Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft  (Okunma sayısı 16867 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft
« Yanıtla #136 : 10 Temmuz 2023, 16:17:07 »
Hocam orası hiç mi çıkmadı yani şok dokulmeden sonraki hal gibi nasıl olur bu anlamadım 0ami vurdunuz tekrardan

Evet 0 a vurdum söktürücem hepsini.

2. Ekimi olmadan önce çekildi bu resim ve şimdiki resimle aynı hiçbir değişiklik yok. 2400 greft çöpe gitti kısaca.

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #137 : 10 Temmuz 2023, 16:19:08 »
Evet 0 a vurdum söktürücem hepsini.

2. Ekimi olmadan önce çekildi bu resim ve şimdiki resimle aynı hiçbir değişiklik yok. 2400 greft çöpe gitti kısaca.

Hocam peki merkez ne diyor bu duruma bende aynı yerde yaptırdım da revize olarak yapalım dediler mi nasıl konuştunuz durum olarak ne denildi neden böyle olmuş

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #138 : 10 Temmuz 2023, 16:21:32 »
Hocam peki merkez ne diyor bu duruma bende aynı yerde yaptırdım da revize olarak yapalım dediler mi nasıl konuştunuz durum olarak ne denildi neden böyle olmuş

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #139 : 10 Temmuz 2023, 16:26:35 »

Anlaidm hocam üzücü bir durum olmuş revizyei düşünüyormusunuz ücretsiz olarak

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #140 : 10 Temmuz 2023, 16:29:48 »
Anlaidm hocam üzücü bir durum olmuş revizyei düşünüyormusunuz ücretsiz olarak

Hayir arkadasim sokturcem diyorumya

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #141 : 10 Temmuz 2023, 16:32:26 »
Hayir arkadasim sokturcem diyorumya

Yok yani aynı merkez demi sokturmeyi düşünüyorsunuz başka merkez de mi onu sormak istedim sizin için en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle yapın hocam 3.ekim psikolojik olarak da zor zaten iyi karar vermek gerek

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #142 : 10 Temmuz 2023, 17:31:25 »
 tabi 2.ekim geriden gelir ama onlerde cabuk çıkar.zaman var ama seninde guvenin yok zaten genelde basarısız ekimlerde planda basarısız oluyor.planlamayı bastan doğru yapmamışlardı.merkezin revize ekimlerini bilmiom nasıl oluyor bazı merkezlerde revizeler iyi oluyor.kim koyuyor bu kuralı saç ekiminde revize olur para iadesi olmaz diye .yapamıyorsan işini paranı vericeksin.haliyle 6 aylık surecin sana umut vermesini beklerdin.insallah geriden geliyordur .onun arkası boş şakakta belki teklileri en one koydu ikilileri arkaya koydu ama ikililerde iyi kotu çıkmalıydı biraz.yanlış bir ekimdi.duzgun bir planlama ile zaten bu ekim çıksa bile yeniden yapılmalıydı.on ortalar dokulcek oralar yok sayılıp ekilmeliydi yeni ekimde.baska hiçbir ekimci bu planlamayı yapmazdı saçma olmuş
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #143 : 11 Temmuz 2023, 11:32:43 »

Merhabalar. Bu hastamızın durumunu biraz şansız grup olarak değerlendirmek gerekecek gibi görünüyor. Bu konuda Psikiyatri Profesörümüzün saç ekim sonucu İBRAHİM ERAYHAN YOUTUBE kanalımda ki videoda da açıklıyoruz. Kendisinden de dinlemek için ilgili videomuzun 36.dakikadan 43. dakikaya kadar bilgi vermekteyiz. Güzel bir açıklama olmuştur. Sizlere de mutlaka izlemenizi öneriyorum.

SaçekimUzmnİbrahimErayhan

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #144 : 11 Temmuz 2023, 11:50:34 »
tabi 2.ekim geriden gelir ama onlerde cabuk çıkar.zaman var ama seninde guvenin yok zaten genelde basarısız ekimlerde planda basarısız oluyor.planlamayı bastan doğru yapmamışlardı.merkezin revize ekimlerini bilmiom nasıl oluyor bazı merkezlerde revizeler iyi oluyor.kim koyuyor bu kuralı saç ekiminde revize olur para iadesi olmaz diye .yapamıyorsan işini paranı vericeksin.haliyle 6 aylık surecin sana umut vermesini beklerdin.insallah geriden geliyordur .onun arkası boş şakakta belki teklileri en one koydu ikilileri arkaya koydu ama ikililerde iyi kotu çıkmalıydı biraz.yanlış bir ekimdi.duzgun bir planlama ile zaten bu ekim çıksa bile yeniden yapılmalıydı.on ortalar dokulcek oralar yok sayılıp ekilmeliydi yeni ekimde.baska hiçbir ekimci bu planlamayı yapmazdı saçma olmuş

Merhabalar emekli kel. Saç ekim karar aşamasında hastalarıma şartlarımızın neler olduğu açık bir şekilde anlatılmaktadır. Yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında nasıl bir yol izleneceği belirtilip, herşey açık bir şekilde planlanır. Bir saç ekim sonucunun başarısızlıkla sonuçlanması sadece bizlerin elinde olan bir durum olmayabilir. Bu konuda Psikiyatri Profesörümüzde yaptığımız saç ekim videosunda da anlatmaktayız. İzlediğinizde durum hakkında, kafanızda daha doğru bilgiler oluşacaktır.

Planlaması hakkında yorumunuza gelince, öncelikle bu kişiye saç ekimi yapmamak için, çok ama çok fazla uğraşmıştım. Kendisi daha önce bir başarısızlıkla sonuçlanan ekim yaptırmış durumdaydı. Yaşının da küçük olması sebebiyle tekrar işlem yapmanın sağlıklı olmayabileceği belirtildi. Kişi size güveniyorum, eğer siz yapmasanız ben başkasına yaptıracağım ve bu konuda kararım kesin demiştir. Bu sebeple 2. birkez sorun yaşayabileceği bir merkeze gitmesindense en azından bizim tecrübemizden faydalanmasını isteyerek bir işlem yaptık. Sizin belirttiğiniz şekilde, dökülecek diyerek bir alana saç ekmek daha büyük hatadır!!! Belki dökülmeyecek alanlara saç ekimi yapmak sağlıklı bir süreç yaratmaz. İlk ekiminde de bir başarısızlık olan bu kişide , DİKKAT çekilmesi gereken bir doku uyum problemi mi var!? Düşüncesi uyandırmaktadır. Çok nadiren de olsa yaşanabilen bir durumdur. Bu durumun tespitini sağlayıp sebebini çözmek mümkün değildir. Bizler Allah, Tanrı yada inancınıza göre Yaratıcı değiliz. Henüz 1 yılı dolmuş değildir. sabırla bekleyip gözlemleyeceğiz.

Herkesin hayal ettiği saçlarına kavuşmasını diliyorum, Sağlıkla kalın

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #145 : 11 Temmuz 2023, 14:06:14 »
 mrb insalllah çıkar.bazı yerler zayıf saçları yok sayıp ekiyor.evet her merkezin çıkan çıkmayan sonucları var.ama hasta ne kadar çok  ısrarcı olursa olsun sonucta  bu tarz ekim olmazdı çok genc tecrubesiz.
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2023, 14:14:55 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karanlık Adam

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #146 : 11 Temmuz 2023, 14:24:00 »
Bence s9ktürmeyip beklemeli

crackerteam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #147 : 11 Temmuz 2023, 22:20:23 »
Sac cocuk oyuncagi degilki sokturulsun, bence beklemelisin, 1 yil bekle eger ki cikmazsa degerlendirme yaparsin, ama cikacagini dusunuyorum

NoBra!n.dk

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #148 : 16 Temmuz 2023, 01:56:20 »
yaşım 30
25 yaşından beri 5 yıldır saç ekimini araştırıyorum ve işin enterasan tarafı her yeni mezun hemşireleri  hatta tıp bile okumamış kişileri sırf ucuz olsun diye bu işe sokuyolar,adana da otomotiv galerisinde atışı yapan bir bayan arkadaşım bile bu işe girdi tanıdık oldugunu bildiğim halde ona ektirmedim ve insanları instagramdan kandırıyolar,başka yerlerin sonuçlarını yada protez saçları koyarak
doğru düzgün eğitim vermeden bu iş tamamen cerahi bir olay örneğin doku nakli gibi ve bir ton beceriksiz insan var sektörde üzücü bir durum umarım problemini çözersin kardeşim.

crackerteam

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #149 : 16 Temmuz 2023, 08:15:37 »
yaşım 30
25 yaşından beri 5 yıldır saç ekimini araştırıyorum ve işin enterasan tarafı her yeni mezun hemşireleri  hatta tıp bile okumamış kişileri sırf ucuz olsun diye bu işe sokuyolar,adana da otomotiv galerisinde atışı yapan bir bayan arkadaşım bile bu işe girdi tanıdık oldugunu bildiğim halde ona ektirmedim ve insanları instagramdan kandırıyolar,başka yerlerin sonuçlarını yada protez saçları koyarak
doğru düzgün eğitim vermeden bu iş tamamen cerahi bir olay örneğin doku nakli gibi ve bir ton beceriksiz insan var sektörde üzücü bir durum umarım problemini çözersin kardeşim.

Evet, özellikle genç ve tecrübesiz hemşirelerin boyle bir iste çalışması gerçekten üzücü, bazı konuların denetlenmesi gerek, sonucta bu insan sagligi, bunu yapan hemsirelerin bilgisi ne duzeyde, doktorlar bu hemserileri yeterince egitiyor mu, sac ile ilgili makale takip ediyorlar mi, bu konusa kac tanesinin uzmanligi var ve o alanda calisiyor, hastaya nakil yaparken bile sohbet edenleri var, hatta bir an once isimi bitireyimde cikayim veya yemege yetiseyim diyenide duydum, bu isler hassas isler, cok dikkat edilmeli..

Facebook Twitter Instagram