Merhaba arkadaşlar, saç ektirme ve ekim merkezi noktasında son kararı vermemde formun çok büyük katkısı oldu, başkalarının da benzer şekilde yararlanması ve sürecim hakkındaki yapacağınız yorum ve katkılar için bu konuyu açıyorum. Saç tellerim son yıllarda çok zayıflamıştı ve hızlı bir dökülme söz konusuydu. Düzgün taradığımda çok da sorunlu gözükmüyordu (foto paylaşacağım). Forumda daha önce açtığım konuyla beraber nihai ekim kararımı verdim ve 2 Ocak sabahı 08:30 da ekim merkezine gittim. Asuman Hanımla beraber mevcut saç çizgime yakın bir ön çizgi belirledik ve 4000 greft şeklinde bir planlama yapıldı. Daha sonra gibi traş ve greft alımı yapıldı. Greft alımı başlangıcında alım yapan arkadaş (Enes Bey) Asuman Hanımı çağırdı ve saçımda telogen olduğunu daha önce ekim yaptırmış olmama rağmen alım yapılmış gibi olduğunu söyledi. Bu durum moralimi bozsa da Asuman hanım ve diğer arkadaşlar endişelenmemem gerektiğini, alınan köklerin gayet sağlıklı, ikili ve üçlü olduğunu söylediler. Asuman hanım kanalları bizzat kendi açtı. Ekimin büyük bir bölümünde diğer arkadaşın saç ekimini yaptığından benimkinde bulunmadı fakat arkadaşların iyi iş çıkardığını düşünüyorum. 4000 e yakın kök kanallara konulduktan sonra Asuman Hanım geldi, 300 tane daha kök aldı Sıkılaştırma yapmak istediği yerlere ekim yaptı ve ön çizgiyi elden geçirdi. Operasyon 12 saat sürdü. Ertesi gün ilk yıkama için merkeze gittim ve ilk fotolarım orada çekildi. Daha fazla uzatmadan fotoğrafları yüklemek istiyorum.