Sakin ol dostum nedenlerını sor Hatanın ne olduğunu sor çünkü hata yoksa problem olmaz bı hata var bunu sor çözümü sor ve düzelmemesi halinde ne olucagını nasıl davranacaklarını sor.
Aradı hoca abi şunları söyledi ;
"Ya işte benimde canımı sıkan bi durum ama korkulcak bişey yok, tecrübelerime dayanarak söylüyorum bi kaç defa daha böyle oldu . 3 ayın sonunda düzelceğini görceksin. İşte insanın kafası bi harita gibi düşün bazı bölgeler de burda ingilizce bi terim söyledi anlamadım. Kan dolaşımı farklılık gösteriyor. Senin de sağ kulak üstünde öyle bişey oldu. Travma yaşadı orası, ekilen alan nasıl şoka uğrayığ yeniden çıkıyorsa o bölgede öyle oldu dedi. Diceksin ki oradan fazla mı aldı hayır fazla almadım, eşit aldım her yerden. Mikro motorla yavaşça çok dikkatli aldım dedi, bi hasttasını örnek verdi falan. Müsait bi zaman da uğra dedi. Gerçekten alımla veya başka bişeyle açıklaması olsa ben üzerime düşeni yaparım falan dedi. Bide şok dökülmeye uğrayan saçların burda bi terim daha kullandı ingilizce sanırım geri dönüşümü 3 bucuk ay sürüyor dedi minoxilde etkisini hemen hemen aynı sürede gösteriyor falan dedi."