Beygirbey %100 sonucun 12-18 ay arasında görüneceğini düşünürsek eğer 3. ay için ilerlemeler çok güzel görünüyor. Yani 3. aya göre gayet dolgun görünüyor.
Sağ taraf sol taraf meselesini ben farkedemedim. Sen ekimde o tarafa kıdemsiz teknikerin ektiğini bildiğin için evham yapıyor olabilir misin? Deneyimli arkadaşlar daha iyi görür tabii ama ben bir fark göremedim. Onu kafana takıp psikolojik olarak zarar verme bence.
Öte yandan prp ve mezotetapi için ne dediler? Süreç nasıl işliyormuş? Kaç para ödedin 2 kişi için? Ben de eşimle kendime düşünüyorum çünkü.
Merhaba, yorum için teşekkür ederim. Biraz gelişim geriden geliyor sağ tarafta ama toparlar zamanla diye düşünüyorum. Çok da sıkıntı ettiğim bir noktada değilim, henüz. Daha erken, dediğiniz gibi.
Mezo için klinik paket olarak 10x seansı 12.000 TL gibi fiyatlıyordu. PRP içinse seanslık olarak 700 TL talep ediyorlardı ama ben eskiden fiyat aldığım için böyle yaptılar. Sanırım şu an zam geldi, yani teyit etmeniz gerekiyor eğer orada yaptırmak istiyorsanız. Orada yaptırmak zorunda da değilsiniz, ulaşım açısından size uygun bir yerde yaptırmanız bence mantıklı. Ama Doku Klinik bilgim dahilinde piyasadaki bazı yerlerden daha bile uyguna geliyor.
Bu arada klinikte dermatolog randevusu diye ayarladığınız için mezo, PRP için muayene ücreti ödemiyorsunuz ama çok komik, klinikteki doktor yabancı bir kadın ve dermatolog olmayabilir de. Kendi ülkesinde nasıl bir eğitim aldı bilmiyoruz ama burada dermatolojik muayene diye sunmaları bence doğru değil. Formasyon falan alıyormuş galiba ama çok kurcalamadım. Pek tabii pratisyen hekim de olabilir.