Gönderen Konu: (MEDEKS) Saç ekimi işlemim gerçekleşti.  (Okunma sayısı 6512 defa)

kelbabangida

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: (MEDEKS) Saç ekimi işlemim gerçekleşti.
« Yanıtla #15 : 04 Mart 2023, 16:45:44 »
kulak üstleri çoğu kişide öyle oluyor dostum bir süre sonra normalleşir merak etme .ekim bölgeside klasik şok dökülme sonrası görüntü yalnız kendi saçların için ciddi takviyeler kullansan iyi olurdu hem ekim başarısıda artardı.

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 06 Mart 2023, 17:18:45 »
kulak üstleri çoğu kişide öyle oluyor dostum bir süre sonra normalleşir merak etme .ekim bölgeside klasik şok dökülme sonrası görüntü yalnız kendi saçların için ciddi takviyeler kullansan iyi olurdu hem ekim başarısıda artardı.
teşekkürler yorum için dostum.merkezin verdiği 3 aylık set var onu kullanıyorum. mie sprey - mie şampuan - vitacapelli hap  bunun dışında ekstra birşey kullanmadım. bu hafta 2.prp yapmaya gideceğim hemde kontrol amaçlı bi görüşürüm diye düşünüyorum. Gerek varsa başka takviyelerde kullanabilirim.
  • Ekim Tarihi: 12.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi MEDEKS
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

ImPaLa

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 08 Mart 2023, 04:08:43 »
donör fena değil daha toparlar ve sorun kalmaz ekim alanı da sağlıklı duruyor sadece tepe alan için ikinci ekim gerekir gibi
umarım çok güzel sonuç alırsınız

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2023, 11:40:41 »
donör fena değil daha toparlar ve sorun kalmaz ekim alanı da sağlıklı duruyor sadece tepe alan için ikinci ekim gerekir gibi
umarım çok güzel sonuç alırsınız
Teşekkürler yorum için dostum.Donör için aynaya baktığımda sol tarafımda fazla boşluk görüyorum sağ tarafımda görmüyorum. O biraz canımı sıkıyor. Bilmiyorum o boşluklar daha kapanır mı. inşallah kapanır.
İlk başta bu açıklığı tek seferde kapatırız demişti Gökhan bey ve ücretsiz sıkılaştırma garantisi veriyoruz demişti. inşallah ikinci ekime gerek kalmaz. Beklemeye devam.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 10 Mart 2023, 12:01:36 »
bu alan bu tepe tek seferde kapanmaz çok sık kapanmaz
iki ekim gerekir tepe alana sizin donör  saçlarınız da çok kalın değil bu da dez avantaj ekimi güzel yapmış merkez elinden geleni yapmış umarım sonuç güzel olur
Global Moderator

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Mart 2023, 14:43:49 »
bu alan bu tepe tek seferde kapanmaz çok sık kapanmaz
iki ekim gerekir tepe alana sizin donör  saçlarınız da çok kalın değil bu da dez avantaj ekimi güzel yapmış merkez elinden geleni yapmış umarım sonuç güzel olur
yorum için teşekkürler hintell hocam.
Evet saç yapım ince buna katılıyorum. Tepe bölgesindeki açıklık resimlerde normalden daha büyük görünüyor nedendir anlamadım. Çıplak gözle o kadarda büyük bir alan değil aslında. Resimler yanıltıyor biraz. Dün 2. prp için merkeze gittim Gökhan beyle görüştüm.Kontrol etti iyi gidiyor dedi. İlave birşeyler kullanmam gerekirmi diye sordum (finasterid minoxil v.s) gerek yok dedi. Ömür boyu kullanmayacaksan hiç gerek yok dedi. Bir süre kullanmanın bir faydası olmaz dedi. Sadece masaj önerdi. Hediye prp hakkım bitmiş oldu. Sizce prp ye devam etmelimiyim bir kaç ay daha ?
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

Mehmet Turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2023, 18:20:18 »
Ömür boyu kullanacağın ilaçlar almaktansa PRP'ye devam etmeni öneririm. hem kendi saçlarına hem de ekilen saçlarına faydası olur.

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2023, 09:29:07 »
Mehmet Turan yorum için saol. Bende aynen böyle düşünüyorum. En azından 6. aya kadar prp devam etmeyi düşünüyorum.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

taco_9

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 13 Mart 2023, 23:57:06 »
Mehmet Turan yorum için saol. Bende aynen böyle düşünüyorum. En azından 6. aya kadar prp devam etmeyi düşünüyorum.

bence prpyi estetik işlemlerin yapıldığı bir klinikte yaptır.illa yaptıracaksabn tabi bana göre pek bir faydası yok minox artı fin bu işin ilacı.

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 14 Mart 2023, 10:52:20 »
bence prpyi estetik işlemlerin yapıldığı bir klinikte yaptır.illa yaptıracaksabn tabi bana göre pek bir faydası yok minox artı fin bu işin ilacı.
estetik merkezlerinde yapılan ile saç ekim merkezinde yapılan prp nin ne gibi farklılıkları var dostum. Bilmediğim için soruyorum.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

Mehmet Turan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 14 Mart 2023, 16:41:34 »
estetik merkezlerinde yapılan ile saç ekim merkezinde yapılan prp nin ne gibi farklılıkları var dostum. Bilmediğim için soruyorum.

Yapılan prp tedavilerinde senin kanınla beraber bir kit kullanılıyor.
Bu kiti kullanmadan yapan yerlerde var.
Veya kötü kit kullanan yerler de, buna dikkat et. Yaptırdığın yerlere sor

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 18 Mart 2023, 12:42:41 »
Yapılan prp tedavilerinde senin kanınla beraber bir kit kullanılıyor.
Bu kiti kullanmadan yapan yerlerde var.
Veya kötü kit kullanan yerler de, buna dikkat et. Yaptırdığın yerlere sor
Prp işlemini yapan hanımefendiye sormuştum. Ekstra hiçbir katkı koymadan kanınızı bir makinada işlemden geçiriyoruz sonrasında bunu saç derinize enjekte ediyoruz demişti. Bu şekilde yapılan uygulama doğru değilmi yani hocam? Bundan sonrakileri ücretli yaptırıcam ve seansı 750 TL dediler.
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

Hasanfurkann01

• Full Member
« Yanıtla #27 : 18 Mart 2023, 12:51:41 »
Prp işlemini yapan hanımefendiye sormuştum. Ekstra hiçbir katkı koymadan kanınızı bir makinada işlemden geçiriyoruz sonrasında bunu saç derinize enjekte ediyoruz demişti. Bu şekilde yapılan uygulama doğru değilmi yani hocam? Bundan sonrakileri ücretli yaptırıcam ve seansı 750 TL dediler.

Kanında vitamin eksikliği yoksa daha iyi olur kan tahlili ver ona göre yaptır çoğu kişi para tuzağı diyor ama bizim bir akraba faydasını görmüş bilmiyorum  herkes farklı birşey söylüyor sadece şeye dikkat et normal jelli tüple yapmasınlar özel prp tüpleri var onlarla yapılması gerekiyor
  • Ekim Tarihi: 18.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia, Proscar 4/1, D vitamini, C vitamini ,Mossi bakım seti 6 Aylık, Vm2000 , Alpa lipoic acid , L- ARGİNİNE toz 5000 lik ,Omega 3 ,Kırmızı giseng , Prozinc plus losyon , kalsiyum magnezyum zınc solgar, biotin 2500 ,

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 18 Mart 2023, 13:07:32 »
 kanı alıp gencleştirip içine vitamin şu bu katıp geri veriyorlar daha çok ileriki yaslarda etkilidir.saç genclikteki gibi besleniyor.igf daha etkili.prpye gore farkı kandaki buyume faktoru ayrıştırılıp geri veriliyor.evde masajda yapabilisiniz merkez izin verdikten sonra sabah akşam 5 er dk.oda saçı kanla besler.hepsi kan alakalı şeler.saçı bir tek damardaki kan besler.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

izatume

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 13 Mayıs 2023, 11:55:14 »
120.gün den herkese merhaba. Araya ramazan ayı ve bayram girdiği için 3.prp işlemini 1,5 ay sonra yaptırabildim. Şu an merkezin verdiği şampuan harici ekstra birşey kullanmıyorum. Durumum bu şekilde...
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 40

Facebook Twitter Instagram