Saç Ekimi Sonuçları
Umarım iyi bir sonuç alırsınız. Pek bir açıklık yok ekilen kökler açıklığı kapatmaya yetecekir. Hemen hemen aynı tarihlerde ekim yaptırmışız umarım iyi sonuçlar alırız
daha yolun bası.
oyle ektirmeden konusmak kolay ektirince sabırsızlık baslıyor ama bu sabırsızlık mantığın onune gecmemeli 5 aydan sonra çıkış yoksa dert etmeli yoksa erken beklenti stres yapar.erken çıkarsada kardır.ama herkesin erken yada gec çıkıcak diye bir kaide yok.
60 gün paylaşımınız gayet normal süreç 60 gün erken süre 90 günde tüylenmeler fark edilir 120 günde netleşir
benim durumda henüz aynı 85. gün oldu pek bir hareketlilik yok hocam bir konuşabilirmiyiz özelden
3 ay öncesinden sonuç beklemek pek doğru değil hiç moralinizi bozmayın 3.aydan sonra zaten yavaş yavaş kendini belli edecek. Ümitsizliğe kapılmayın süreç normal ilerliyor.
Tesekkurler. Son mesajdan sonra hareketlenme biraz arttı gibi geliyor. Bir hafta sonra durumu paylaşırım.
Merhabalar.Bugün itibariyle 90 gün doldu. Takviye olarak halen sadece vivagen tablet kullanıyorum. 90 gün için geride miyim, durum normal mi bilemiyorum. Mevcut durumu yorumlayabilirseniz çok sevinirim.