Saç Ekimi Sonuçları
Ya şimdi de saçım da böyle bişey geldi, kabuk içinde ikili greft. Hocanın asistanına yazdım şöyle dedi;"normal, sivilce olup patlamış ve kabuklaşmış. Saçın hücresi değil o"
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 15 Şubat 2018, 16:52:11Ya şimdi de saçım da böyle bişey geldi, kabuk içinde ikili greft. Hocanın asistanına yazdım şöyle dedi;"normal, sivilce olup patlamış ve kabuklaşmış. Saçın hücresi değil o"Asistan tam bir bilimsel açıklama getirmiş:-) bence micromotorla yerinden çıkarılmış ve cımbızla çıkarılmamış saç olma ihtimalide var. Çünkü saç gelse bile greft gibi ikili gelmez diye düşünüyorum
normal surec
Merhaba herkese, şimdi duştan çıkıp balkon da fotoğraf çektirdim ama donör de hoş ve can sıkıcı olmayan bi görüntü var canım çok sıkkın . Lütfen fikir alalım 106. Gün
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 18 Şubat 2018, 17:59:00Merhaba herkese, şimdi duştan çıkıp balkon da fotoğraf çektirdim ama donör de hoş ve can sıkıcı olmayan bi görüntü var canım çok sıkkın . Lütfen fikir alalım 106. GünSelam dostum,Doner kac numara?
kesimle ve zamanla alakalı toparlar donor sıkıntı yapma şu an yapılcak en kotu trası yapmıssın donore