Saç Ekimi Sonuçları
Çok değerli forumdaşlar bugün Zekeriya hoca kabuk dökümü gerçekleştirdi, fotoğrafı sunuyorum yorumlarınıza. Fotoğrafta bi kaç yer işaretledim sanki ekilmemiş gibi geldi fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 09 Kasım 2017, 17:05:52Çok değerli forumdaşlar bugün Zekeriya hoca kabuk dökümü gerçekleştirdi, fotoğrafı sunuyorum yorumlarınıza. Fotoğrafta bi kaç yer işaretledim sanki ekilmemiş gibi geldi fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.Orası ilk seansla ikinci seans ekimi arasındaki bölge olabilir yani kalemle çizilen arayı çok küçük açıp devam etmiş olabilirler ve ya yıkamayla düşmüşte olabilir yani normal gerçi tekrar baktımda ekimde gözükmüyo öyle bir ara büyük bi olasılıkla yıkamada düşmüştür problem yok yani
Biraz hirpalanmis donor alani 1 ay içinde toparlar diye düşünüyorum
yanlar bıraz daha gec toparlıyor .. ama 6 cı aya kadar toparlar dıye dusunuyorum donör umarım ama bıraz hırpalama var gibi
suan görüntü okadar kötümü tam anlıyamadım ama bır daha net çekıp paylasırsan... genelde doner 6 cı ayda toparlar tabı umarım senınkı erken olur:)
Toparlar gibi duruyor simdilik bekleyelım görelım .. zaten ekım sonra götüntüde öok anormal degil normal.
Alıntı yapılan: Hintell - 12 Kasım 2017, 18:16:57Toparlar gibi duruyor simdilik bekleyelım görelım .. zaten ekım sonra götüntüde öok anormal degil normal.Bi ay olsun da öyle daha anlaşılır herhalde
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 12 Kasım 2017, 18:22:57 Alıntı yapılan: Hintell - 12 Kasım 2017, 18:16:57Toparlar gibi duruyor simdilik bekleyelım görelım .. zaten ekım sonra götüntüde öok anormal degil normal.Bi ay olsun da öyle daha anlaşılır herhalde Bıraz sabırlı olmalısın süreç zor ve sabır gerektirir:)
Donör mutlaka toplar ama bana kalırsa 3200 greft için fazlaca yorulmuş. İlerleyen günlerde kısa kestirdiginde daha net anlaşılır durumun.