Saç Ekimi Sonuçları
dostum geçmiş olsun. bu arada bıyığın, akepe nin il başkanlarının bıyıklarının toplamından fazlaymış ben şimdiden sonucun çok başarılı olacağını düşünüyorum.
Ben diyorum bu ekim süper olmalı yoksa kulu burda yerden yere vururum dönör süper kardeşim açıklık az inşallah beklediğimiz gibi bir ekim sonucu oluşur
hocam 3 gun kafayı carpmamaya çok dikkat ekimden önemlisi bu
hayırlı olsun, gref sayısını biraz daha arttırıp 1-1,5 cm daha geriye gitmesi gerekirdi, orada nedense durmuş. acaba donör bölge müsade etmedimi.
biraz daha geriye gitse 1000 € sıkışır o bölgeye
Alıntı yapılan: prelude034 - 02 Kasım 2017, 22:30:36hayırlı olsun, gref sayısını biraz daha arttırıp 1-1,5 cm daha geriye gitmesi gerekirdi, orada nedense durmuş. acaba donör bölge müsade etmedimi.Hocam geriye doğru gitmesinde ki sebep nedir ki ? Benim orda bi dökülme yok ama .
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 02 Kasım 2017, 23:16:39Alıntı yapılan: prelude034 - 02 Kasım 2017, 22:30:36hayırlı olsun, gref sayısını biraz daha arttırıp 1-1,5 cm daha geriye gitmesi gerekirdi, orada nedense durmuş. acaba donör bölge müsade etmedimi.Hocam geriye doğru gitmesinde ki sebep nedir ki ? Benim orda bi dökülme yok ama .Tamamen kelleşme yok doğru ama, dökülme var. aralara ustaca girip 1 cm2 geriye girseydi muazzam sonuç çıkarırdı diye düşünüyorum.
dostum sen bütçene göre doğru bir tercih yaptın. hocanın çoğu sonucu ortalama üstü. bazı sonuçlarında ise çok iyiyi yakalamış dilerim sen bu kısıma girersin