Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22581 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Sağlıklı güzel trmiz bir saç ekimi
Umarım saç ekiminin sonu mutluluk dolu olur
Zayen bu kalitede bir saç ekimine de bu yakışır.

Donör kullanı mı harika donör saç tellerin kalın ve güçlü süreç güzel şu ana kadar tüm süreç kaliteli ve olması gerektiği gibi artık güzel çıkışların başlamasına adım adım ilerleme zamanı hayırlısı olsun.

Cok tesekkurler arkadaslar, umarim guzel cikislar olur. Onumuzdeki ay PRP ve mezoterapi de baslayacagim, insallah verim alirim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

HüseyinCANLI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları

şu an yeni yapılıyor bitince atarım dostum
Hayırlı olsun Diliyorum

BeRan

• Sr. Member
Cok tesekkurler arkadaslar, umarim guzel cikislar olur. Onumuzdeki ay PRP ve mezoterapi de baslayacagim, insallah verim alirim.

Amuda kalk prp yerine geçer :D

Beygirbey

• Sr. Member
Amuda kalk prp yerine geçer :D

;D ;D ;D ucuz bir yontem, dusunulebilir.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

HüseyinCANLI

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba önce yolu yarılamışsın hayırlı olsun :) biz daha yolun başındayız, Revita şampuan arayışı benimde devam ediyor malesef çok çok zor

Beygirbey

• Sr. Member
Merhaba önce yolu yarılamışsın hayırlı olsun :) biz daha yolun başındayız, Revita şampuan arayışı benimde devam ediyor malesef çok çok zor

Merhaba, tesekkur ederim. Maalesef para iadesi talep ettim kargoda kayboldu. Denemeye devam.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

BeRan

• Sr. Member
Merhaba, tesekkur ederim. Maalesef para iadesi talep ettim kargoda kayboldu. Denemeye devam.

hocam geliyor satıcıdan sorun yapmayın tekrar deneyin.

Beygirbey

• Sr. Member
hocam geliyor satıcıdan sorun yapmayın tekrar deneyin.

Sefim teslim aldiniz sanirim? Urunun tam linkini paylasmanizi rica edebilir miyim? Ben de direkt o linkten siparis edeyim.

Bir de urun iceriginde Ketoconazole var mi teyit edebilir misiniz? Sanirim orijinal icerikte bulunuyormus ama bazi pazarlarda Ketoconazole olmadan pazarliyorlarmis. Hintell daha iyi bilir, DHT baskilayici sanirim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
Merhaba arkadaşlar, ekimin ikinci ayında sonucu iyileştirmeye destek olması açısından ek terapiler düşünüyorum.

Klinik PRP, Mezoterapi ve Lazer gibi terapiler sunabiliyor. Dermatologla ücretsiz görüşüp planlama yapıyorlarmış.

Bunlar arasında kesinlikle gereksiz ve hiçbir işe yaramaz olarak bilinen biri var mı? Kulağa ilk başta lazer gibi geliyor ama lazerle ilgili olumlu şeyler okumuştum.

Boşa para harcamak istemem, bilenler yorumlarsa çok sevinirim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba arkadaşlar, ekimin ikinci ayında sonucu iyileştirmeye destek olması açısından ek terapiler düşünüyorum.

Klinik PRP, Mezoterapi ve Lazer gibi terapiler sunabiliyor. Dermatologla ücretsiz görüşüp planlama yapıyorlarmış.

Bunlar arasında kesinlikle gereksiz ve hiçbir işe yaramaz olarak bilinen biri var mı? Kulağa ilk başta lazer gibi geliyor ama lazerle ilgili olumlu şeyler okumuştum.

Boşa para harcamak istemem, bilenler yorumlarsa çok sevinirim.
hocam merhaba, bir soru sormak istiyorum. Ön cizginizin en onlerindeki greftler kaçlı acaba? Aynaya baktiginizda anlasiliyordur. Şoktan önce tabiki. Benim çoğunluk ikili arkalara doğru üçlü. Ekilmis tekli neredeyse goremiyorum çok az. Ön cizgiye tekli ekiliyor diye biliyordum. Acikcasi dogallik olarak kendi sacimla ilgili tereddut etmeye basladim baska konular var çoklu greftlerin öne ekilip doğalligin kaybolduğu. Ayni ekipte isleme girdigimiz icin sizin planlamaniz nasıl merak ettim.

Beygirbey

• Sr. Member
hocam merhaba, bir soru sormak istiyorum. Ön cizginizin en onlerindeki greftler kaçlı acaba? Aynaya baktiginizda anlasiliyordur. Şoktan önce tabiki. Benim çoğunluk ikili arkalara doğru üçlü. Ekilmis tekli neredeyse goremiyorum çok az. Ön cizgiye tekli ekiliyor diye biliyordum. Acikcasi dogallik olarak kendi sacimla ilgili tereddut etmeye basladim baska konular var çoklu greftlerin öne ekilip doğalligin kaybolduğu. Ayni ekipte isleme girdigimiz icin sizin planlamaniz nasıl merak ettim.

Merhaba, biraz geç yazdım. Kusura bakmayın.

Ön çizgime bilgim dahilinde tekli greftler ekildi. Şu an ön çizgim pek oturmadığı için çok net gözükmüyor ama benim karnemi de görmüşseniz genellikle tekli greftler vardı. Bizim klinikte mi çoklu greftlerin ön çizgiye ekildiği olmuş? Ben rastlamadım açıkçası, biraz amatörlük olur bizimki sikletinde bir klinik için. Belki halihazırda kendi birkaç tane kalanı kullanmışlardır? Şok öncesi ben benzer bir durum hatırlamıyorum ama gözüm de o kadar eğitimli değildi doğrusunu söylemek gerekirse. Bence müsterih olun, Ersin Bey ve ekibi işinin ehli insanlar diye düşünüyorum. Çok kafanıza takılırsa merkeze bir sorun yakın çekim fotoğraflarınızla.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, biraz geç yazdım. Kusura bakmayın.

Ön çizgime bilgim dahilinde tekli greftler ekildi. Şu an ön çizgim pek oturmadığı için çok net gözükmüyor ama benim karnemi de görmüşseniz genellikle tekli greftler vardı. Bizim klinikte mi çoklu greftlerin ön çizgiye ekildiği olmuş? Ben rastlamadım açıkçası, biraz amatörlük olur bizimki sikletinde bir klinik için. Belki halihazırda kendi birkaç tane kalanı kullanmışlardır? Şok öncesi ben benzer bir durum hatırlamıyorum ama gözüm de o kadar eğitimli değildi doğrusunu söylemek gerekirse. Bence müsterih olun, Ersin Bey ve ekibi işinin ehli insanlar diye düşünüyorum. Çok kafanıza takılırsa merkeze bir sorun yakın çekim fotoğraflarınızla.
hocam benim bizzat kendi greftlerim ikili ve biraz arkasi uclu one ekilenler tek tük tekli var 1100 tekli greftim vardi diye hatirliyorum neredeler bilmiyorum. Konumdaki fotografi inceler misiniz oraya paylastim

Beygirbey

• Sr. Member
hocam benim bizzat kendi greftlerim ikili ve biraz arkasi uclu one ekilenler tek tük tekli var 1100 tekli greftim vardi diye hatirliyorum neredeler bilmiyorum. Konumdaki fotografi inceler misiniz oraya paylastim

Merhaba, ben bir tuhaflik goremedim ama bu forumdaki en egitimli goz de degilim.
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

GecmiseDonus

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba, ben bir tuhaflik goremedim ama bu forumdaki en egitimli goz de degilim.
cuma günü için emir ali hocadan randevu talep ettim. Gidip gösterecegim ekim bölgesini bakalım o nasıl bir yorum yapacak

Facebook Twitter Instagram