Kardeşim öncelikle ekim(lerin) hayırlı olsun. İnşallah beklediğinden umduğundan çok daha güzel bir sonuç alırsın, 10 sene kıçıma kadar uzun saçlı dolaşmış bir birey olarak, uzun saçları çok severim. Umarım sen daha çok kaybetmezsin saçlarını...
Sürecini okudum. Üzgünüm, eğriye eğri dogruya doğru demek durumundayım. Sen istedin...
Saç ekim merkezini hiç duymadım, naçizane 4.5 senedir yogun bir şekilde buralarda olan biriyim az çok yerleri tanıyorum. Bu bilgilerim dahilinde özellikle 2. ekimimi bilmediğim bir yere yaptırmazdım. Bu kendi şahsi fikrim.
Yaşını ilk baş belirtmek istememişsin. Bunu gençliğine vermek istiyorum. Bizlere, doğru verilerle gelmelisin ki ona göre edindiğimiz bilgileri aks ettirelim.
Yaş çok önemli mesala. Neden ? Dökülmelerin devam edecek, üstüne basa basa 2 arkadaş demiş, o senin ekim istemediğin bölgeye de ekim yaptırmalıydın diye. Çünkü dökülecek ve bu sefer ön hat ile o bölge boşluk gibi durabilir. Misal ekimci bunu bir şekilde sana bırakmadan olması gerektiği gibi o bölgeye de ekim yapmalıydı. Yaş konusu önemli neden çünkü dökülmelerin devam edecek, takviye konusunda doğru yolda olmalısın ki saçlarını koruyabilmelisin. Artık 1 atımlık kurşunun kaldı ve yaşın daha çok genç.
Şakak çok abartılı olmuş, ben şakakcıyım, kendimde de illa şakak ekimi olsun istedim. Ama seninki çok keskin ve çok önde.
Ön çizgin güzel ama, saçların çıktığında çizgin daha güzelleşecek şakak çizgin bu kadar dikkat çekmeyecektir.
Alkol sigara yok diyorsun bunlar artı kardeşim. Biraz daha sağlığına dikkat edersen saçlarını koruma anlamında iyi sonuçlar alırsın.
Çıktığı zaman seni tatmin edecektir bu ekim. Tekrardan hayırlı olsun, inşallah çok çok güzel sonuçların olur kardeşim