Gönderen Konu: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017  (Okunma sayısı 120243 defa)

no name

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017
« Yanıtla #135 : 08 Kasım 2017, 22:17:30 »
Sıklık çok iyi. bu saçlar çok iyi olacak ama bu bölge bende soru işareti. fotoyu büyütünce baya bir boşluk olduğu aşikar. keske oralara da ekseydi 50-100 birseyler.

Bence araya girip geçişi yapmadığı için o bölge boş kalmış ve öyle kalacak gibi gözüküyor hoca ne diyecek merak ediyorum

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #136 : 08 Kasım 2017, 22:46:58 »
Bakalım yarın bi hoca ile görüşelim de :)

yanlarkısaüstleruzun

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 09 Kasım 2017, 00:00:47 »
Hayırlı olsun sakalınızın maşallahı var saçınızda öyle olur inşallah  :) ;)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #138 : 09 Kasım 2017, 00:06:46 »
Kabuklar dökülecek mi acaba 7.günün ardından? Sanırım kalem tekniğinin avantajı hızlı iyileşme.Hayırlısını diliyorum kardeşim. Takipteyiz !! :)
Sağolasın evet hocanın dediği o yönde :)

Hoca kalem tekniği kullanmıyor:) kanalları fistül iğne benzeri bşrseyle açıp hemen arkasından greftleri gömüyor.
Kesi izi slit degilde yuvarlak ve kesi alanı totalde çok daha küçük olduğu İçin iyileşme süreci biraz daha hızlı.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 09 Kasım 2017, 00:11:46 »
Kabuklar dökülecek mi acaba 7.günün ardından? Sanırım kalem tekniğinin avantajı hızlı iyileşme.Hayırlısını diliyorum kardeşim. Takipteyiz !! :)

Hoca kalem tekniği kullanmıyor:) kanalları fistül iğne benzeri bşrseyle açıp hemen arkasından greftleri gömüyor.
Kesi izi slit degilde yuvarlak ve kesi alanı totalde çok daha küçük olduğu İçin iyileşme süreci biraz daha hızlı.
Doğrudur teknikleri karıştırıyo olabilirim. Pek bilgim olmadığı için düzeltme için teşekkürler :) Kalem tekniği Dhi oluyor sanırım. Hocanın tekniği perkutan dimi sloocer?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #140 : 09 Kasım 2017, 00:13:36 »

Doğrudur teknikleri karıştırıyo olabilirim. Pek bilgim olmadığı için düzeltme için teşekkürler :) Kalem tekniği Dhi oluyor sanırım. Hocanın tekniği perkutan dimi sloocer?

Peruktan diye sallama bir isim taktıkları doğrudur:)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 09 Kasım 2017, 00:15:24 »

Peruktan diye sallama bir isim taktıkları doğrudur:)
Haha doğrudur. Ama işte Zekeriya Hocanın bu ektiği teknikle diğer kesme tekniğinden gerçekten fark var mı acaba ?:)

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #142 : 09 Kasım 2017, 00:22:59 »
Slit ile ve iğne ile kanal açmanın kendine göre avantaj ve dezavantajları var.
Slit ile yönler çok daha kolay ve orjinal olabiliyor iken iğne ile açılan kanalların kesi çapları ufak olduğu İçin iyileşme süreleri daha hızlı olabiliyor.iğneli kanallarda diklik veya yön problemleri daha olası iken doku daha az zarar gördüğü İçin çok daha sık kanal açmak mümkün.
Z.kul hoca her nekadar ipne ile kanal acıyor olsada kendine has farklı bir ekim tekniği var, açılan kanalı takiben hiç zaman kaybetmeden kökleri gömebiliyor Ki sanırım bu teknik kendine has bir teknik.
Bu beraberinde bir çok avantajı getiriyor haliyle
-greftler dışarda çok beklemiyor
- açılan kanallar beklemediği için pıhtılaşma sozkonusu olmaksızın greftler yerleştiriliyor vs..
Türkiye’de sac ekimi denince ilk akla gelen 5 kişiden biri... haliyle vardır kendine has bilemediğimiz teknikleri

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #143 : 09 Kasım 2017, 00:41:43 »
Slit ile ve iğne ile kanal açmanın kendine göre avantaj ve dezavantajları var.
Slit ile yönler çok daha kolay ve orjinal olabiliyor iken iğne ile açılan kanalların kesi çapları ufak olduğu İçin iyileşme süreleri daha hızlı olabiliyor.iğneli kanallarda diklik veya yön problemleri daha olası iken doku daha az zarar gördüğü İçin çok daha sık kanal açmak mümkün.
Z.kul hoca her nekadar ipne ile kanal acıyor olsada kendine has farklı bir ekim tekniği var, açılan kanalı takiben hiç zaman kaybetmeden kökleri gömebiliyor Ki sanırım bu teknik kendine has bir teknik.
Bu beraberinde bir çok avantajı getiriyor haliyle
-greftler dışarda çok beklemiyor
- açılan kanallar beklemediği için pıhtılaşma sozkonusu olmaksızın greftler yerleştiriliyor vs..
Türkiye’de sac ekimi denince ilk akla gelen 5 kişiden biri... haliyle vardır kendine has bilemediğimiz teknikleri
Teşekkür ederim kendime adıma bilgilendirmelerin için.  Bende Zekeriya hocaya yaptırdığım için içim rahat iyi bi doktor ne olursa olsun .

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #144 : 09 Kasım 2017, 09:33:36 »
valla kardeş benim izlenimim şu tekniklerini bilmem asmede gittim bir kalabalık 1 aydır dönüş yok .zekeriya kul ekim yaptırınca görüşümü yazıcam.ilhan hoca iyi hoş adam ama güven vermiyor ekim ile alakalı.demirsoy erkan arama ve maillere cvp vermeyen kapıdaki güvenliğe burda öyle biri yok u tembihleten zihniyet

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #145 : 09 Kasım 2017, 10:14:07 »
valla kardeş benim izlenimim şu tekniklerini bilmem asmede gittim bir kalabalık 1 aydır dönüş yok .zekeriya kul ekim yaptırınca görüşümü yazıcam.ilhan hoca iyi hoş adam ama güven vermiyor ekim ile alakalı.demirsoy erkan arama ve maillere cvp vermeyen kapıdaki güvenliğe burda öyle biri yok u tembihleten zihniyet
Bende o adama tav alıyorum. Türkiye de yaşayanlara ekmiyor, herhalde kötü olursa sonuç kapıma dayanmazsınlar mantığı.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 09 Kasım 2017, 17:05:52 »
Çok değerli forumdaşlar bugün Zekeriya hoca kabuk dökümü gerçekleştirdi, fotoğrafı sunuyorum yorumlarınıza. Fotoğrafta bi kaç yer işaretledim sanki ekilmemiş gibi geldi fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 09 Kasım 2017, 17:31:37 »
Sıkıntılı bir durum yok. kabuklarla beraber kırılıp giden saçlardır o. şok dökülme denen şey kabuk dökümüyle birlikte de görülebilir. bu arada çizdiğim seyrek bölgeyi hocaya sordun mu ne diyor

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 09 Kasım 2017, 17:41:09 »
Sıkıntılı bir durum yok. kabuklarla beraber kırılıp giden saçlardır o. şok dökülme denen şey kabuk dökümüyle birlikte de görülebilir. bu arada çizdiğim seyrek bölgeyi hocaya sordun mu ne diyor
Evet sordum orayı çok derin traş ettik dedi ihtiyaç olsaydı zaten ekerdim gibisinden dedi . Bu 7.  Günde yıkamayı da sordum yine ısrarla :) rahat ol ded djdkdm

magar

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 09 Kasım 2017, 17:47:40 »
bu işin pis tarafı  çok paraya ekim yaptırınca değmemesi inşallah bizim başımıza gelmez harbiden adam deli esiyor bu düşünce

Facebook Twitter Instagram