Gönderen Konu: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017  (Okunma sayısı 120141 defa)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017
« Yanıtla #286 : 12 Aralık 2017, 13:58:03 »
Kulak üssü kötü olmuş abi geçmiş olsun inşallah daha toparlar
Kaçarı yok elinde sonunda toparlayacak :) pek takmamaya çalışıyoum .

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #287 : 12 Aralık 2017, 14:46:23 »
dönor hariç gayet güzel gidiyor. şok bittiğine göre 3.haftaya kadar çıkışlar gösterir kendini. sağ kulak üstü fazla hırpalanmış. illaki bir düzelme olur, fakat ilerleyen süreçte enseyi çok kısa tutamayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 15:25:18 Gönderen: kadiköy1 »

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #288 : 12 Aralık 2017, 14:47:11 »
Şu manzarayı görünce ne farkın kaldı diyorum. Bu işçilik  Böyle bir doktora yakışmıyor.
Aman iyisi olsun diye ne fedakarlık yapıyoruz kızmamak elde değil.
Moruk dediğin gibi yavaş yavaş toparlıyor iyi olacak biraz daha sabır.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #289 : 12 Aralık 2017, 14:56:19 »
dönor hariç gayet güzel gidiyor. şok bittiğine göre 3.haftaya kadar çıkışlar gösterir kendini. sağ kulak üstü fazla hırpalanacaktır. illaki bir düzelme olur, fakat ilerleyen süreçte enseyi çok kısa tutamayabilirsiniz.
Dönor bence iyi ya kulak üstlerin de sıkıntı var ? Yani dönordan kastın, komple arka taraf mı ? Bide ne kadar bi kısalık ?

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #290 : 12 Aralık 2017, 14:57:39 »
Şu manzarayı görünce ne farkın kaldı diyorum. Bu işçilik  Böyle bir doktora yakışmıyor.
Ya malesef anlamıyorum, soruyorsun, sebebi şok dökülme vs diyor. Bende napayım yani kendimi sinirden yiyip bitireceğime akışına bıraktım. Düzelir diye bakıyorum .

Beta

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #291 : 12 Aralık 2017, 15:01:03 »
Ya malesef anlamıyorum, soruyorsun, sebebi şok dökülme vs diyor. Bende napayım yani kendimi sinirden yiyip bitireceğime akışına bıraktım. Düzelir diye bakıyorum .

Aynen bende öyle yaptım akışına bıraktım  ama şunu söylim bende düzelme oldu baya sende de olacaktır

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #292 : 12 Aralık 2017, 15:29:27 »
dönor hariç gayet güzel gidiyor. şok bittiğine göre 3.haftaya kadar çıkışlar gösterir kendini. sağ kulak üstü fazla hırpalanacaktır. illaki bir düzelme olur, fakat ilerleyen süreçte enseyi çok kısa tutamayabilirsiniz.
Dönor bence iyi ya kulak üstlerin de sıkıntı var ? Yani dönordan kastın, komple arka taraf mı ? Bide ne kadar bi kısalık ?

yok hocam komple değil. kulak üstleri.özellikle sağ taraf.  tabi en verimli alan kulak üstleri olduğu için ekimciler baya bir dalıyorlar oraya. haliyle bu tarz görüntüler çıkabiliyor. böyle kalmaz illaki düzelecektir. esasen dönor hakkında şuan olumsuz şeyler düşünmemek lazım. henüz çok erken. dönor de şoka uğrayabiliyor.mikromotorun azizliği diyelim biz ona. 5.6 aylarda dönor tamamen düzelmez ise bir daha da düzelmez diye düşünüorum. işte asıl sıkıntı o zaman olur ki, enseyi hep uzun tutmak zorunda kalırsın.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #293 : 12 Aralık 2017, 15:35:32 »

yok hocam komple değil. kulak üstleri.özellikle sağ taraf.  tabi en verimli alan kulak üstleri olduğu için ekimciler baya bir dalıyorlar oraya. haliyle bu tarz görüntüler çıkabiliyor. böyle kalmaz illaki düzelecektir. esasen dönor hakkında şuan olumsuz şeyler düşünmemek lazım. henüz çok erken. dönor de şoka uğrayabiliyor.mikromotorun azizliği diyelim biz ona. 5.6 aylarda dönor tamamen düzelmez ise bir daha da düzelmez diye düşünüorum. işte asıl sıkıntı o zaman olur ki, enseyi hep uzun tutmak zorunda kalırsın.
Evet bakalım 2 ay da bi dolsun. Hoca ve asistanı ısrarla şok dökülme olduğunu söylüyor. Umarım öyledir. Ya peki 2 ay dolmadan ben ekilen yerler de siyah çıkışlar görmem normal mi ?
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2017, 15:38:01 Gönderen: Nietzsche34 »

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #294 : 12 Aralık 2017, 16:06:21 »
saç ekiminde çıkışların başlaması 90.günden başlar, lafı Allahın emri değil. sadece ortalama bir tarihtir. şok dökülme erken biterse,çıkışlar erken başlayabilir. bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. ama ilk gün dediğim gibi, kısa zamanda erken sonuç alacaksın. yani hissiyatım o yönde.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #295 : 12 Aralık 2017, 16:12:34 »
saç ekiminde çıkışların başlaması 90.günden başlar, lafı Allahın emri değil. sadece ortalama bir tarihtir. şok dökülme erken biterse,çıkışlar erken başlayabilir. bu tamamen kişiden kişiye değişen bir durum. ama ilk gün dediğim gibi, kısa zamanda erken sonuç alacaksın. yani hissiyatım o yönde.
Umarım bide her gün soğuk suyla yıkayıp, yıkamadan önce badem yağı sürüyprum :D

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #296 : 12 Aralık 2017, 16:57:30 »
badem yağı kullanma iyi değil saça yağ sürmeyin saçınızın yağ dengesi bozulur badem yağı saç beslemez parlak gösterir bu en çok  doğru sanılan  yanlışlardan ,yağlar saç çıkarmaz daha çok gözenek tıkar saçın yağ dengesini bozar hemen bırak

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #297 : 12 Aralık 2017, 17:17:29 »
hocanım böyle lafları varmı saç ekimi yaptıranlara karşı .öyleyse güzel bi terapi yöntemi en az 2000 € para vericem bide laf yiyiceğiz
Ben diyeceğim hocam hayal kırıklığı yaşıyoruz, forumdaki arkadaşlarımız da benle aynı duyguları yaşıyor.
Ben forumdan bahsetmiştim zekeriya hocaya onlar hiçbir şey bilmeden boş boş konuşuyorlar işte demişti

Koptum ya :) Gerçekten komik . Zekeriya hocanın kapasitesine , bilgisine vs. diyecek lafım yok hadi biz boş boş konuşuyoruz ama kendisine bir bakması lazım önlere dolduruyor çoklu greftleri 100 mt.den belli oluyor . Bence hoca biraz soruları dinlemeli , alttan almalı insanı bozmak değilde yönlendirici bilgi vermeli en önemlisi oraya insanların ne umutla geldiğini anlaması . Hep yazıyorum meme ameliyatı yaptıran bir kadına bu tarz cevaplar veriyor mu ? Enseye gelince bence toparlar çok kafana takma ekiminde iyi olacağını düşünüyorum ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

zeus79

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #298 : 12 Aralık 2017, 17:30:03 »
ben ekimci olsam bu forumda ne diyorlar neyi eksik görüyorlar diye incelerdim hatta anlayanlarla iletişime girip bilgi paylaşımı yapardım tabiiki dr kadar bilemeyiz ama burada sürekli paylaşımlar yapılıyor eksik fazla ne varsa paylaşılıyor.hastalardaki beklentiler vb bunlar çok önemli bence dr içinde

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #299 : 12 Aralık 2017, 18:12:59 »
badem yağı kullanma iyi değil saça yağ sürmeyin saçınızın yağ dengesi bozulur badem yağı saç beslemez parlak gösterir bu en çok  doğru sanılan  yanlışlardan ,yağlar saç çıkarmaz daha çok gözenek tıkar saçın yağ dengesini bozar hemen bırak
Hadi ya o zaman bırakayım ya . Son durum için fikrini alabilir miyim ?

Facebook Twitter Instagram