Gönderen Konu: DR SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİM  (Okunma sayısı 15822 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: DR SERKAN AYGIN SAÇ EKİMİM
« Yanıtla #31 : 23 Şubat 2023, 21:30:21 »
Evet Dr Serkan Aygın ve ekibi saç ekimini çözmüşler zaten Türkiye’de bu işi hakkıyla yapan sayılı kliniklerden.Belli periyotlarda resimler istiyorlar.

fazla ilgili bir saç ekim merkezi hastasıyla aynen katılıyorum
Global Moderator

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #32 : 23 Şubat 2023, 21:33:21 »
Bencede bende  ilgiden memnunum
 Ekim  yaptırdığımı kimse anlamıyor ben bile anlamıyorum hangisi Ekim saçlarım hangisi kendi saçım ve dönor bölgemde çok kısa kullanmaya rağmen alım yerleri belli değil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 23 Şubat 2023, 21:35:21 »
Bencede bende  ilgiden memnunum
 Ekim  yaptırdığımı kimse anlamıyor ben bile anlamıyorum hangisi Ekim saçlarım hangisi kendi saçım ve dönor bölgemde çok kısa kullanmaya rağmen alım yerleri belli değil

zaten en önemli husus saç ekimi yaptırdığımızı kimsenin anlamaması bu büyük bir kalite büyük bir lüks..
sürekli saç ekimi yaptırdın sen denmesi insanı çok kötü yönde etkiler diye düşünüyorum o yüzden kaliteli ve natürel sonuç almak önemli bu daha doğru saç yönü doğru ön çizgi  referans noktaların bilincinde olacak şekilde saç ekimi yapmaktan geçiyor saçların daha gelişecek süreç erken tekrar maşallah
Global Moderator

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #34 : 23 Şubat 2023, 21:41:57 »
Evet zaten sabır isteyen süreç saç ekimi bence dediğiniz gibi başarılı saç ekiminde doğal ön çizgisi şakak çizgisi ve çıkma oranı

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #35 : 02 Mart 2023, 19:41:31 »
190 gün sonuç daha gelişeceğini sanmıyorum sanırım benim konum bu 8 yada 9. Ayda kontroller var açıkçası ben çok memnunum

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #36 : 02 Mart 2023, 19:47:08 »
Tepe ve orta hattım bu şekilde kimse Ekim olduğunu anlamıyor yeni tanıştığım  saç ektiren kişiler bile anlamıyor bu foruma sevgili hintele ve Dr Serkan aygın kliniğe çok teşekkür ederim

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 02 Mart 2023, 20:03:08 »
bu nedir yav orman olmuş saçlar 190 gün de gelişir tabi ki saçlarınız sürecin ortasındasınız

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #38 : 02 Mart 2023, 20:51:11 »
Evet çok güzel oldu teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 02 Mart 2023, 22:17:35 »
senin ekimin frontal bölge ekimi olduğu için doğal sonuç almak çok zordur normalde ama buna rağmen inanılmaz doğal ve güzel bir sonuç almışsın  |-nazarboncugu-|
Global Moderator

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #40 : 02 Mart 2023, 23:56:16 »
Evet sevgili hintel sayende kullanacağım takviyeler ve en önemlisi kurduğun forum sayesinde doğru adres doğru saç ekimininin ne demek olduğunu burada öğrendim teşekkür ederim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 02 Mart 2023, 23:56:44 »
sağol kardeşim ne mutlu bize  :)
Global Moderator

Hairtransplant

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 03 Mart 2023, 02:25:30 »
Evet sevgili hintel sayende kullanacağım takviyeler ve en önemlisi kurduğun forum sayesinde doğru adres doğru saç ekimininin ne demek olduğunu burada öğrendim teşekkür ederim

Kısa zamanda saçlar çok başarılı şekilde olmuş orman tabiri yakışır bu saça evet :)

Bu forum binlerce insanın madur olmasını engelldi dandik saç ekimcilerin düşmanı oldu üyelerin dostu sorun yaşadı tehtit edildi bu güne kadar geri adım atmadı.

Ve şimdi neredeyse bu forumu takip eden herkes başarılı sonuç alıyor tabi bazıları da saç ekimine uygun olmuyor ne yapılsa iyi sonuç alamıyorlar ama madur da olmuyorlar.

Maşallah sizin saçınız harika

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #43 : 03 Mart 2023, 09:28:07 »
Evet haklısınız doğru yer kullanılan takviyeler ve yeterli dönor Alanı başarıyı getiriyor

Mehmet Dgn

• Full Member
« Yanıtla #44 : 09 Mart 2023, 20:42:03 »
187 gün

Facebook Twitter Instagram