Saç Ekimi Sonuçları
135 güne göre sürecin güzel gidiyor.. eskiden norveçli vardı zekeriya kula ektiren forumda olduğum zamanlar son durumu nasıl kendinisi finasterit ve minox kullanıyordu saçarın dögüye giricek tepeyi kaybediceksin kullanma şunu demiştim atıştık biraz öylede olmuştu hala forumda değil sanırım? Son halini merak ettim tepeye ekim yaptırdımı belki bilginiz vardır.
Sürecin gayet güzel gidiyor...zaten operasyonunu bir plastik cerraha özellikle de zekeriya beye yaptırmakla en doğru işlemi baştan yapmışsın...çok güzel sonuç alacağını düşünüyorum...
bir yıla güzel olur bu saçlar donör ne durumda kardeş sıkıntın var mı yoksa güzel kapandı mı donör?
Donör hırpalaması diye bir sey yok...hatta tam tersi yaslaninca bile ekim yapılabilmesi için donörde saç bırakiyor. ..yoksa vertexe bile ekim yapar diğer yalancilar gibi 5000 greft 6000 greft. ..Bu doktorun kıymetini bilmeliyiz. ..her işlemi kendi yapıyor. ..çoğu doktor kafasını kapidan uzatıyor. ..var mı bir sıkıntı nasıl gidiyor arkadaşlar diye soruyor...ya da onu da yapmıyor. ..
zekeriya hoca ya bende saç ektirmek isterim de bu donör bölge hırpalaması yüzünden tekrar geri adım atıyorum. Acaba forumun admin ve mudavimlerinden zekeriya kul a Donör ve saç ekimi değerlendirmesinden geçmişten bugune kadar yapmış olduğu operasyonları göz önünde bulundurup ; bir yüzdelik puan verebilirmisiniz ? Çünkü değerlendirmeleriniz biz saç ekimi yaptırmayı düşünenler için çok değerli