Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft  (Okunma sayısı 16788 defa)

cral03

• Hero Member
Ynt: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft
« Yanıtla #46 : 01 Şubat 2023, 17:21:57 »
Neden ilginç olmuş açıklarmısınız?
pek böyle ekime rastlamadığım için ilginç olduğunu ifade ettim iyi veya kötü anlamda söylemedim
umarım ekimin sonucu da istediğin gibi olur ekim sonucunu en az senin kadar merak ediyorum hayırlı uğurlu olsun

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #47 : 01 Şubat 2023, 17:47:24 »
pek böyle ekime rastlamadığım için ilginç olduğunu ifade ettim iyi veya kötü anlamda söylemedim
umarım ekimin sonucu da istediğin gibi olur ekim sonucunu en az senin kadar merak ediyorum hayırlı uğurlu olsun
Teşekkür ederim her ay durumumu paylasıcam |-onayisareti-|

JhonnyBravo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 01 Şubat 2023, 18:26:05 »
Farklı bi ekşm tipi bakalım inşallah umduğunuz gibi olur.Hayırlı olsun
  • Ekim Tarihi: 24.01.2023
  • Ekim Merkezi ismi LifeHair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi Seogen Tablet,Regrow Sprey,Aspirine

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 02 Şubat 2023, 08:29:18 »
benim düsüncem sanki ekime hic gerek yokmus. tabi bende ki aciklik daha fazla oldugu icin böyle olsa raziyim diye düsündügüm icin belkide. ama sonucu seni mutlu edicek gibi duruyor. insallah öyle olur.
  • Yaşınız 35

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 02 Şubat 2023, 12:47:55 »
Kardeşim öncelikle ekim(lerin) hayırlı olsun. İnşallah beklediğinden umduğundan çok daha güzel bir sonuç alırsın, 10 sene kıçıma kadar uzun saçlı dolaşmış bir birey olarak, uzun saçları çok severim. Umarım sen daha çok kaybetmezsin saçlarını...

Sürecini okudum. Üzgünüm, eğriye eğri dogruya doğru demek durumundayım. Sen istedin...

Saç ekim merkezini hiç duymadım, naçizane 4.5 senedir yogun bir şekilde buralarda olan biriyim az çok yerleri tanıyorum. Bu bilgilerim dahilinde özellikle 2. ekimimi bilmediğim bir yere yaptırmazdım. Bu kendi şahsi fikrim.

Yaşını ilk baş belirtmek istememişsin. Bunu gençliğine vermek istiyorum. Bizlere, doğru verilerle gelmelisin ki ona göre edindiğimiz bilgileri aks ettirelim.

Yaş çok önemli mesala. Neden ? Dökülmelerin devam edecek, üstüne basa basa 2 arkadaş demiş, o senin ekim istemediğin bölgeye de ekim yaptırmalıydın diye. Çünkü dökülecek ve bu sefer ön hat ile o bölge boşluk gibi durabilir. Misal ekimci bunu bir şekilde sana bırakmadan olması gerektiği gibi o bölgeye de ekim yapmalıydı. Yaş konusu önemli neden çünkü dökülmelerin devam edecek, takviye konusunda doğru yolda olmalısın ki saçlarını koruyabilmelisin. Artık 1 atımlık kurşunun kaldı ve yaşın daha çok genç.

Şakak çok abartılı olmuş, ben şakakcıyım, kendimde de illa şakak ekimi olsun istedim. Ama seninki çok keskin ve çok önde.

Ön çizgin güzel ama, saçların çıktığında çizgin daha güzelleşecek şakak çizgin bu kadar dikkat çekmeyecektir.

Alkol sigara yok diyorsun bunlar artı kardeşim. Biraz daha sağlığına dikkat edersen saçlarını koruma anlamında iyi sonuçlar alırsın.

Çıktığı zaman seni tatmin edecektir bu ekim. Tekrardan hayırlı olsun, inşallah çok çok güzel sonuçların olur kardeşim |-nazarboncugu-|

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 02 Şubat 2023, 22:57:02 »
ben ekimci olsam sen istesen de bu alanı boş bırakmam bu doğru olmamış orası seyrek ve saçlar tüy gibi duruyor

bu alana 2 ekim yaptırmak demek seçimleri yanlış yapmışsın demek umarım bu seçimin doğru ve güzel sonuç getirir

Edgar X

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 08 Şubat 2023, 01:12:07 »
bence ekimin iyi görünüyor belki çizgi biraz daha iyi olabilirdi ama ekilenler çıktıktan sonra görünümü çok etkileyeceğini sanmıyorum.
yeterki çıkış oranı yüksek bir sonuç ortaya çıksın.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #53 : 11 Şubat 2023, 21:48:53 »
Ekim planlaması üzülerek söylüyorum ki kötü yapılmış, revize isteyeceksin garantisini veriyorum.

İkinci olarak bakmazsan dökülecek önlerde ki yüzünden diğer saçların beslenmesine kelt vurulacak takviye ve DHT baskılayıcıları aksatmadan kullanmaya özen göster, DHT yağını temizleyecek iyi bir şampuan kullan bu konuda ProZinc tavsiyemdir.

Alpecin güzel bir şekilde temizliyor lakin müthiş kepek yapıyor belki sende yapmaz, hayırlı olsun ekimin, inşallah sağlıklı sonuç alırsın.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #54 : 15 Şubat 2023, 17:21:44 »
bence ekimin iyi görünüyor belki çizgi biraz daha iyi olabilirdi ama ekilenler çıktıktan sonra görünümü çok etkileyeceğini sanmıyorum.
yeterki çıkış oranı yüksek bir sonuç ortaya çıksın.

80.gün durumum bu şekilde herkesin yorumlarını bekliyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 15 Şubat 2023, 19:46:07 »
 resimde bir an futbolcu mehmet topal sandım.şakaklar ilk ekimde yanlış ekilmiş kapalı ekilmiş açık bırakılmalıydı 2. ekimde sokseler açsalar daha iyi olurdu  ama yanlara ektiler falan oyle dengeleme dusuncesine girmiş olabilirler o sorunlu yere zaten ilerde ektiricen.2 seferdede bir doğru duzgun ön çizgi tasarımı yapmadılarmı insalah bir bildikleri vardır saçlar çıkınca anlarız.gerci şok oncesi guzel duruyordu şimdi seyrek diye boyle duruyor olabiir.daha 80.gun bişi denmez 120-180 gun arası yorum yaparız erken çıkarsada cabası hatta 140_180 gun arası yorum daha gercekci olur çıkışlara.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #56 : 26 Şubat 2023, 19:03:08 »
80.gün durumum bu şekilde herkesin yorumlarını bekliyorum

Arkadaşlar procapil sprey kullanmayı 2haftadır kestim ve simdi duş alırken var olan saçlarım dökülüyor. Spreyi kullandıgımda fazla dokulmuyordu.
Acaba spreyden mi kaynaklı yoksa doğal bir durum mu ? Saçlarımı yıkadıgimda her elimi attiğimda 2 3 tel geliyor.
Duştan cıktıktan sonra durulama yaptığımda neredeyse hiç dökülme olmuyor

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 26 Şubat 2023, 19:14:59 »
 bazı urunleri bırakınca kotu bir dokulme olabiliyor.sade minoxidilde gecerli değil bu.azaltarak bırakılmalı.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Astra eye

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 26 Şubat 2023, 19:15:20 »
Evocapıl sprey bende de var kullandığın da faydaisni gördün mü peki

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 26 Şubat 2023, 19:17:53 »
şu an normal çıkış zamanına yavaş yavaş yaklaşmışsın hareketlilik fark edilmeye başlar yakında
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram