Bu forumu 2 aydır ara ara okuyorum, az önce nihayet kayıt oldum. Daha doğrusu çok keyifli ve samimi bir konu, hoşuma gitti
Buraya birşeyler yazabilmek için kayıt oldum.
Yukarıda fotoğrafçı bir arkadaş birkaç laf atıp gitmiş. Ben de fotoğrafçıyım bu arada, yıllarımı verdiğim bir meslek.. O arkadaşın üslubunu dürüst bulmadım, art niyetli hissettim.
Bir defa Nietzsche34 arkadaşımızın çektiği fotoğraflarda KESİNLİKLE bir yanıltma düşüncesi olmadığına eminim.
Artı ben fotoğrafla ticari değil yıllardır sanatsal anlamda uğraştığım için, değerlendirmem daha farklıdır. Fotoğrafta profesyonel olmayan insanlar nasıl çekerse, o tarz çekimler yapmış arkadaşımız..
Gayet doğal ve olduğu gibi..
Evet gün ışığındaki çekimler, hataları daha çok gösterir ama; Hiç kimse ekilmiş saçın doğal saç gibi olmasını beklemesin. Aynı sıklıkta ve doğallıkta olması mümkün değil zaten..
"Bence" demeyeceğim, üst kısımlar gayet iyi ve başarılı görünüyor.
Konunun ilk sayfalarında donörün durumu sadece kötüydü. O şekilde olmamalıydı, kendisini tanımıyorum ama tecrübeli bir doktora hiç yakışmıyor!
Donör kendini toparlayana kadar, kişinin çektiği eziyet ve üzüntüye yazık..
Sırf bu yüzden ben ekime niyetli biri olsam, Zekeriya Kul'u asla tercih etmem.
Her neyse.. Son durum gayet güzel görünüyor, artık dert edecek birşey kalmamış
Sakallar desen eski Fenerbahçe'li Meirelles'in sakalları yanında halt etmiş
Hoş, neşeli, samimi, güzel paylaşımlar
Tarafsız bir gözle yazıyorum Nietzsche34 kardeşim, için huzurlu olsun. 1 yıl dolduğunda moralin tavan yapmış olacak, söz veriyorum moruk