Arkadaslar merhaba,
26.12.2022 tarihinde Serkan Aygin Klinik randevuma istinaden, saat 12.00 da klinige geldim.Profesyonel ve cok iyi bir klinik oldugu ilk giriste anliyorsunuz.Beni hemen kan testine yonlendirdiler,daha sonra gorusme odasinda Serkan Aygin i muayene icin kisa bir sure bekledikten sonra kendisi geldi sacima baktiktan sonra donor un iyi oldugunu ve tek seans ve ilac takviyeleri ile acik alanlarimin kapanacagi bilgisini verdikten sonra cizgileri belirledi ve gitti.
Beni hemen sonra bir arac ile Koc universitesi hastanesine sevk ettiler.
Burada Dr.Halil bey de beni inceledikten sonra ekibi isleme hemen basladilar.
Operasyon 15.00 da basladi ve 22.30 da son buldu.Ama sunu soylemeliyim ki benim operasyon sureci ozellikle alinan greftlerin ekimi sirasinda cok aciliydi.Bunun sebebi benim vucudumun anestezi yi cok cabuk atmasindan kaynakli,hatta operasyon sonrasi anestezi uzmanida soyledi ilk defa boyle bi deneyim olmus cunku gereginden fazla uyusturucu enjekte ettiler damardan.
Neyse toplam da 4800 greft ekildi. Asagida sirasi ile ekim oncesi + ekim sonrasi 1. gun + ekim sonrasi 14.gun fotograflari bulabilirsiniz (14.gun kafamda ki yaralar duruyor,halen dokunmadan yikama yapiyorum.Klinik 18. gun itibari ile kabuk dokumu icin yikama yapabilirsin dedi.)
bu arada dokulen kabuklar var ve bu kabuklar ile sac telleride geliyor sizce bu normal mi??
verilen takviye ilaclara da 18.gun itibari ile baslayacagim Finasterid + xpecia + minoxil
size sorum ben minoxil kullanmak istemiyorum malum birakinca dokulme yaptigi icin.Gunluk Finasterid xpecia ve biotin hap ile sureci yapsam bana faydali olur mu??
yorum ve cevaplariniz icin tesekkur ederim simdiden.