Gönderen Konu: Saç ekimi içi tavsiye - 31 yaş  (Okunma sayısı 287 defa)

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi içi tavsiye - 31 yaş
« : 08 Ocak 2023, 22:26:40 »
Herkese merhabalar,

Uzun zamandır saç ektirmeyi düşünüyorum ancak daha yeni ciddiye bindirdim ve ne yazık ki pek araştırma da yapamadım. Yakın zamanda ektirmeyi düşünüyorum yani şubat başı gibi. The hair clinic Ahmet Tosun Bey ile görüştüm 20000 TL 5000-5500 greft için fiyat aldım. Arena med ile görüştüm yine 5000-5500 greft ekileceğini Serkan Bey in kanal açımı yapacağı operasyon için 25000 TL fiyat aldım. Aslında ben sadece önlere ektirmeyi ve sıklaştırmayı, bir tık da saç çizgisini öne almayı düşünüyordum ancak görüştüğüm iki klinik de daha sonra tepe bölgenin de boşalacağını ve tüm tepeye ekerek bir seferde halletmenin daha doğru olacağını söylediler. Bir de ön çizginin fazla geride olmadığını doğal kalması için çizgiyi bozmamayı tavsiye ettiler. Sizin tavsiyeleriniz benim için çok önemli ne kendimin ne etrafımın bu konularda pek bilgisi yok. Önereceğiniz kliniklerle de görüşmek isterim. Şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.

emekli kel

• Hero Member
Ynt: Saç ekimi içi tavsiye - 31 yaş
« Yanıtla #1 : 08 Ocak 2023, 22:29:44 »
 bundan sonra dokulmez zayıfları yok sayalım bol sayıda ekelim mantığı ile hareket etmişler.6 ay finasterid kullan kafanı guclendir oyle ektir bence.yada masaj falan yap.donor kalsın.asuman hairde iyi.aralara gircekler.yada onların dediği gibi zayıfları yok saycan bol sayıda ekilcek .
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 08 Ocak 2023, 22:33:33 »
bundan sonra dokulmez zayıfları yok sayalım bol sayıda ekelim mantığı ile hareket etmişler.6 ay finasterid kullan kafanı guclendir oyle ektir bence.yada masaj falan yap.donor kalsın.asuman hairde iyi.aralara gircekler.yada onların dediği gibi zayıfları yok saycan bol sayıda ekilcek .

Merhaba, yok saycaklar derken acaba kalan saçlarım dökülür ve ya zarar görür mü?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 08 Ocak 2023, 22:34:48 »
 mrb.aralara girilen ekimde cılızlar ölür.dandik yer ekerse cılızıda kalınıda öldürür ama kaliteli yerde ekse aralara girilen ekimde cılızlar ölür
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 08 Ocak 2023, 23:31:15 »
mrb.aralara girilen ekimde cılızlar ölür.dandik yer ekerse cılızıda kalınıda öldürür ama kaliteli yerde ekse aralara girilen ekimde cılızlar ölür

Peki kök hücre tedavisi varmış saç ekimle berarber önerirmisiniz?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 08 Ocak 2023, 23:36:11 »
 bişi diyemem yaptıranlar soyler

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 09 Ocak 2023, 02:21:46 »
Madem iki seçeneğe indirmişsin bu durumda ahmet tosun ağır basar dostum ona git yalnız tüm saçlarını yok saymasın bence ,ön tarafa sık bir ekim kendi saçlarının arasınada seyrek tarzda bir ekim daha mantıklı olur böylelikle kendi saçlarında zarar görmez hemde ekilenlerin çıkmasıda daha kolay olur.

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 09 Ocak 2023, 07:14:26 »
Madem iki seçeneğe indirmişsin bu durumda ahmet tosun ağır basar dostum ona git yalnız tüm saçlarını yok saymasın bence ,ön tarafa sık bir ekim kendi saçlarının arasınada seyrek tarzda bir ekim daha mantıklı olur böylelikle kendi saçlarında zarar görmez hemde ekilenlerin çıkmasıda daha kolay olur.

Merhaba, aslında iki seçeneğe indirmedim bu iki klinikle görüşme fırsatım oldu sadece başka öneriniz olur mu? akl ve asuman hair ile de görüşmek istiyorum en yakın zamanda

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 09 Ocak 2023, 08:12:34 »
Bu hali ile saç ekimi yapılması riskli dökülme devam ediyor cünkü önce dökülmenin durup ince saçların kalınlaşması için destek almalısın
Global Moderator

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 09 Ocak 2023, 08:17:53 »
Bu hali ile saç ekimi yapılması riskli dökülme devam ediyor cünkü önce dökülmenin durup ince saçların kalınlaşması için destek almalısın

Hintell hocam merhaba, destek olarak öneriniz var mıdır acaba? Kök hücre tedavisi araştırıyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 09 Ocak 2023, 09:13:44 »
Kök hücre yaptırabilirsin ama finasterid gihi ürünler gerekir bu durumda bunuda doktora danışıp kullanman daha doğru olur önce araştırıp
Global Moderator

Paimei

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 09 Ocak 2023, 09:16:00 »
Kök hücre yaptırabilirsin ama finasterid gihi ürünler gerekir bu durumda bunuda doktora danışıp kullanman daha doğru olur önce araştırıp

Teşekkür ederim hocam dediğiniz gibi bi doktora danışmakta fayda var

Facebook Twitter Instagram