Evet abiler 181. GÜN
Kabuklar döküldüğünden beri finasterid jel kullanıyorum, ilk günden beri kerozan 5+5, K vitamini ve Magnezyum takviyesi alıyorum. Görüntü eskisine göre tabi ki çok çok daha iyi ancak benim beklentimin altında olan bazı hususlar var. Bunlardan biri çıkan saçların çok ince telli olması ve ikincisi de seyrek çıkması, bu iki durumdan ötürü hala biraz seyrek duran bi görüntü var ancak hala daha süreç devam ettiği için bunları şu anlık kafama takmıyorum 1. senenin sonunda en verimli noktaya ulaşacağını düşünüyorum.
İnsanların yorumuna gelecek olursak beni ekim sürecinin ilk 2-3 ayında görmeyen kimse saçlarımın ekim olduğunu anlamıyor, kimse fark etmiyor gerçekten bu konuda kliniğin etkisi olduğunu düşünüyorum çok kaliteli bi iş yaptılar. Ayrıca çoğu arkadaşım saçlarımı çok beğeniyor hatta aynı dertten muzdarip olan arkadaşlarım kesinlikle serkan aygında ektireceğini söylüyor. Çevremdeki insanların yorumu gerçekten beni memnun ediyor ancak yukarda belirttiğim husuların eksikliğinden dolayı yüzde yüz memnun olduğumu söyleyemeyeceğim ama tabi ki genel olarak şimdilik halimden memnunum.
Sizlerin değerli yorumlarını bekliyorum.