Gönderen Konu: Dr.Serkan Aygın Saç Ekimi 4460 Greft Yaş 24 Tarih: 06.01.2023  (Okunma sayısı 16163 defa)

kirimci

• Jr. Member
  • **
Ynt: Dr.Serkan Aygın Saç Ekimi 4460 Greft Yaş 24 Tarih: 06.01.2023
« Yanıtla #46 : 21 Ocak 2023, 13:09:19 »
Güzel gözüküyor her şey, bence de Nekroz yoktur. Kliniğe sorduğunda bir şey söylediler mi? Çatlaklar kaşıntılar batmalar hepsi bende de oluyor ben de Serkan Aygın Clinic'te yeni ekim oldum, altıncı günüm. Losyon-şampuan devam.

Aşırı fazla kuruluk oluyor kafa derimde ve gerginlik ama kliniğe sorsan asla bir kereden fazla nemlendiriciyi kullanma diyorlar. Ancak donör bölgesi için iki kere kullanabilirsiniz diyorlar. Ekim yerleri dışındaki yerlere Bepanthen sürdüm bugün için baya iyi geldiğini düşünüyorum. Bu başlıktaki sprey olayını ben de kesin deneyeceğim yarın.

Buraya attığım fotoğrafları kliniğe dün gece yolladım ve nekroz olabileceğinden şüpheneldiğimi söyleyip fikirlerini sordum hala dönüş olmadı bekliyorum cevaplarını.
Aşırı kuruluk ve gerginlik bende de oluyordu bundan dolayı çatlaklarda oluşuyordu konuyu okudun mu bilmiyorum ama ‘djan chelik’ isimli abinin tavsiyesi üzerine bi sprey kutusunun yarısı losyon yarısı su olacak şekilde losyonu sulandırdım güzelce çalkaladım karıştırdım ve günde 4-5 kere olacak şekilde losyonu sprey olarak sıkarak kafama uyguladım kuruluk ve gerginlik azaldı. Bunu yapacağımı kliniğe söylediğinde kesinlikle yapmayın losyon kafada tabaka oluşturur vs dediler ama ben yıkamalarımı gayet güzel yaptım ve yapıyorum kafamda losyon vs kalmıyor. Sana kesin yap diyemem çünkü klinik yapmayın diyor ama ben yaptım ve kuruluk gerginlik konusunda net faydasını gördüm.
  • Ekim Tarihi: 06.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi Dr. Serkan Aygın
  • Greft Miktarı 4460
  • Medikal Tedavi Finasterid Jel, Kerozan 5+5, Magnezyum, K vitamini

Jokerr35

• Full Member
« Yanıtla #47 : 21 Ocak 2023, 13:19:52 »

Buraya attığım fotoğrafları kliniğe dün gece yolladım ve nekroz olabileceğinden şüpheneldiğimi söyleyip fikirlerini sordum hala dönüş olmadı bekliyorum cevaplarını.
Aşırı kuruluk ve gerginlik bende de oluyordu bundan dolayı çatlaklarda oluşuyordu konuyu okudun mu bilmiyorum ama ‘djan chelik’ isimli abinin tavsiyesi üzerine bi sprey kutusunun yarısı losyon yarısı su olacak şekilde losyonu sulandırdım güzelce çalkaladım karıştırdım ve günde 4-5 kere olacak şekilde losyonu sprey olarak sıkarak kafama uyguladım kuruluk ve gerginlik azaldı. Bunu yapacağımı kliniğe söylediğinde kesinlikle yapmayın losyon kafada tabaka oluşturur vs dediler ama ben yıkamalarımı gayet güzel yaptım ve yapıyorum kafamda losyon vs kalmıyor. Sana kesin yap diyemem çünkü klinik yapmayın diyor ama ben yaptım ve kuruluk gerginlik konusunda net faydasını gördüm.
Bende aynı kliniğe 3 ay önce ekim yaptırdım benimde önlerde senin gibi bir kaç yerde siyahlık vardı kabuk dökme yıkamasında hepsi döküldü içini rahat tut kabuktur onlar yaptırmış olduğum ekimi buradan takip edebilirsin
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28984.0

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 21 Ocak 2023, 16:07:24 »
Bende aynı kliniğe 3 ay önce ekim yaptırdım benimde önlerde senin gibi bir kaç yerde siyahlık vardı kabuk dökme yıkamasında hepsi döküldü içini rahat tut kabuktur onlar yaptırmış olduğum ekimi buradan takip edebilirsin
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=28984.0

Linkini bıraktığın ekim süreci konunu baştan sona okudum hayırlı olsun abi saçlar çıkmaya başlamış maşallah. Fotoğraf atarak kliniğe yazmıştım nekroz olabilir mi diye dönüş yaptılar hayır bu nekroz değil nekroz böyle bi şey değil dediler içim rahatladı
  • Greft Miktarı 4460

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #49 : 21 Ocak 2023, 16:24:00 »

Bana da aynı şekilde yaklaştılar. Neden acaba bu kadar karşılar kafayı nemli tutma konusuna...
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 21 Ocak 2023, 16:28:19 »
Bana da aynı şekilde yaklaştılar. Neden acaba bu kadar karşılar kafayı nemli tutma konusuna...

Nem tutmaya karşı değilller de losyonun deride kuruyarak tabaka halinde kalmasını istemiyorlar bence, bana klinikte de özellikle anlatmıştılar losyonu çok yüzeysel sür fazla sürüp de tabaka halinde bırakma sakın diye sanırım losyonun deride tabaka halinde kalıp havasız kalmasından falan korkuyorlar
  • Greft Miktarı 4460

Jokerr35

• Full Member
« Yanıtla #51 : 21 Ocak 2023, 16:35:12 »

Linkini bıraktığın ekim süreci konunu baştan sona okudum hayırlı olsun abi saçlar çıkmaya başlamış maşallah. Fotoğraf atarak kliniğe yazmıştım nekroz olabilir mi diye dönüş yaptılar hayır bu nekroz değil nekroz böyle bi şey değil dediler içim rahatladı
İçini ferah tut kardeşim biz uzun süre araştırıp bu işin en iyisi olan bir kaç yerden birine ekim yaptırdık gerisi beslenmemize alacağımız takviyeye ve vücudumuzun bu ekime vereceği reaksiyona bağlı inşallah sonu hepimizi mutlu eder zaten memnun olunmayan ekimlerde serkan hoca ücretsiz revize ediyor bu bile merkezin yaptıkları işi ne kadar sahiplenidklerini gösterir dediğim gibi içini ferah tut

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 21 Ocak 2023, 16:52:05 »
İçini ferah tut kardeşim biz uzun süre araştırıp bu işin en iyisi olan bir kaç yerden birine ekim yaptırdık gerisi beslenmemize alacağımız takviyeye ve vücudumuzun bu ekime vereceği reaksiyona bağlı inşallah sonu hepimizi mutlu eder zaten memnun olunmayan ekimlerde serkan hoca ücretsiz revize ediyor bu bile merkezin yaptıkları işi ne kadar sahiplenidklerini gösterir dediğim gibi içini ferah tut

Eyvallah abi aynen dediğin gibi uzun araştırmalar sonucu en iyisinden birine gittik inşallah sonucu güzel olur
  • Greft Miktarı 4460

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #53 : 23 Ocak 2023, 18:26:29 »
17. Gün

Kabuklar tamamen döküldü, şok dökülmeyi beklemeye geçiyorum. Şu anki görüntü döküleceğini bilsem bile insanı bi mutlu ediyor :)
  • Greft Miktarı 4460

baldman

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 23 Ocak 2023, 19:29:53 »
aynen öyle  :) keşke hep böyle kalsa cidden çok iyi görünüyor.

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #55 : 24 Ocak 2023, 12:40:15 »
aynen öyle  :) keşke hep böyle kalsa cidden çok iyi görünüyor.

Keşke 😄😄 teşekkür ediyorum
  • Greft Miktarı 4460

Beygirbey

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 24 Ocak 2023, 12:51:18 »
Guzel gidiyor darısı basımıza |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 24 Ocak 2023, 13:16:09 »
Guzel gidiyor darısı basımıza |-nazarboncugu-|

Amin inşallah çok teşekkür ediyorum 🙏
  • Greft Miktarı 4460

kirimci

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #58 : 06 Şubat 2023, 19:11:10 »
31. Gün

Her şey yolunda, şok dökülme yavaş yavaş etkisini gösteriyor. Söylenecek ekstra bi şey yok şu anlık her şey olması gerektiği gibi ilerliyor
  • Greft Miktarı 4460

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 06 Şubat 2023, 19:27:29 »
maşallah saç ekimin harika olmuş saç yönleri kabuk sonrası görüntü sürecin sağlıklı olması çok güzel süreç
şok dökülmende devam ediyor
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram