Saç Ekimi Sonuçları
ekim bölgesi normal seyrinde ilerliyor. 2 hafta sonra kararlamalar hız kazanmaya başlar diye düşünüyorum. kulak üstleri yavaş yavaş toparlıyor. ama hala can sıkıcı tabi.
sabır dostum zamanı gelince ektiklerini biçicen
Dostum üstler sabır istiyor bende 60 gündeyim kaldı öyle çıkmıyor gb istiyor ama kararma var sende, yanlara gelince orası kalacak artık öyle kısaltma şansın yok uzun kalacak ki üst saç kapasın biraz yada saç simülasyon yaptırcan
Saçlar patlayacakmış gibi bir his var içimde Merakla takip ediyorum sizin ekimi . Maşallah bıyıklardan 2000 greft çıkarmış sizin
Alıntı yapılan: nofear114 - 17 Ocak 2018, 18:19:50Saçlar patlayacakmış gibi bir his var içimde Merakla takip ediyorum sizin ekimi . Maşallah bıyıklardan 2000 greft çıkarmış sizin Umarı patlar ya. Evet alım konusun da şanslıyım alternatif fazlasıyla var.
En zor zamanlar sabredin hocam az daha
ayrıeten zekeriya kul son donemlerde kalın ekme sorununu halleti galiba ama donore verdiği zarardan çok musteri kaybedio kendisiyle konusursan ona iletirsen ii olur ona gidip donorumu zedeletmem diyor millet o onemsemio genel sonuca bakıo ama hastalar donorde ufakta sorun olsa onemsio