Anket

Zekeriya kul mu İlhan Serdaroğlu mu?

Gönderen Konu: Zekeriya kul mu İlhan Serdaroğlu mu?  (Okunma sayısı 5157 defa)

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Zekeriya kul mu İlhan Serdaroğlu mu?
« : 02 Kasım 2017, 20:30:20 »
Arkadaşlar bende yakın zamanda inşallah saç ektirmeyi düşünenlerdenim... Yaptığım bütün araştırmalar sonucu bu iki doktorun üzerine yoğunlaştım ancak karar veremiyorum. Koray erdoğana ise malesef güç yetmiyor... Bana sebepleriyle fikirlerinizi söylerseniz çok mutlu olurum. Tabiki ikisi de iyi doktorlar ancak siz olsaydınız hangisini seçerdiniz?

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya kul mu İlhan Serdaroğlu mu?
« Yanıtla #1 : 02 Kasım 2017, 20:57:57 »
zekeriya kul son donemler performansını arttırdı deniliyor ilhan serdaroğlu bir iyi bir kotu iş çıkarttı deniliyor ben olsam tercih yapmazdım ikisininde  son domnemki orneklerini takibe alırdım
saçları ekmeydi dersin

omerfaruk

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Kasım 2017, 21:08:14 »
Yanlışlıkla sonucu görmek için Zekeriya Kul'a oy verdim. Herhangi bir yönlendirme yapmak değil amacım. Kusura bakmayın. İyi günler.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #3 : 02 Kasım 2017, 21:57:43 »
Ben ektirdim sonucu bekle derim yeni durumlar 3 ay sonra netleşir kısaca sabır et kardesim iyi bir yol izlemiş olursun
ALLAH"ın adamıyık...

emirahmet

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Kasım 2017, 23:16:02 »
Ben bugün uzun araştırmalar sonucu İlhan Serdaroğluna 2800 greft ektirdim. Herşey çok güzel gitti tabisi sonucu uzun vadede göreceğiz

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #5 : 02 Kasım 2017, 23:41:39 »
Ben bugün uzun araştırmalar sonucu İlhan Serdaroğluna 2800 greft ektirdim. Herşey çok güzel gitti tabisi sonucu uzun vadede göreceğiz
hayırlı olsun
ALLAH"ın adamıyık...

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 02 Kasım 2017, 23:51:15 »
Yani ben bayadir bakiyorum ilhan serdaroglu icin bir tane nekrozlu islem harici kotu operasyon gormedim acikcasi ve manuel punch kullanmasi da beni ona biraz daha yaklastiriyodu ama simdi yine kararsiz kaldim ama neden kulu secmeliyim onu da bilmiyorum onunda basarisiz bir ekimine denk geldim bugun forumda

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #7 : 03 Kasım 2017, 00:38:36 »
Hocam ararsan bütün ekimcilerin kötü örneklerini bulabilirsin. Bu onu kotu ekimci yapmaz. Genel olarak degerlendir. Son 1 yilda yaptiklari ekimleri bul karşılaştır. Boyle bir karara vara bilirsin.
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 03 Kasım 2017, 13:29:50 »
Yani ben bayadir bakiyorum ilhan serdaroglu icin bir tane nekrozlu islem harici kotu operasyon gormedim acikcasi ve manuel punch kullanmasi da beni ona biraz daha yaklastiriyodu ama simdi yine kararsiz kaldim ama neden kulu secmeliyim onu da bilmiyorum onunda basarisiz bir ekimine denk geldim bugun forumda

İlhan hoca manuel alın yapmıyor mikro motor ile alım yapıyor.
Global Moderator

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 03 Kasım 2017, 14:52:47 »
kardeşim ilhan hocada iyi bir ekimci neden onu seçmeliyimi foruma sorma sen kendin karar ver ilhan hoca manuel almıyor 1.si bu micromotor kullanıyor... 2.si bekle sonuçları gör ona göre daha mantıklı hareket edersin birisinin fiyatı belli diğerininde belli
z.kul herşeyi kendisi yapıyor micromotor kullanımı sadece toplama işlemini elif hanım yapıyor ekimi kendisi yapıyor benim tercih etmem deki sebepleri yazıyorum iğne tekniğini kullanması avantajı var kökler ilk ekimde sağlam oluyor işte tutma olasılığı yüksek oluyor vs. ama dediğim gibi bekle gör sonuçları son olarak baya ekimi oldu z.kulun onlara bakarak yol izlersin ve ilhan hocanında ekimleri mevcut.
ALLAH"ın adamıyık...

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2017, 16:49:13 »
Ilhan hoca mikro motor kullanmadigini manuel alim yaptigini soyledi bana eminmisiniz bu konuda?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 03 Kasım 2017, 16:56:56 »
Ilhan hoca mikro motor kullanmadigini manuel alim yaptigini soyledi bana eminmisiniz bu konuda?
dr ilhan  manuel alım yapmıyor mikro motor ile alım yapıyor siz yanlış anlamış olabilirsiniz
Global Moderator

arsmoriendi

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 03 Kasım 2017, 17:22:55 »
Peki doktor kul manuel mi aliyor?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 03 Kasım 2017, 17:45:59 »
Peki doktor kul manuel mi aliyor?

Kukda mikro motor ıle alım yapıyor.
Global Moderator

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 03 Kasım 2017, 18:05:52 »
dostum sen en iyisi manuel alım yaapan 2 yeirn baslığını aç şumu bumu diye
saçları ekmeydi dersin

Facebook Twitter Instagram