Gönderen Konu: SERKAN AYGIN (ERSİN BEY) / 16.01.23 / 4.300 GREFT DHI + FUE / 36 Yaş  (Okunma sayısı 22575 defa)

Beygirbey

• Sr. Member
Dostum sanslisin, benimkisi tam ortadogulu burnu :)
Ben pandemi zamani dusunmustum baya, sonra ablami yaptirinca, vazgectim, ilk iki hafta cok cok kotu. Bir de sac ekiminde geri donus var birsekilde, ama burunda ozellikle feminen, kucuk bir burun cikarsa ortaya, ozaman baya depresif olur. :)

Evet, dediğiniz gibi geri dönüş sıkıntı ama nasıl saç ekiminde de hem işçilik hem estetik anlamında üstatlar varsa, orada da iyi uzmanlar var. Yüz yapınıza ve karakterinize uygun olarak önceden bilgisayar ortamında görece teyit edebileceğiniz tasarımlar yapıyorlar. Tabii bu işin iyisi de çok pahalı. Ben de güçlü bir çenem olmadığı için çene dolgusu düşünüyorum, akabinde belki implant da düşünebilirim. Vallaha bu estetik işleri de derin çukur, sonu yok :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Evet, dediğiniz gibi geri dönüş sıkıntı ama nasıl saç ekiminde de hem işçilik hem estetik anlamında üstatlar varsa, orada da iyi uzmanlar var. Yüz yapınıza ve karakterinize uygun olarak önceden bilgisayar ortamında görece teyit edebileceğiniz tasarımlar yapıyorlar. Tabii bu işin iyisi de çok pahalı. Ben de güçlü bir çenem olmadığı için çene dolgusu düşünüyorum, akabinde belki implant da düşünebilirim. Vallaha bu estetik işleri de derin çukur, sonu yok :)

implant da bana gelirsin artık :)
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
inpilanta da bana gelirsin artık :)

Hintell şef, bu iş kolunda çalıştığınızı bilmiyordum forumlarda o kadar eski değilim. Bakalım çok da soğuk olmadığım bir konu, hayırlısı :)
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell şef, bu iş kolunda çalıştığınızı bilmiyordum forumlarda o kadar eski değilim. Bakalım çok da soğuk olmadığım bir konu, hayırlısı :)

o işin kralı bende yaptıracaın zaman gelirsin bir çene emarını çerekim bakarım çene kemiği kaç milim
bu arada 3 mm risk noktası çene kemiği kalınlığı için  bunu sana öğreteyim ben olmazsam
haberin olsun
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
o işin kralı bende yaptıracaın zaman gelirsin bir çene emarını çerekim bakarım çene kemiği kaç milim
bu arada 3 mm risk noktası çene kemiği kalınlığı için  bunu sana öğreteyim ben olmazsam
haberin olsun

Çok teşekkür ederim Hintell bilgi için. Kliniğin detaylarını bana özelden yazmanız mümkün mü?
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Çok teşekkür ederim Hintell bilgi için. Kliniğin detaylarını bana özelden yazmanız mümkün mü?

şu an yeni yapılıyor bitince atarım dostum
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member

şu an yeni yapılıyor bitince atarım dostum

Hayırlı uğurlu olsun. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

bikkembergs

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Valla ben ne zaman Turkiyeye gelsem, baya FOMO'ya kapiliyorum. Herkes fiziksel ozelliklere inanilmaz takintili. Disleri veneer yaptirmak, kirisiklara botoks, gerekli yerlere dolgu artik cok yaygin.
Sonrasinda daha radikal degisiklikler, burun vs. gibi.

Ben mesala tr ye her geldigimde botox'u tazeliyorum, gecen sefer de gozaltina dolgu yaptirdim. Yasim 35 ama target kadinlar 22-27 olunca, 30-31 yasinda gostermek icin tum cabayi sarfediyorum.

Hintell, senin yer istanbulda mi, dis icin bi goruneyim sana. Hollywood gulusu.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Valla ben ne zaman Turkiyeye gelsem, baya FOMO'ya kapiliyorum. Herkes fiziksel ozelliklere inanilmaz takintili. Disleri veneer yaptirmak, kirisiklara botoks, gerekli yerlere dolgu artik cok yaygin.
Sonrasinda daha radikal degisiklikler, burun vs. gibi.

Ben mesala tr ye her geldigimde botox'u tazeliyorum, gecen sefer de gozaltina dolgu yaptirdim. Yasim 35 ama target kadinlar 22-27 olunca, 30-31 yasinda gostermek icin tum cabayi sarfediyorum.

Hintell, senin yer istanbulda mi, dis icin bi goruneyim sana. Hollywood gulusu.

evet açılınca görüşelim dostum
Global Moderator

Beygirbey

• Sr. Member
BİRİNCİ AY GÜNCELLEMESİ:

Herkese merhaba, ekim yaptıralı bugün tam 1 ay oldu. 1 aylık sonuçlarımı agresif ışık altında ve doğal ışık altında paylaşıp kıymetli yorumlarınızı almak istiyorum. (duş sonrası, saçlar ıslak olmasa da hafif nemli)

• Kabuk dökümünden beri kliniğin önerisiyle günde 1 (bir) kez masaj yaparak sert bir yıkama yapıyorum. Revita şampuanım maalesef gelmedi, ümidi kestim. Amazon vergileri elimde patlayacak galiba... Revita bulabileceğim bir yer var mı?
  • Dökülmeler oluyor ama çıkışlar da oluyor. Pek anlayamadım doğrusunu söylemek gerekirse daha şoka girmedim mi veya şoklu hali bu mu? Elimle değdiğimde yeni çıkışları hissediyorum. Ama önümüzdeki ay bambaşka bir tablo da olabilir.
  • Ön kısımda ekim yapılan bölgenin üstüne doğru ekim yapılmayan bölgede hissiyat tam olarak geri gelmedi henüz. Yani hissediyorum ama vücudumun diğer yerlerinden farklı. Herhalde zaman içerisinde eski hale gelir diye düşünüyorum.
  • İmzamdaki takviyeleri kullanmaya devam ediyorum.
  • Donör bölgemde üzerine yatınca tatlı tatlı kaşınmalar oluyor.
  • Tepe bölgesinde sanırım bir iki sivilce çıkmış, foto çekince fark ettim.

Yorum ve eleştiriler için şimdiden teşekkür ederim. Yoğun ışık altındaki fotoları burada paylaşıyorum.
« Son Düzenleme: 16 Şubat 2023, 17:27:20 Gönderen: Beygirbey »
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

Beygirbey

• Sr. Member
Normal ışık altındaki fotoğraflar:
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

DeliKurt

• Sr. Member
Tertemiz bir saç ekimi yapmışlar hem donör alımı hem saç ekilen alan çok başarılı süreç de kaliteli şok da bitmiş
ve bu süreçler sonunda temiz bir görüntü ortada artık çıkışlarda güzel başlar umarım

Beygirbey

• Sr. Member
Tertemiz bir saç ekimi yapmışlar hem donör alımı hem saç ekilen alan çok başarılı süreç de kaliteli şok da bitmiş
ve bu süreçler sonunda temiz bir görüntü ortada artık çıkışlarda güzel başlar umarım

Merhaba, yorumunuz icin cok tesekkur ederim, insallah cikislar guzel olur ve iyi bir sonuc alirim. |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:

Ersin Bey'in ekibi

DeliKurt

• Sr. Member
rica ederim... hayırlısı olsun

Eksi sözlük

• Sr. Member
Donör kullanı mı harika donör saç tellerin kalın ve güçlü süreç güzel şu ana kadar tüm süreç kaliteli ve olması gerektiği gibi artık güzel çıkışların başlamasına adım adım ilerleme zamanı hayırlısı olsun.

Facebook Twitter Instagram