Saç Ekimi Sonuçları
kulak üstleri çoğu kişide öyle oluyor dostum bir süre sonra normalleşir merak etme .ekim bölgeside klasik şok dökülme sonrası görüntü yalnız kendi saçların için ciddi takviyeler kullansan iyi olurdu hem ekim başarısıda artardı.
donör fena değil daha toparlar ve sorun kalmaz ekim alanı da sağlıklı duruyor sadece tepe alan için ikinci ekim gerekir gibi umarım çok güzel sonuç alırsınız
bu alan bu tepe tek seferde kapanmaz çok sık kapanmaz iki ekim gerekir tepe alana sizin donör saçlarınız da çok kalın değil bu da dez avantaj ekimi güzel yapmış merkez elinden geleni yapmış umarım sonuç güzel olur
Mehmet Turan yorum için saol. Bende aynen böyle düşünüyorum. En azından 6. aya kadar prp devam etmeyi düşünüyorum.
bence prpyi estetik işlemlerin yapıldığı bir klinikte yaptır.illa yaptıracaksabn tabi bana göre pek bir faydası yok minox artı fin bu işin ilacı.
estetik merkezlerinde yapılan ile saç ekim merkezinde yapılan prp nin ne gibi farklılıkları var dostum. Bilmediğim için soruyorum.
Yapılan prp tedavilerinde senin kanınla beraber bir kit kullanılıyor.Bu kiti kullanmadan yapan yerlerde var.Veya kötü kit kullanan yerler de, buna dikkat et. Yaptırdığın yerlere sor
Prp işlemini yapan hanımefendiye sormuştum. Ekstra hiçbir katkı koymadan kanınızı bir makinada işlemden geçiriyoruz sonrasında bunu saç derinize enjekte ediyoruz demişti. Bu şekilde yapılan uygulama doğru değilmi yani hocam? Bundan sonrakileri ücretli yaptırıcam ve seansı 750 TL dediler.