Gönderen Konu: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017  (Okunma sayısı 120114 defa)

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Zekeriya Kul 3200 greft ekimi 01-02 Kasım 2017
« Yanıtla #316 : 27 Aralık 2017, 12:08:47 »
Zekeriya hoca toparlar mı diyor görüştün mü
Düzelicek diyor ama bakalım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #317 : 27 Aralık 2017, 12:16:33 »
Doku küsmesi olmus o bölgelerde mıkro motor çok dikkatlı kullanılmalı mumkunse manuel alınmalı en azından kulak üstü bölgelerde aksi halde durum bu şekilde olma ihtimali var  çok geçmiş olsun zekeriya kul da bu sekılde alımlar yapıyorsa vay ki vay.
Doku küsmesin de çıkıyor mu saçlar peki ? Ya evet buna uyuz oluyorum.  Yani kendini ispatlamış, ücret olarakta ciddi paralar alan bi doktora yakışmıyor bu . Şimdi yazdım hocaya bakalım ne dicek

Daha iyi olur ama ne kadar daha iyi olur bunu bilemicem tabi ümidimiz düzelmesi yönünde
Aslında benımde demek istediğim bu x biyer olsa anlarımda zekeriya kul un arkasında bu sekılde bir donör bölgesi bırakmasını anlayamam
Global Moderator

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #318 : 27 Aralık 2017, 12:25:06 »
Doku küsmesi olmus o bölgelerde mıkro motor çok dikkatlı kullanılmalı mumkunse manuel alınmalı en azından kulak üstü bölgelerde aksi halde durum bu şekilde olma ihtimali var  çok geçmiş olsun zekeriya kul da bu sekılde alımlar yapıyorsa vay ki vay.
Doku küsmesin de çıkıyor mu saçlar peki ? Ya evet buna uyuz oluyorum.  Yani kendini ispatlamış, ücret olarakta ciddi paralar alan bi doktora yakışmıyor bu . Şimdi yazdım hocaya bakalım ne dicek

Daha iyi olur ama ne kadar daha iyi olur bunu bilemicem tabi ümidimiz düzelmesi yönünde
Aslında benımde demek istediğim bu x biyer olsa anlarımda zekeriya kul un arkasında bu sekılde bir donör bölgesi bırakmasını anlayamam
Yanına gidicem, whatsaaptan yazdım cevap vermedi henüz. Asistanı düzelir diyor 4 ay'a bi de kısa kestir dedi belli olmaz dedi sence de öyle mi abi ?

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #319 : 27 Aralık 2017, 12:39:20 »
Hocayla tartışmak donorun iyileşmesini hızlandırmaz elbet ama hocanın utanmasini sağlar belki biraz
O kadar para alıyosun karşılığı bunu yani ne utanmaz insanlar ya hiç mi suçluluk duygusu yaşamıyor bu insanlar
Şu forumda "evet bu ekim istedidimiz gibi olmadi ama merak etmeyin hatamizi telafi ederiz" diyen bu doktor cikmicak herhalde isimleri gucu manipüle etmek. O asistanlara hiçbir şey demiyorum cokmu arıyorlar acaba onları

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #320 : 27 Aralık 2017, 12:46:37 »
Çok az düzelme olursa bu seferde abartıyorsun düzelmiş işte diyecekler bak görürsün

burak0606

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #321 : 27 Aralık 2017, 12:50:00 »
arka taraf gayet iyi duruyorken kulak üstü öle durmasının sebebi şaşırtıcı. saç kıran tarzı birşey olma ihtimali var mı ki? aslında bir dermatologa görünmekte fayda var. geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelir.
« Son Düzenleme: 27 Aralık 2017, 13:32:50 Gönderen: burak0606 »

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #322 : 27 Aralık 2017, 13:10:06 »
Gecen tv de su habere denk geldim beterin beteri var .Bu senin durumu hafifletmez tabi bence aynı seviye sıkıntılar. Istanbul  üsküdar demiş hangi ekim merkeZi olduğunu cikaramadim ama bu işler gözünü korkutuyor
Söylenen zaman diliminde iyileşmeler sen de hakkını ara ya da bu şekilde telafi etsin hoca
https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/sac-ekimi-istedi-kafasinda-keloid-denilen-yara-izi-olustu-1768611-amp

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #323 : 27 Aralık 2017, 13:39:03 »
arka taraf gayet iyi duruyorken kulak üstü öle durmasının sebebi şaşırtıcı. saç kıran tarzı birşey olma ihtimali var mı ki? aslında bir dermatologa görünmekte fayda var. geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda düzelir.
Hocanın yanına gitcem, sonrada  dermatologa görüncem bakalım ne gibi farklı söylemler çıkıcak.

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #324 : 27 Aralık 2017, 13:39:59 »
Gecen tv de su habere denk geldim beterin beteri var .Bu senin durumu hafifletmez tabi bence aynı seviye sıkıntılar. Istanbul  üsküdar demiş hangi ekim merkeZi olduğunu cikaramadim ama bu işler gözünü korkutuyor
Söylenen zaman diliminde iyileşmeler sen de hakkını ara ya da bu şekilde telafi etsin hoca
https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/sac-ekimi-istedi-kafasinda-keloid-denilen-yara-izi-olustu-1768611-amp
1 ay daha beklicem, düzelmezse yasal yollara vurucam, yazık günah ya emeğimize yazık ne zorlukla ben o parayı buldum . Susmayacam yani düzelmezse hakkımı arıcam .

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #325 : 27 Aralık 2017, 13:45:43 »
 Geçmiş olsun genelde arenamed bu tür alımlar yapıyor kesinlikle gelisme olur toparlar ama kısa kestirince belli eder kanımca hocaya yakışan bir iş olmamış
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #326 : 27 Aralık 2017, 13:48:04 »
Geçmiş olsun genelde arenamed bu tür alımlar yapıyor kesinlikle gelisme olur toparlar ama kısa kestirince belli eder kanımca hocaya yakışan bir iş olmamış
Şuraya bak arenamedle kıyaslanıyorum. Rezilliğe bakar mısın ? Hiç yakışmadı . Umarım toparlar toparlamazsa sessiz kalmayacam.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #327 : 27 Aralık 2017, 16:15:23 »
Sakin ol dostum  nedenlerını sor Hatanın ne olduğunu sor çünkü hata yoksa problem olmaz bı hata var bunu sor çözümü sor ve düzelmemesi halinde ne olucagını nasıl davranacaklarını sor.
Global Moderator

Nietzsche34

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #328 : 27 Aralık 2017, 16:51:39 »
Sakin ol dostum  nedenlerını sor Hatanın ne olduğunu sor çünkü hata yoksa problem olmaz bı hata var bunu sor çözümü sor ve düzelmemesi halinde ne olucagını nasıl davranacaklarını sor.
Aradı hoca abi şunları söyledi ;
"Ya işte benimde canımı sıkan bi durum ama korkulcak bişey yok, tecrübelerime dayanarak söylüyorum bi kaç defa daha böyle oldu . 3 ayın sonunda düzelceğini görceksin. İşte insanın kafası bi harita gibi düşün bazı bölgeler de burda ingilizce bi terim söyledi anlamadım. Kan dolaşımı farklılık gösteriyor. Senin de sağ kulak üstünde öyle bişey oldu. Travma yaşadı orası, ekilen alan nasıl şoka uğrayığ yeniden çıkıyorsa o bölgede öyle oldu dedi. Diceksin ki oradan fazla mı aldı hayır fazla almadım, eşit aldım her yerden. Mikro motorla yavaşça çok dikkatli aldım dedi, bi hasttasını örnek verdi falan. Müsait bi zaman da uğra dedi. Gerçekten alımla veya başka bişeyle açıklaması olsa ben üzerime düşeni yaparım falan dedi. Bide şok dökülmeye uğrayan saçların burda bi terim daha kullandı ingilizce sanırım geri dönüşümü 3 bucuk ay sürüyor dedi minoxilde etkisini hemen hemen aynı sürede gösteriyor falan dedi."

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #329 : 27 Aralık 2017, 16:55:43 »
Aradı hoca abi şunları söyledi ;
"Ya işte benimde canımı sıkan bi durum ama korkulcak bişey yok, tecrübelerime dayanarak söylüyorum bi kaç defa daha böyle oldu . 3 ayın sonunda düzelceğini görceksin. İşte insanın kafası bi harita gibi düşün bazı bölgeler de burda ingilizce bi terim söyledi anlamadım. Kan dolaşımı farklılık gösteriyor. Senin de sağ kulak üstünde öyle bişey oldu. Travma yaşadı orası, ekilen alan nasıl şoka uğrayığ yeniden çıkıyorsa o bölgede öyle oldu dedi. Diceksin ki oradan fazla mı aldı hayır fazla almadım, eşit aldım her yerden. Mikro motorla yavaşça çok dikkatli aldım dedi, bi hasttasını örnek verdi falan. Müsait bi zaman da uğra dedi. Gerçekten alımla veya başka bişeyle açıklaması olsa ben üzerime düşeni yaparım falan dedi. Bide şok dökülmeye uğrayan saçların burda bi terim daha kullandı ingilizce sanırım geri dönüşümü 3 bucuk ay sürüyor dedi minoxilde etkisini hemen hemen aynı sürede gösteriyor falan dedi."

Aynen öyle 3 aydan sonra başlar 5-6 aya kadar unutursun inş

Facebook Twitter Instagram