldim gidip bir planlama yaptiracagim.

Bir ay once aldigim fiyatlara gore lazer terapisi seans basina 500 TL, PRP 700 TL, Mezoterapi 1.350 TL (10x alirsak 12.000 TL).
Şuan benimde 5 ay oldu ekim yaptıralı İzmirde yaşamasam bende gidip prp yaptıracağım izmirde başka yerede güvenemiyorum yaptırmaya o yüzden kararsızım prp konusunda

Beygirbey

• Sr. Member
Şuan benimde 5 ay oldu ekim yaptıralı İzmirde yaşamasam bende gidip prp yaptıracağım izmirde başka yerede güvenemiyorum yaptırmaya o yüzden kararsızım prp konusunda

Yani duzgun bir estetik, guzellik merkezinde dusunebilirsiniz belki. Sibel ulusan’in klinigine de belki sorabilirsiniz?
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Beygirbey

• Sr. Member
benzer bir açıklığımız var benim biraz daha fazla olabilir merakla bekliyorum sonucu

Merhaba. Siz ne zaman yaptirmistiniz? Konunuz varsa link paylasirsaniz biz de bakalim. Selamlar.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
İKİNCİ AY GÜNCELLEMESİ:

Herkese merhaba, ekim yaptıralı 2 ay oldu. 2 aylık sonuçlarımı agresif ışık altında ve doğal ışık altında paylaşıyorum.

• PRP, mezoterapi gibi terapilerle desteklemek için haftaya klinikle görüşeceğim.
  • İmzamdaki takviyeleri kullanmaya devam ediyorum. Dökülme hemen hemen hiç yok gibi, sanırım takviyeler işe yarıyor.
  • Henüz saç tıraşı olmadım, muhtemelen bu ay içerisinde bir saç tıraşı olurum.
  • Donör bölgemde apsemsi sivilceler olup olup geçiyor.
  • Ön tarafta bir iki tane sivilcem oldu iltihaplandı, nazikçe sıktım batikonla temizledim.
  • Sanki saçlarım eskisinden bir tık daha kötü gibi düşünüyorum ama herhalde toparlayacaktır zaman içerisinde.
  • Gelişim var ama sol taraf oldukça geriden geliyor. Oraya daha kıdemsiz bir tekniker ekim yapmıştı sağ taraftaki gelişim çok daha iyi ve oraya daha kıdemli bir tekniker ekim yapmıştı, ileride fark kapanır diye umuyorum. Umarım dördüncü ay ve sonrasında bir patlama yaşarım.
  • Tepe ve şakaklarda herhangi bir gelişim gözlemleyemiyorum, zaten bir şey görmek için oldukça erken.

Yorum ve eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim. Yoğun ışık altındaki fotoları burada paylaşıyorum.
« Son Düzenleme: 18 Mart 2023, 19:17:59 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
Normal ışık altındaki fotolar da bu şekilde.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
detaylı güzel paylaşım için teşekkürler saç ekimi araştırma yapanlar için çok kaliteli bir konu

süreç çok sağlıklı ve güzel sekilde ilerliyor donör alımı harika sorunsuz sıkıntısız bir alım profesyonel eller

saç ekilen alanda hareketli süreç erken saç gelişimi güzel başlayacak diye tahmin ediyorum
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
detaylı güzel paylaşım için teşekkürler saç ekimi araştırma yapanlar için çok kaliteli bir konu

süreç çok sağlıklı ve güzel sekilde ilerliyor donör alımı harika sorunsuz sıkıntısız bir alım profesyonel eller

saç ekilen alanda hareketli süreç erken saç gelişimi güzel başlayacak diye tahmin ediyorum

Merhaba Hintell, kiymetli yorumlarin icin cok tesekkur ederim. Insallah guzel gelisim olur. Her ay guncelleyecegim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Elcid01

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam surec bence guzel ilerliyor daha yolun basindasin, saclar yagli degil de mi hangi sampuani kullaniyosun? Bu arada benim revita da ulkeye gelip kayboldu ayni kaderi yasadik seninle 😂

Beygirbey

• Sr. Member
Hocam surec bence guzel ilerliyor daha yolun basindasin, saclar yagli degil de mi hangi sampuani kullaniyosun? Bu arada benim revita da ulkeye gelip kayboldu ayni kaderi yasadik seninle 😂

Merhaba hocam, aynen benimki de kayboldu ama zaten sanirim bizim siparis ettigimiz orijinal urundeki dht baskilayici etken maddeyi icermiyormus. Yani yuksek kaliteli sac dokulmeyi onleyici bir sampuandan farkli olmayabilir. Saclarim yagli degil genellikle, su an klinigin verdigi sampuan hala bitmedi, onu kullaniyorum israf olmasin diye. Sonrasinda kerastasein veya davinesin dokulmeyi onleyici veya hacim verici serilerinden devam etmek var aklimda. Bakalim insallah cikislar guzel olur.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

hakan.zip

• Full Member
  • Ekimimi görmek için aşağıdaki dünyaya tıkla
    • Saç Ekim Sürecim
@Beygirbey kadere bak ki ben de birebir aynı ekibe, aynı kişilere ekimimi dün yaptırdım :) Yarın ben de konumu açacağım. Sen benden 3 ay öndesin o yüzden benim için güzel bir mirengi noktası olacaksın takipteyim :) Herkes için en iyisi olsun dileklerimle.
Serkan Aygın saç ekim sürecim (Ersin bey ekibi)
Serkan Aygın saç ekim yorumları, öncesi ve sonrası:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=31013.0

Tarih: 18.03.2023
Ekilen: 4600 Greft

Tarih: 06.09.2023
Ekilen:2000

Takviyeler:
Propecia hap-Finasterid, günde 1
Xpecia hap-Vitamin, günde 2

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
@Beygirbey kadere bak ki ben de birebir aynı ekibe, aynı kişilere ekimimi dün yaptırdım :) Yarın ben de konumu açacağım. Sen benden 3 ay öndesin o yüzden benim için güzel bir mirengi noktası olacaksın takipteyim :) Herkes için en iyisi olsun dileklerimle.
ben de beygirbey hocamız gibi aynı ekibe yaptırdım hocam konumu takip edebilirsiniz

Beygirbey

• Sr. Member

Hayirli ugurlu olsun. Hep birlikte insallah guzel sonuclar alacagiz. Saclari tokustururuz seneye :P
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Facebook Twitter Instagram