Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: ahmet67 - 03 Aralık 2017, 21:12:13Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 03 Aralık 2017, 19:28:48Alıntı yapılan: magar - 03 Aralık 2017, 18:54:35hocanım böyle lafları varmı saç ekimi yaptıranlara karşı .öyleyse güzel bi terapi yöntemi en az 2000 € para vericem bide laf yiyiceğizBen diyeceğim hocam hayal kırıklığı yaşıyoruz, forumdaki arkadaşlarımız da benle aynı duyguları yaşıyor.Ben forumdan bahsetmiştim zekeriya hocaya onlar hiçbir şey bilmeden boş boş konuşuyorlar işte demiştiKoptum ya Gerçekten komik . Zekeriya hocanın kapasitesine , bilgisine vs. diyecek lafım yok hadi biz boş boş konuşuyoruz ama kendisine bir bakması lazım önlere dolduruyor çoklu greftleri 100 mt.den belli oluyor . Bence hoca biraz soruları dinlemeli , alttan almalı insanı bozmak değilde yönlendirici bilgi vermeli en önemlisi oraya insanların ne umutla geldiğini anlaması . Hep yazıyorum meme ameliyatı yaptıran bir kadına bu tarz cevaplar veriyor mu ? Enseye gelince bence toparlar çok kafana takma ekiminde iyi olacağını düşünüyorum ...
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 03 Aralık 2017, 19:28:48Alıntı yapılan: magar - 03 Aralık 2017, 18:54:35hocanım böyle lafları varmı saç ekimi yaptıranlara karşı .öyleyse güzel bi terapi yöntemi en az 2000 € para vericem bide laf yiyiceğizBen diyeceğim hocam hayal kırıklığı yaşıyoruz, forumdaki arkadaşlarımız da benle aynı duyguları yaşıyor.Ben forumdan bahsetmiştim zekeriya hocaya onlar hiçbir şey bilmeden boş boş konuşuyorlar işte demişti
Alıntı yapılan: magar - 03 Aralık 2017, 18:54:35hocanım böyle lafları varmı saç ekimi yaptıranlara karşı .öyleyse güzel bi terapi yöntemi en az 2000 € para vericem bide laf yiyiceğizBen diyeceğim hocam hayal kırıklığı yaşıyoruz, forumdaki arkadaşlarımız da benle aynı duyguları yaşıyor.
hocanım böyle lafları varmı saç ekimi yaptıranlara karşı .öyleyse güzel bi terapi yöntemi en az 2000 € para vericem bide laf yiyiceğiz
ben ekimci olsam bu forumda ne diyorlar neyi eksik görüyorlar diye incelerdim hatta anlayanlarla iletişime girip bilgi paylaşımı yapardım tabiiki dr kadar bilemeyiz ama burada sürekli paylaşımlar yapılıyor eksik fazla ne varsa paylaşılıyor.hastalardaki beklentiler vb bunlar çok önemli bence dr içinde
ense donörün çok iyi ama kulak üstlerini sanki ne yaptığını bilmeyenler gibi almış ama düzelir diyorsa düzelir tecrübesini es geçmemek lazım ki bence de düzelir gbi öyle yanık hastalıklı bir durum yok..dermoreller minox o kulak üstüne her gece yap
Yalnız hocanın hakkını yemeyeyim para alacagim diye kimseye işlem yapmaz anlatır. Yıllar önce cebimde paramla gitmiştim kabul etmedi para için yapamam daha saçın var demişti. Çıkarken bak beni dinle 4 sene falan kimseye elletme perişan ederler demişti.
hocam sanırım yanlış fotoya yanlış günü yazmışsın. zira 30.gün daha iyi görünüyor fakat belirtmeliyim ki çoktan düzelmiş olması gerekiyor idi. nerdeyse 2 ay olmuş. durum hiç iç açıcı değil ne yazikki. hocayı haberdar ettin mi, ne diyorlar
Kardeşim bir hoca ile görüş bence ve buraya günde bir fıs minox uygula
Doku küsmesi olmus o bölgelerde mıkro motor çok dikkatlı kullanılmalı mumkunse manuel alınmalı en azından kulak üstü bölgelerde aksi halde durum bu şekilde olma ihtimali var çok geçmiş olsun zekeriya kul da bu sekılde alımlar yapıyorsa vay ki vay.
Bu forumda bir çok donör bölgesi gördük,senin tarzındaki donörler 4-5 aylarda ''kısmen'' toparlıyor.Gidip tartışmakla vs çözebileceğin bir durum malesef değil bu.Beklemekten başka yapabiliceğin bir şey yok malesef.