Saç Ekimi Sonuçları
mümkün olduğunca baş arkaya yaslansın, otururkenden mümkünse baş arkaya yaslanlansınki başa enjekte edilen serum aşağı inip yüzde şişlik yapmasın. ilk 3 gün oluşan şişliğin sebebide de bu, başı şişirmek için kullanılan serumun baş dik durduğu için aşağı inip şişlik yapması.
Alıntı yapılan: prelude034 - 03 Kasım 2017, 21:00:09mümkün olduğunca baş arkaya yaslansın, otururkenden mümkünse baş arkaya yaslanlansınki başa enjekte edilen serum aşağı inip yüzde şişlik yapmasın. ilk 3 gün oluşan şişliğin sebebide de bu, başı şişirmek için kullanılan serumun baş dik durduğu için aşağı inip şişlik yapması.Dostum bi beş dakika oturuyorum çay içerken şimdi seyahat yastığı aldım o işe yarar mı ?
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 03 Kasım 2017, 21:05:52Alıntı yapılan: prelude034 - 03 Kasım 2017, 21:00:09mümkün olduğunca baş arkaya yaslansın, otururkenden mümkünse baş arkaya yaslanlansınki başa enjekte edilen serum aşağı inip yüzde şişlik yapmasın. ilk 3 gün oluşan şişliğin sebebide de bu, başı şişirmek için kullanılan serumun baş dik durduğu için aşağı inip şişlik yapması.Dostum bi beş dakika oturuyorum çay içerken şimdi seyahat yastığı aldım o işe yarar mı ?elbette yarar ama uyurken. dediğim gibi ana prensip başın dik durmaması 3 gün. mantığıda ekim yapılırken başa enjekte edilen serumun aşağı inip yüzde şişlik yapmamasıdır.başını tam dik tutmayan nasıl şekil alabiliyorsan uygundur.
yolcu yastığı al alışırsın onla uyumaya..ekimin olması gerektiği gibi ön çizgi güzel duruyor .3000 greft yeterli bu ekim için zekeriya kulun kendi standartlarında yaptığı ekimler hep başarılı.bazen dışına çıkıyor sonuç muhteşem oluyor ama standartı zaten çok iyi hocanın.kabuk dökümü sonrası daha net yorum yaparız..şuan için her şey normal geçmiş olsun. artık bekleme zamanı, 1 hafta çarpma elini sürme yıkama harici kaşınırsa parmak içinle çok hafif dokun çek şeklinde yap..kaşınmayı alır .perfectil vitamine başla bu vitamini araştırdım gerçekten çok iyi ingilterede en iyi vitamin seçilmiş saç için gerekli her şey var içinde eczane fiyatı 80 tl .diğer ekim yaptıran arkadaşlara da önerim üstelik cilde de çok iyi geliyor.hayırlı olsun
Alıntı yapılan: prelude034 - 03 Kasım 2017, 21:08:53Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 03 Kasım 2017, 21:05:52Alıntı yapılan: prelude034 - 03 Kasım 2017, 21:00:09mümkün olduğunca baş arkaya yaslansın, otururkenden mümkünse baş arkaya yaslanlansınki başa enjekte edilen serum aşağı inip yüzde şişlik yapmasın. ilk 3 gün oluşan şişliğin sebebide de bu, başı şişirmek için kullanılan serumun baş dik durduğu için aşağı inip şişlik yapması.Dostum bi beş dakika oturuyorum çay içerken şimdi seyahat yastığı aldım o işe yarar mı ?elbette yarar ama uyurken. dediğim gibi ana prensip başın dik durmaması 3 gün. mantığıda ekim yapılırken başa enjekte edilen serumun aşağı inip yüzde şişlik yapmamasıdır.başını tam dik tutmayan nasıl şekil alabiliyorsan uygundur.Sence yarın ilk yıkamadan sonra, biraz daha rahat eder miyim ?Elbette rahat edersin. işin özeti ilk 3-4 gün yatarken kafamda yastık aman bir yere sürtünmeyim dersin ve uyuyamassın, 4.günden sonra bünye uykusuzluğa karşı pert olduğu için istemesende yorgunluktan dilediğin gibi yatarsın, bu süreçte kritik 3 günü altlattığın için sorunda olmaz.
iyi gözüküyor
bence temiz iş olmuş tecrübeli arkadaşlar daha iyi fikir verebilir
Dar alana sık ekim olmuş bu aksilik olmazsa iyi sonuc alırsın.Donorde temiz duruyor yan profilden bu foto yuklesene bideOn çizgi gözüme dan iyi göründü şimdi bu şişlik falan varmı kafada herhangi bir anormal sorum