Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft  (Okunma sayısı 16874 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft
« Yanıtla #90 : 09 Nisan 2023, 11:30:04 »
Hayırlı olsun dostum. Zor bir süreç 2. Ekim ve yaşın genç olması ama seyrek saç insana gençliğini zor yaşatıyor o yüzden anlıyorum seni, bir an önce insan kurtulmak istiyor o görünümden.

30 yaslarinda olmuş olsaydın saç derdinden kurtulmussun geçmiş olsun diyebilirdim. Ekim güzel sık ekilmiş çizgisi flanda çok iyi ancak tahminimce 20-25 yaş arası görünüyorsun  ilerde dökülme olacak ve seyrek görünüm yine olma.ihtimi çok yüksek bunu bil ama stresde yapma kesinlikle. Çünkü saçların ince yan taraflarin bile ince dikkat edersen . Bu Ekim sonucu tatmin eder ama ilerisi için iyi bakmalısın. Saçları uzatcan zaten heralde kısa olmayınca kökler net görünmüyor ama bence 8.ayda kapanmaya başlar 1 senede istediğin görünümü elde edersin.

Bu arada kendi istediğini değilde ekim merkezinde hocaların fikrinide sormakta fayda var çünkü onlar tecrübeli olduğu için sana yol gösterir. Senin istedgin seni kısa vadede mutlu etsede uzun vadede tecrübeli insanların söyledikleri mutlu eder.

Bu arada bende Kasım 24 de ektirmistim bu aylar en güzel çıkışların olduğu aylar. Temmuzda aynaya mutlu bakmaya başlamıştım temmuzda tekrar bakacam fotoğraf paylaşırsan  |-nazarboncugu-|

Abi genel olarak saclarimin uzamasini bekliyorum böyle bir stil yapıcam
https://www.instagram.com/reel/CmfL8YhhPIl/?igshid=MDJmNzVkMjY=

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #91 : 09 Nisan 2023, 11:36:38 »
Hayırlı olsun dostum. Zor bir süreç 2. Ekim ve yaşın genç olması ama seyrek saç insana gençliğini zor yaşatıyor o yüzden anlıyorum seni, bir an önce insan kurtulmak istiyor o görünümden.

30 yaslarinda olmuş olsaydın saç derdinden kurtulmussun geçmiş olsun diyebilirdim. Ekim güzel sık ekilmiş çizgisi flanda çok iyi ancak tahminimce 20-25 yaş arası görünüyorsun  ilerde dökülme olacak ve seyrek görünüm yine olma.ihtimi çok yüksek bunu bil ama stresde yapma kesinlikle. Çünkü saçların ince yan taraflarin bile ince dikkat edersen . Bu Ekim sonucu tatmin eder ama ilerisi için iyi bakmalısın. Saçları uzatcan zaten heralde kısa olmayınca kökler net görünmüyor ama bence 8.ayda kapanmaya başlar 1 senede istediğin görünümü elde edersin.

Bu arada kendi istediğini değilde ekim merkezinde hocaların fikrinide sormakta fayda var çünkü onlar tecrübeli olduğu için sana yol gösterir. Senin istedgin seni kısa vadede mutlu etsede uzun vadede tecrübeli insanların söyledikleri mutlu eder.

Bu arada bende Kasım 24 de ektirmistim bu aylar en güzel çıkışların olduğu aylar. Temmuzda aynaya mutlu bakmaya başlamıştım temmuzda tekrar bakacam fotoğraf paylaşırsan  |-nazarboncugu-|

Benimkiler doğuştan öyle sonradan öyle olmadı o yanlar bu arada saçlarım suan dokulmuyor iyi bakıyorum.
Ve de benim saclarım kendimi bildim bileli seyrekti
5 yıl onceki halim

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #92 : 12 Nisan 2023, 00:29:55 »
son durum 2400 grefte göre iyimi kötümü  şahsen yüklediğin resimlerden çok iyi anlayamadım dostum ama ekim öncesi çizgi tasarımı bence güzel olmuş ama tabi saçlar yeterince çıkış sağlayıp o sınırları net bir şekilde belirmesi lazım o güzel görüntünün geri dönmesi için.

kellim

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #93 : 12 Nisan 2023, 11:00:58 »
Yaş kaçti sozin
  • Ekim Merkezi ismi medeks
medeks

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 12 Nisan 2023, 13:08:04 »
Yaş kaçti sozin

24 hocam yazmistim

FnrK

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #95 : 12 Nisan 2023, 13:39:19 »
Benimkiler doğuştan öyle sonradan öyle olmadı o yanlar bu arada saçlarım suan dokulmuyor iyi bakıyorum.
Ve de benim saclarım kendimi bildim bileli seyrekti
5 yıl onceki halim

Elwind kadar şanslı olsak yeter  ;D
  • Ekim Tarihi: 10.12.2022
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinicc-Ahmet Tosuın)
  • Greft Miktarı 5600
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4, Mossi London şampuan, Mossi London Vitamin

Korkusuz Korkak

• Hero Member
« Yanıtla #96 : 14 Nisan 2023, 14:16:57 »
Yaşınız çok genç olduğu için ön saç çizgisi biraz daha geriden başlatılsa iyi olurdu çünkü donör alandaki greftler sınırsız değil, greftleri tasarruflu kullanmak lazım. Muhtemelen ileriki yıllarda bir ekim daha yaptırırsınız. Saç yönlerini resimden anlamak zor. Mevcut saçları koruma amaçlı finasterid düşünebilirsiniz. 7-8 ay tamamlanınca ekim kendini belli etmeye başlayacaktır, iyi kötü bir fikrimiz olur. Zaten düzenli resim eklerseniz yorumlar gelecektir.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #97 : 14 Nisan 2023, 15:23:14 »
Yaşınız çok genç olduğu için ön saç çizgisi biraz daha geriden başlatılsa iyi olurdu çünkü donör alandaki greftler sınırsız değil, greftleri tasarruflu kullanmak lazım. Muhtemelen ileriki yıllarda bir ekim daha yaptırırsınız. Saç yönlerini resimden anlamak zor. Mevcut saçları koruma amaçlı finasterid düşünebilirsiniz. 7-8 ay tamamlanınca ekim kendini belli etmeye başlayacaktır, iyi kötü bir fikrimiz olur. Zaten düzenli resim eklerseniz yorumlar gelecektir.

Finasterid kullanmayı dusunmuyorum cunku testesteron seviyemi ölcturdum ve 525 cıktı.
250 ile 800 normal kabul ediliyormuş.
Dihidrotestesteron icin de ayin 22 sinde sonucum cikicak yazarim.
Onun dısinda solgar biotin 5mg gunde 1 kez kullanmaya başlayacağım.

Ve de benim saçlarım dökülmüyor sadece dusta herkeste olduğu gibi birkac tel elime geliyor.
Ama ilk 2 ay fazla dokuluyordu yalan yok.

Resimdekiler kan değerlerim. Doktor bana biraz demir eksikliğimin oldugunu soyledi ferro sanol duodenal diye bir ilac yazdi
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2023, 15:32:43 Gönderen: LİGHTNİNG »

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #98 : 14 Nisan 2023, 17:27:28 »
 testesteron seviyesi muhabbetine pek inanmıyorum 5 arla testo birleşiyor dtyi oluşturuyor.testo dusuk fazla falan sonucta biz normal değiliz dht reseptore yani koke bağlanıp saçı dokuyor kullansan daha iyi tabi yan etki muhabbetide var
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #99 : 15 Nisan 2023, 01:00:23 »
Arttı mı saç çıkışların son durum ne alemde ?

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #100 : 15 Nisan 2023, 04:53:32 »
Arttı mı saç çıkışların son durum ne alemde ?

11 gün sonra 5 ay olucak o zaman paylaşıcam

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #101 : 16 Nisan 2023, 13:59:30 »
Finasterid kullanmayı dusunmuyorum cunku testesteron seviyemi ölcturdum ve 525 cıktı.
250 ile 800 normal kabul ediliyormuş.
Dihidrotestesteron icin de ayin 22 sinde sonucum cikicak yazarim.
Onun dısinda solgar biotin 5mg gunde 1 kez kullanmaya başlayacağım.

Ve de benim saçlarım dökülmüyor sadece dusta herkeste olduğu gibi birkac tel elime geliyor.
Ama ilk 2 ay fazla dokuluyordu yalan yok.

Resimdekiler kan değerlerim. Doktor bana biraz demir eksikliğimin oldugunu soyledi ferro sanol duodenal diye bir ilac yazdi

testesteron seviyesi önemli değil önemli olan dht seviyesi ama buda büyük ihtimalle normal değerlerde çıkar .
bu değerlerin normal aralıklarda çıkması sana genetik dökülmenle ilgili bir fikir vermez .dht yada testesteron yüksek yada düşük olması genetik dökülmenin olmayacağı anlamına gelmez .dht testi antiandrojen kullanırken değerlerdeki dalgalanmaları ölçmek için kullanılır ve buna göre ilacı kullanıp kullanmamak konusunda atraksiyon alınır.

Anchar

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 20 Nisan 2023, 13:35:13 »
ilk ekiminde çok az saç çıkmış şimdiki ekiminde ise 120 gün için çok bir şey anlaşılmıyor çıkan saçlar yenimi yoksa ilk ekimden kalanlarmı çok belli değil ,saçların özellikle çok ince telli olduğu için ekilenlerin çıkışıda sorunlu oluyor galiba daha doğrusu ekim merkezinin yaptığı hataları kaldıramayacak bir saç yapın var keşke daha profesyonel yerde ekim yaptırsaydın ibrahim eraslanı çok bilmiyorum belkide iyidir bilemeyeceğim ama şu an ki görüntünde belirgin bir umut vermiyor sanki.genede son halini bir paylaş dostum aradan uzun zaman geçmiş.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 21 Nisan 2023, 06:46:48 »
durumlar nasıl ? paylaş artık kardeşim  hayırlı bayramlar dilerim