Gönderen Konu: Medeks 3200 Greft Sakal Ekimi  (Okunma sayısı 2313 defa)

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
Ynt: Medeks 3200 Greft Sakal Ekimi
« Yanıtla #16 : 21 Ocak 2023, 11:50:53 »
7. gün. Kabuklar tamamen döküldü diyebilirim. Kızarıklıklar hala geçmedi. Baş ağrısı devam ediyor.

Eğer şok dökülme gerçekleşmezse 10 güne normale dönerim diye düşünüyorum. Yavaş da olsa sakalların uzadığını görebiliyorum.

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 21 Ocak 2023, 12:15:04 »
Hayırlı uğurlu olsun. Güzel bir planlama yapılmış gibi gözüküyor. Ben de bazı seyrekliklerim için isterdim fakat maalesef donörümü saçlarıma saklamak zorundayım. :'(
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 21 Ocak 2023, 12:39:07 »
Hocam valla benim ailede saç dökülmesi yok rahmetli dedelerim hep saçlı gitti o yüzden 3200  tane borç aldım kafadan  :D

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 24 Ocak 2023, 23:04:58 »
10. günü 11. güne bağlayan gecedeyim. Şok dökülmeler bugün tam olarak başladı. Dökülen kıllar genel olarak yarım dökülüyor. Yani sanki kırılarak dökülmüş gibi. Aynı zamanda kaşınmalar da şiddetlendi diyebilirim.

Flaşlı ve flaşsız çekilmiş fotoğrafları bırakıyorum.

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 27 Ocak 2023, 22:48:18 »
14. gün. Şok dökülme devam ediyor. Aradaki farkı anlayabilmeniz adına kabuk dökülmesi sonrası ilk günlerden ve bugünden fotoğrafları atıyorum. Dökülen kıllar kökten değil kırık parçalar şeklinde dökülüyor ve gördüğüm kadarıyla kökten gelmeye devam ediyor. 1-2 ay içerisinde gürleşerek çıkacağını düşünüyorum.

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 27 Ocak 2023, 22:49:05 »
Diğer taraf

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 27 Ocak 2023, 22:54:40 »
Geçmiş konulara baktığımda sakal ektiren arkadaşların bu dökülmelerden psikolojik olarak çok etkilendiğini ve süreç sonunda gereksiz kuruntu yaptıklarının farkına vardığını gördüm. İşin bilimsel kısmına bakacak olursak aslında kılların kökleri yerinde duruyor. Sadece ekilen bazı kıllar tutunamıyor ve vücudumuzun ekilen kıl kökünden yeni kıl oluşturma süreci başlıyor. Benzetme yapacak olursak bitkinin tohumları hala içeride sadece yapraklar dökülüyor :) Geçmiş konulardan edindiğim tecrübeye göre ortalama 1-3 ay içerisinde dökülen kılların büyük bir kısmı kalınlaşarak tekrar çıkacak ve sorunsuz gerçek doğal görünüm tam olarak elde edilecek. Anladığım kadarıyla kafa bölgesindeki kan dolaşımının yüz bölgesindeki kan dolaşımına göre çok daha yavaş olmasından ötürü saçtan alınarak yüze ekilen kıllar başta güçsüz ve ince oluyor. Bir süre yüksek kan akışıyla beslendikten sonra yavaş yavaş sakal formuna dönüşerek kalınlaşıyor. Tabii ki bunlar kağıt üzerindeki bilgiler. Gerçek sonucu zaman gösterecek :)

mihtoreyn|

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 28 Ocak 2023, 18:00:29 »
Geçmiş konulara baktığımda sakal ektiren arkadaşların bu dökülmelerden psikolojik olarak çok etkilendiğini ve süreç sonunda gereksiz kuruntu yaptıklarının farkına vardığını gördüm. İşin bilimsel kısmına bakacak olursak aslında kılların kökleri yerinde duruyor. Sadece ekilen bazı kıllar tutunamıyor ve vücudumuzun ekilen kıl kökünden yeni kıl oluşturma süreci başlıyor. Benzetme yapacak olursak bitkinin tohumları hala içeride sadece yapraklar dökülüyor :) Geçmiş konulardan edindiğim tecrübeye göre ortalama 1-3 ay içerisinde dökülen kılların büyük bir kısmı kalınlaşarak tekrar çıkacak ve sorunsuz gerçek doğal görünüm tam olarak elde edilecek. Anladığım kadarıyla kafa bölgesindeki kan dolaşımının yüz bölgesindeki kan dolaşımına göre çok daha yavaş olmasından ötürü saçtan alınarak yüze ekilen kıllar başta güçsüz ve ince oluyor. Bir süre yüksek kan akışıyla beslendikten sonra yavaş yavaş sakal formuna dönüşerek kalınlaşıyor. Tabii ki bunlar kağıt üzerindeki bilgiler. Gerçek sonucu zaman gösterecek :)

|-onayisareti-|

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 28 Ocak 2023, 20:04:53 »
şok dökülmeniz başlamış görünüyor
süreçte gayet saplıklı operasyonda güzel açıkcası güzel bir sonuç alacağını düşünüyorum doğal olacak

sakal ekimi her saç ekimi merkezinin yapacağı bir işlem değil medeks hakkını vermiş
Global Moderator

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 28 Ocak 2023, 21:46:27 »
Ben de süreçten gayet memnunum hocam. Destekleriniz için teşekkürler.

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 03 Şubat 2023, 01:20:14 »
19. gündeyim. Şok dökülme bitti sanırım 1-2 gündür elime kıl tüy gelmiyor. Şok dökülme yaşayan kılların ortalama yarısı gözle görülür şekilde dipten geliyor. Diğer yarısı ise şu an için gözükmüyor.  Muhtemelen 1 ay içerisinde onlar da çıkmaya başlar. Henüz köklü dökülmeye şahit olmadım. Dökülenlerin %10 kadarı L şeklinde diğer kısmı ise kırık yarım kıl şeklinde döküldü. Döküldükten hemen 1-2 gün sonra tekrar çıkmaya başladıklarını gördüm. Süreç fotoğraflardaki gibi ilerliyor.

Bilemedim

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 03 Şubat 2023, 05:24:17 »
Bencede Dogal bir gorunum olacak güzel ekmisler zordur sakal ekmek

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 03 Şubat 2023, 20:06:37 »
bitmiş sayılır şok dökülme sakal yönleri güzel bu arada biraz inceledim
sakal ekimi normalde iyi yapan çok az klinik var bunda sonra medekes de o listeye planlama olarak girdi sonucu bekliyorum inşallah çok iyi olacak
Global Moderator

Kerem1204

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 04 Şubat 2023, 01:33:00 »
Bencede Dogal bir gorunum olacak güzel ekmisler zordur sakal ekmek

Teşekkürler hocam ben de güzel ekim yaptıklarını düşünüyorum Gökhan hocanın çizimi de tam istediğim gibi oldu

Facebook Twitter Instagram