hocam şöyle vitaminden 4 kutu var ben 2. kutuyu daha yeni açtım inanılmaz fazla koymuşlar kutunun içine, spreyi 3 ay kadar kullandım ama son zamanlarda masaj yaparken kendi saçlarımda aşırı derece dökülme yaptığını fark ettim klinikle görüşüp bırakmak istediğimi söyledim cünkü tişörtüm bildiğin saçla doluyordu ama klinik bırakma devam et dedi ben yinede bıraktım insiyatif kullanıp, şampuanda 4 kutu çıkmıştı setin içinden onunda son kutusunu açtım bugün
Bende ki setin içinde 2 kutu var vitamin her kutuda 120 adet günde 2 tabletten 2 ay gidiyor her kutu.
Sizde 4 kutu varsa çok iyi xpeciadan biraz daha iyi içerik olarak booster bende zaten hemen bitmesin diye sabah booster vitamin akşam xpecia olarak devam ediyorum
Sprey bende yan etki yapmadı ama döküyorsa bırakmanız daha iyi olmuş bencede.Ama dökülmeyi takip edip durdurmak lazım yaşınız da genç daha ileride yine ekim ihtiyacı doğmaz en azından.
Şampuan ve sprey 4'er kutu çıktı setten ilk şampuan yeni bitti 2.spreyde bitmek üzere bende.
Yalnız çok garip bi dönem önce acaba saç çıkacakmı diyordum çıktı,şuan acaba daha çok çıkacakmı diye düşünüyorum