Saç Ekimi Sonuçları
Senin yerinde olsam iyi bir kuaför araştırırım bu saaten sonra rahat ol yasın saçlar wax😁
Alıntı yapılan: Angmar - 06 Kasım 2017, 14:31:52Hayırlı olsun kardeşim. Sık ekilmiş. Alan zaten küçük. Saç çizgisi de iyi duruyor. Net görüntü kabuklar döküldükten sonra görülür.Öncellikle teşekküler dostum. Perşembe kabuk dökümüne çağırdılar, bakalım bekliyorum. Donör için ne diyorsun ?
Hayırlı olsun kardeşim. Sık ekilmiş. Alan zaten küçük. Saç çizgisi de iyi duruyor. Net görüntü kabuklar döküldükten sonra görülür.
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 06 Kasım 2017, 14:37:52Alıntı yapılan: Angmar - 06 Kasım 2017, 14:31:52Hayırlı olsun kardeşim. Sık ekilmiş. Alan zaten küçük. Saç çizgisi de iyi duruyor. Net görüntü kabuklar döküldükten sonra görülür.Öncellikle teşekküler dostum. Perşembe kabuk dökümüne çağırdılar, bakalım bekliyorum. Donör için ne diyorsun ?Aynı benim gibi dönor alan. Alım bölgesi. Gayet iyi duruyor.
Alıntı yapılan: Angmar - 06 Kasım 2017, 15:42:41Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 06 Kasım 2017, 14:37:52Alıntı yapılan: Angmar - 06 Kasım 2017, 14:31:52Hayırlı olsun kardeşim. Sık ekilmiş. Alan zaten küçük. Saç çizgisi de iyi duruyor. Net görüntü kabuklar döküldükten sonra görülür.Öncellikle teşekküler dostum. Perşembe kabuk dökümüne çağırdılar, bakalım bekliyorum. Donör için ne diyorsun ?Aynı benim gibi dönor alan. Alım bölgesi. Gayet iyi duruyor.Umarım ikimiz de iyi sonuç alırız
kardeş devam iyi gisiyorsun.
Nice44 un yaşlanmış haliSaclarda böyle olur
geçmiş olsun umarım başarılı bir ekim olur.sizin dönör bölge çok tahriş olmamış ama zekeriya hocamızın bazı vakalarda dönör bölge çok tahriş oluyor toparlamasıda uzun sürüyor acaba bu tahriş olmada diğer köklerde zarar görüyormu buda çok önemli
Nice34 un yaşlanmış haliSaclarda böyle olacak zaten ☺
Alıntı yapılan: Kovan - 06 Kasım 2017, 19:07:00Nice44 un yaşlanmış haliSaclarda böyle olurSakallar ayni valla umarim saclarda öyle olur:)
Çok güzel ekim olmuş hayırlı olsun