Saç Ekimi Sonuçları
Donör saçların çok incelmiş senin donör alanda da incelme var gibi bence finasterid düşünmelisin kesinlikle doktor tavsiyesi ile kullanmıyorsan tabi Süreçde normal seyrinde kararmalar çıkışlar devam ediyor hocam
Herkese merhaba, Uzun zamandır foruma vakit bulamadım.30.günde ilk prp işlemini yaptırdım. Bu gün 41.gündeyim. Ekim işleminden sonra merkeze iki üç kez gittim(yıkama-prp v.s) ama Gökhan bey'e denk gelemedim. Dolayısıyla kontrol de olamadım. Merkezin verdiği 3 aylık olan seti kullanıyorum hala. Şu an durumum bu şekilde. Bilen arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
3 aylık sette neler var yazar mısınız
Resimlerde saçlar hafif ıslak hocam.Yani elimi ıslatıp hafifçe düzelttim.Acaba ondanmı ince görünüyor? Valla kimse bişey tavsiye etmedi ilaç olarak bende yan etkilerinden çekiniyorum ne yapsam bilemedim.Donörüm sağ taraftan fena değil ama sol tarftan fazla hırpalandığını berberimde söyledi. Solumda bariz kanal gibi açıklık var bunu daha öncede söylemiştim. Yukarıdan aşağıya saçlar kapatıyor biraz ama moralim bozuluyor bu duruma.bir iki resim daha atıyorum soldan sizce bu durum daha toparlanırmı yoksa bu bariz bir hatamı ve geri dönüşü yokmu cevaplarsanız memnun olurum.
Toparlar bence üstelik çokta kötü durmuyor.
Donör güzel kötü değil sorun gördüğün bölgelerde zamanla sorun kalmaz medak etme kardeşim
bence gayet güzel gidiyor saç yapına göre saçlar ince çok ince normal donör durumu normalede döner zaten
Düzelmesi için daha kaç ay geçmesi gerek bilmiyorum ama inşallah dediğiniz gibi olsun.