Saç Ekimi Sonuçları
Ekim bölgesinde şok kendini göstermiş ama normal süreç böyle zaten. Ense çok iyi görünüyor . Yanlardaki sıkıntı bendede var yavaş yavaş düzelir insallah beklemekten başka çare yok.
Alıntı yapılan: Beta - 02 Aralık 2017, 19:39:16Ekim bölgesinde şok kendini göstermiş ama normal süreç böyle zaten. Ense çok iyi görünüyor . Yanlardaki sıkıntı bendede var yavaş yavaş düzelir insallah beklemekten başka çare yok.Ekim bölgesin de pek sıkıntım yok bekliyorum, ama çıkışlar var kendi saçlarım da uzuyor. Kulak arkaları da umarım minoxil eti eder.
Alıntı yapılan: sloocer - 25 Kasım 2017, 19:22:55Karlılıkların en fazla olduğu pahalı multivitaniblerden çakmaya çalışmıştır:)Burayı doktora gösterin falan dedi ama ben inanmadım eklimemiş olur mu ya bide kulak arkası için saç kıran olmuş dedi djskdkxj
Karlılıkların en fazla olduğu pahalı multivitaniblerden çakmaya çalışmıştır:)
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 02 Aralık 2017, 19:48:26Alıntı yapılan: Beta - 02 Aralık 2017, 19:39:16Ekim bölgesinde şok kendini göstermiş ama normal süreç böyle zaten. Ense çok iyi görünüyor . Yanlardaki sıkıntı bendede var yavaş yavaş düzelir insallah beklemekten başka çare yok.Ekim bölgesin de pek sıkıntım yok bekliyorum, ama çıkışlar var kendi saçlarım da uzuyor. Kulak arkaları da umarım minoxil eti eder.Benimde birebir aynı durumdaydı kulak arkası. Minox kullanmadım ama argan yağı kullandım haftada 2 gün, inanılmaz destek sağladı, ekim sonrası 130.gün tam anlamıyla toparladı, bence 80-90 gün tamamen toparlar beklentisine girme tavsiyem, toparlamassa moralmen sıkıntı yaratır.
kardeşim daha ekim yaptıralı 1 ay olmuş 18 sayfa ne konuşuldu bu kadar baştan açıp okuyamadım,sürecini daha rahat takip etmek için biraz daha yalın paylaşımlar yaparsak daha iyi olur görüşündeyim.
Alıntı yapılan: prelude034 - 02 Aralık 2017, 22:28:41Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 02 Aralık 2017, 19:48:26Alıntı yapılan: Beta - 02 Aralık 2017, 19:39:16Ekim bölgesinde şok kendini göstermiş ama normal süreç böyle zaten. Ense çok iyi görünüyor . Yanlardaki sıkıntı bendede var yavaş yavaş düzelir insallah beklemekten başka çare yok.Ekim bölgesin de pek sıkıntım yok bekliyorum, ama çıkışlar var kendi saçlarım da uzuyor. Kulak arkaları da umarım minoxil eti eder.Benimde birebir aynı durumdaydı kulak arkası. Minox kullanmadım ama argan yağı kullandım haftada 2 gün, inanılmaz destek sağladı, ekim sonrası 130.gün tam anlamıyla toparladı, bence 80-90 gün tamamen toparlar beklentisine girme tavsiyem, toparlamassa moralmen sıkıntı yaratır.Oo baya iyi gelişme olmuş ya bende mi başlasam argan yağına .
Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 02 Aralık 2017, 23:25:40Alıntı yapılan: prelude034 - 02 Aralık 2017, 22:28:41Alıntı yapılan: Nietzsche34 - 02 Aralık 2017, 19:48:26Alıntı yapılan: Beta - 02 Aralık 2017, 19:39:16Ekim bölgesinde şok kendini göstermiş ama normal süreç böyle zaten. Ense çok iyi görünüyor . Yanlardaki sıkıntı bendede var yavaş yavaş düzelir insallah beklemekten başka çare yok.Ekim bölgesin de pek sıkıntım yok bekliyorum, ama çıkışlar var kendi saçlarım da uzuyor. Kulak arkaları da umarım minoxil eti eder.Benimde birebir aynı durumdaydı kulak arkası. Minox kullanmadım ama argan yağı kullandım haftada 2 gün, inanılmaz destek sağladı, ekim sonrası 130.gün tam anlamıyla toparladı, bence 80-90 gün tamamen toparlar beklentisine girme tavsiyem, toparlamassa moralmen sıkıntı yaratır.Oo baya iyi gelişme olmuş ya bende mi başlasam argan yağına .ben son derece faydasını gördüm. takdir senin, nacizane tavsiye ediyorum, yanlız çok kaliteli bir marka bulup yoluna devam et.
Evet farkettim ekim bölgesi ve ensende süreç normal ilerlerken kulak üstü bölgelerini biraz problemli gördüm,galiba doku küsmesi olmuş yanılıyorsam kusura bakma.Kısmende olsa kapanacaktır görüşündeyim o bölgeleri uzun tutmaya çalışın
kulak üstlerinde gözenekler belli toparlar ,zek hocaya yakışmamış bu alım , ne donörler topladı seninki hayli hayli toparlar .ekim bölgesi normal seyrinde .çok sıkıntı yapıyorsan yanları bere tak dışarda 1 ay olmuş sonuçta