Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft  (Okunma sayısı 16873 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft
« Yanıtla #105 : 21 Nisan 2023, 16:33:59 »
ilk ekiminde çok az saç çıkmış şimdiki ekiminde ise 120 gün için çok bir şey anlaşılmıyor çıkan saçlar yenimi yoksa ilk ekimden kalanlarmı çok belli değil ,saçların özellikle çok ince telli olduğu için ekilenlerin çıkışıda sorunlu oluyor galiba daha doğrusu ekim merkezinin yaptığı hataları kaldıramayacak bir saç yapın var keşke daha profesyonel yerde ekim yaptırsaydın ibrahim eraslanı çok bilmiyorum belkide iyidir bilemeyeceğim ama şu an ki görüntünde belirgin bir umut vermiyor sanki.genede son halini bir paylaş dostum aradan uzun zaman geçmiş.
Bana oradaki saç ekim şefleri ekmisti hepsinin 4 5 yillik deneyimi vardı.
En yetkililer ekti bana.
Sozlerinizde haklısınız evet 5 ay olmasına az kaldı ve sonuç hala istediğim gibi değil. 5 gün sonra durumumu paylasicam tam 5 aylık halini. İyi bayramlar

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #106 : 24 Nisan 2023, 17:06:17 »
durumlar nasıl ? paylaş artık kardeşim  hayırlı bayramlar dilerim

Bugun evdeyken paylasiyim o zaman ekimin 148. Günü

Abi  sorum var sana ekilen sacların yönü nasil ve de kaç greft görüyorsun?

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #107 : 24 Nisan 2023, 17:11:12 »
Bugun evdeyken paylasiyim o zaman ekimin 148. Günü

Abi  sorum var sana ekilen sacların yönü nasil ve de kaç greft görüyorsun?

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #108 : 24 Nisan 2023, 17:19:22 »

Gunluk hayatta saclarimi bu sekilde kullaniyorum kimse ekim oldugunu anlamiyor ama ben saclarimi arkaya atmak baglamak istiyorum o zaman da ekim oldugu belli oluyor ve de cok kotu bir goruntu cıkıyor.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #109 : 24 Nisan 2023, 17:35:34 »
Gunluk hayatta saclarimi bu sekilde kullaniyorum kimse ekim oldugunu anlamiyor ama ben saclarimi arkaya atmak baglamak istiyorum o zaman da ekim oldugu belli oluyor ve de cok kotu bir goruntu cıkıyor.

Hiç ekilmeden once boyleydi yanlarım yok diye ektirdim ya sadece 2000 greftlik bir operasyondu sadece. İlk ekimimde de soylenmisti 2. Sinde de söylendi ekilmeyen saclarin gibi olmaz ama ona yakın sıklikta birsey olur denmisti ya uzaktan yakindan benzemiyor ekilmeyen sacıma. Ben boyle bisey olcagini bilsem kesinlikle ektirmezdim. Suanki goruntumden memnun degilim daha da olmam zaten ama yine de her ay durumumu paylasicam. Sökturmeyi dusundum Sahin celik ve hakan doganay ayni cevaplari verdiler. Hepsi sökülemez ama buyuk bir cogunlugu sokulur kalanlarida igneli lazerle halledebilirsin dendi. Ama medeks hepsini sokerim iz de kalmaz dedi. Sahin hoca ve hakan doganay boyle bir söz vermedi.
Surec sonunda asmede gidip koray hocayla goruscem o ne soylerse ona gore hareket edicem.
Simdilik saclarimi one atip ekilen yerleri kapatabiliyorum.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #110 : 24 Nisan 2023, 17:37:25 »
Hiç ekilmeden once boyleydi yanlarım yok diye ektirdim ya sadece 2000 greftlik bir operasyondu sadece. İlk ekimimde de soylenmisti 2. Sinde de söylendi ekilmeyen saclarin gibi olmaz ama ona yakın sıklikta birsey olur denmisti ya uzaktan yakindan benzemiyor ekilmeyen sacıma. Ben boyle bisey olcagini bilsem kesinlikle ektirmezdim. Suanki goruntumden memnun degilim daha da olmam zaten ama yine de her ay durumumu paylasicam. Sökturmeyi dusundum Sahin celik ve hakan doganay ayni cevaplari verdiler. Hepsi sökülemez ama buyuk bir cogunlugu sokulur kalanlarida igneli lazerle halledebilirsin dendi. Ama medeks hepsini sokerim iz de kalmaz dedi. Sahin hoca ve hakan doganay boyle bir söz vermedi.
Surec sonunda asmede gidip koray hocayla goruscem o ne soylerse ona gore hareket edicem.
Simdilik saclarimi one atip ekilen yerleri kapatabiliyorum.

Sahin hoca cok iyi bir adam ama hakan doganayin yaklasimini begenmedim ki zaten asistaniyla konustum kendi bile degildi.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #111 : 24 Nisan 2023, 17:53:33 »
Sahin hoca cok iyi bir adam ama hakan doganayin yaklasimini begenmedim ki zaten asistaniyla konustum kendi bile degildi.

Bu 2 si yazdigi bigi testesteron ve dht seviyem.
Doktor bana dht nin saclarla bir ilgisi olmadıginı soyledi.
Tip 1 ve tip 2 varmis reseptorler felan varmis bunlarla ilgoliymis cok fazla tibbi terim kullandi anlamadim ozetlemesini istedim o da bana dht seviyen 1500 u gecerse o zaman sıkıntı olur dedi ofke nobetlerinden bahsetti. Dht 200 de olsa 1000 de olsa sac dökülur dedi.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #112 : 24 Nisan 2023, 18:53:54 »
Bu 2 si yazdigi bigi testesteron ve dht seviyem.
Doktor bana dht nin saclarla bir ilgisi olmadıginı soyledi.
Tip 1 ve tip 2 varmis reseptorler felan varmis bunlarla ilgoliymis cok fazla tibbi terim kullandi anlamadim ozetlemesini istedim o da bana dht seviyen 1500 u gecerse o zaman sıkıntı olur dedi ofke nobetlerinden bahsetti. Dht 200 de olsa 1000 de olsa sac dökülur dedi.

Ekilen saçları aşağıya doğru taradım

pisikletadam

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #113 : 24 Nisan 2023, 19:12:10 »
senin dökülmen genetik değil bence saçları daha da güzelleştireceğim derken ekimle kendi saçların zarar görmüş.yerinde olsam minox ve xpecia ile kendi saçlarımı toparlamaya çalışırdım sonrasındada adam akıllı bir merkezde revizyon ekimi şart.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #114 : 24 Nisan 2023, 19:34:55 »
senin dökülmen genetik değil bence saçları daha da güzelleştireceğim derken ekimle kendi saçların zarar görmüş.yerinde olsam minox ve xpecia ile kendi saçlarımı toparlamaya çalışırdım sonrasındada adam akıllı bir merkezde revizyon ekimi şart.

3. Ye ayni yere ektirirsem nekroz olma ihtimali yuksek donorde doku kusmesi de olabilir. Benden bu  kadar hocam çıkan çıkar cıkmayan cıkmaz psikolojik anlamda durumum kaldırmaz da zaten.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #115 : 24 Nisan 2023, 20:29:52 »
 fena değil gidisat.olumsuz bekliyordum merkezin diğer işlerine bakınca senin memnuniyetsizliğine bakınca ama surec olumlu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #116 : 25 Nisan 2023, 00:36:07 »
fena değil gidisat.olumsuz bekliyordum merkezin diğer işlerine bakınca senin memnuniyetsizliğine bakınca ama surec olumlu

Ama ekilen yer az ve de ön hat yani kan dolaşımının en yoğun olduğu yer. 2 ekimim hem yani tabii siz daha iyi bilirsiniz ama suankı goruntu bu olmamalıydı daha sık olmalıydı

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #117 : 25 Nisan 2023, 00:52:19 »
 dur daha 5 ay ve 2.ekim geriden gelir ilk ekimle aynı hızda ilerlemez.ben pozitif gordum
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #118 : 25 Nisan 2023, 00:59:02 »
güzel duruyor gidişat ki zaten ekim öncesi saçların güzel
Global Moderator

Berkaysenizm

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #119 : 25 Nisan 2023, 16:22:00 »
  seyrek dostum şuanlık çıkışlar daha olurmu sizce ?

Facebook Twitter Instagram