Gönderen Konu: 3900 GREFT VE KÖK HÜCRE İLE SAÇ EKİMİ SONRASI ( hairvansacekim) (VAN)  (Okunma sayısı 1968 defa)

Regent

• Jr. Member
  • **
Gecmis olsun   hayirlisi ile buyutursun insallah

Muhammedd

• Yeni üye
  • *
Teşekkür ederim inşaAllah
  • Ekim Tarihi: 08.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Hair Van Saç Ekimi
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 33

Muhammedd

• Yeni üye
  • *
10. Gün
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 33

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hocam ben ilk kez Van'da yapılan ekim olduğu için konuyu merak edip baktım ama gerçekten de çok seyrek bir ekim olmuş. Fiyatları da İstanbul, Ankara, Antalya fiyatları bandında bilmiyorum umarım sizi memnun eden bir sonuç olur. Böyle geniş alana greftleri dağıtmak yerine ön orta bölgeyi yoğun tutup tepe bölümünü keşke 2. bir ekime bıraksaydınız. İnce saçlarınız için bir tedavi uyguluyor musunuz?
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Muhammedd

• Yeni üye
  • *
Hocam ben ilk kez Van'da yapılan ekim olduğu için konuyu merak edip baktım ama gerçekten de çok seyrek bir ekim olmuş. Fiyatları da İstanbul, Ankara, Antalya fiyatları bandında bilmiyorum umarım sizi memnun eden bir sonuç olur. Böyle geniş alana greftleri dağıtmak yerine ön orta bölgeyi yoğun tutup tepe bölümünü keşke 2. bir ekime bıraksaydınız. İnce saçlarınız için bir tedavi uyguluyor musunuz?

Donör bölgem zayıftı hocam arkaya doğru seyrek olmasını ben istedim. 2. Bir ekim istemiyorum.  Kök hücre yaptım hocam olan ve ekilen saçı korumak ve güçlendirmek için.
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 33

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Aslında 4000 greft ile var olan saçlarınızla hatrı sayılır bir kapatıcılık olması gerekir ama ekim bana da seyrek geldi. Gerçi kabuk dökümüne kadar net bir şey demek de doğru olmaz ancak bence kendi zayıf saçlarınıza zarar gelmesin diye de böyle ekmiş olabilirler. Kök hücreli ekim nedir? Size ekim öncesinde saçlarınıza kök hücre tedavisi mi yapıldı? Ekim öncesi saçlarınız çok cansız görünüyor çünkü.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Muhammedd

• Yeni üye
  • *
Aslında 4000 greft ile var olan saçlarınızla hatrı sayılır bir kapatıcılık olması gerekir ama ekim bana da seyrek geldi. Gerçi kabuk dökümüne kadar net bir şey demek de doğru olmaz ancak bence kendi zayıf saçlarınıza zarar gelmesin diye de böyle ekmiş olabilirler. Kök hücreli ekim nedir? Size ekim öncesinde saçlarınıza kök hücre tedavisi mi yapıldı? Ekim öncesi saçlarınız çok cansız görünüyor çünkü.

Evet, kabuk dökümünden sonra iyi kötü belli olur. Kök hücre uygulaması ekimden hemen sonra oldu. Kulak arkasından doku parcasından sıvı alıp ayrıştırdılar ekim bitince enjekte ettiler. Evet çok cansız saçlarım. Bakalım çıkınca nasıl olacak.

• Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 33

Hasanfurkann01

• Full Member
Evet, kabuk dökümünden sonra iyi kötü belli olur. Kök hücre uygulaması ekimden hemen sonra oldu. Kulak arkasından doku parcasından sıvı alıp ayrıştırdılar ekim bitince enjekte ettiler. Evet çok cansız saçlarım. Bakalım çıkınca nasıl olacak.
Hastanın ense bölgesinden elde edilen mercimek büyüklüğünde saçlı deriden doku örneği alınır. Biyopsi parçası uygun transfer koşulları altında Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı İyi Üretim Uygulamaları (GMP: Good Manufacturing Practise) sertifikasına sahip laboratuvarımıza getirilir. 4-6 hafta kadar süren üretim süreci tamamlandıktan sonra hücreler 1 ay arayla ve 2 uygulama (50 milyon) olacak şekilde hastaya uygulanır. Dostum 4-6 hafta süren üretimi nasıl ekimden önce alıp ekimden sonra enjekte ediyorlar anlamadım benim anladığım tek şey kök hücre diye diye beynini yıkayıp seyrek bir ekimle yüksek tutarda paranı almışlar saçını güçlendirmek için vitamin takviyeleri var losyonları var dht baskılayıcı ilaçlar vs vs var bunları bir süre kullanıp 25 bin tl ye istanbul da yada başka bir şehirde çok başarılı bir ekim yaptıra bilirdin neyse moral bozmayalım yinede umarım pişman olmazsın umarım istediğin sonucu alırsın
  • Ekim Tarihi: 18.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4200
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia, Proscar 4/1, D vitamini, C vitamini ,Mossi bakım seti 6 Aylık, Vm2000 , Alpa lipoic acid , L- ARGİNİNE toz 5000 lik ,Omega 3 ,Kırmızı giseng , Prozinc plus losyon , kalsiyum magnezyum zınc solgar, biotin 2500 ,

Muhammedd

• Yeni üye
  • *
18 gün.

15inci günde kabukları aldırmıştım.

Saçı sadece dalinle yıkıyorum.

Ekstradan ilaç almıyorum.

Şok dökülme daha başlamadı.

Her gün düzenli olarak kuruyemiş tüketiyorum

Bol bol su içiyorum.

Yorumlarınızı bekliyorum.

• Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 33

Oğuz Kızıldağ

• Yeni üye
  • *
Ne durumdasınız. Bende aynı yerde 8 martta ekim yaptırdım yaklaşık 3250 greft. 2 mezoterapi 2 prp yaptırdım. Ekstra ilaç vb kullanmadım. Ancak ekim öncesi detaylı bir kan testi yaptırmıştım D vitaminine çinkosuna varıncaya kadar. Bugün itibariyle 3 ay 10 gün oldu neredeyse ekilen yerlerin hepsi doldu baya memnunum. Sizi merak ettiğim için soruyorum

murattarum

• Hero Member
Kok hucre ekim 25000 lira.bu ekim isvec klinik esrtaworld seviyesinde kalir.kok hucre ekim yalani bir ikinci oralarak ta hadi kok hucre 25.000 tl.? en azindan nekroz olmamis oda basari.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

Oğuz Kızıldağ

• Yeni üye
  • *
Kök hücre konusunda katılıyorum. Tamamıyla daha fazla kazanmak için yapılan bir uygulama. Bir günde hazır edip kök hücre uygulaması olmaz maalesef. Ama ekim sonuçları başarılı

Facebook Twitter Instagram