Gönderen Konu: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft  (Okunma sayısı 16766 defa)

LİGHTNİNG

• Sr. Member
Ynt: İbrahim Erayhan Saç ekimi Bursa konur Tıp Merkezi 2400greft
« Yanıtla #31 : 19 Ocak 2023, 19:05:24 »
Nasıl döküldüğünü inanın hiç anlamadım bir gün aynaya baktım saçlar dökülmüş 😄

2 tane resim buldum saç ekiminden sonraki ilk yıkama sonrası

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #32 : 26 Ocak 2023, 02:52:25 »
Ekiminiz temiz duruyor. Ama bende Hintell gibi düşünüyorum o ekim yapılmayan bölgeye ufakta olsa girilse güzel olurdu. Sanıyorum oradaki saçlar ilk beğenmediğiniz ekimden kalma saçlar değil mi? Artık kendi saçlarınızı iyi korumanız gerek. Genç yaşta 2 ekim yaptırmışsınız. Büyük bir ihtimalle süreç sonu sizi memnun eder.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 26 Ocak 2023, 03:25:34 »
Ekiminiz temiz duruyor. Ama bende Hintell gibi düşünüyorum o ekim yapılmayan bölgeye ufakta olsa girilse güzel olurdu. Sanıyorum oradaki saçlar ilk beğenmediğiniz ekimden kalma saçlar değil mi? Artık kendi saçlarınızı iyi korumanız gerek. Genç yaşta 2 ekim yaptırmışsınız. Büyük bir ihtimalle süreç sonu sizi memnun eder.
Ekim istemediğim bölge kendi saçlarım ilk saç ekiminde de istememiştim zaten bozulmasın diye

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #34 : 26 Ocak 2023, 04:40:00 »
Ekim istemediğim bölge kendi saçlarım ilk saç ekiminde de istememiştim zaten bozulmasın diye

O zaman yanlış karar almışsınız. İnce duruyor o bölge ve dökülürse yine ekim yapılması gerekecek. Az da olsa girilmesi gerekti sonrası için kötü görüntü oluşmaması adına. Bu yapılan ekimin sıklığı iyi görünüyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 29 Ocak 2023, 23:35:30 »

Bugun saç ekimimim 63.günü ve donor bolgem bu şekilde biri yoğun ışık altında diğeri normal ışık
Gözle görülür bir artış hissettiğimde ekim bölgesinin de güncel durumunu paylaşıcam.

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 01 Şubat 2023, 11:37:16 »
Ön cizginiz gayet güzel oluşturmuş...Kanlanmanin en çok olduğu fire ihtimalinin en az olduğu bölge.Ekilen saçlar Dermis tabakasına yerlestirildiyse sonuç sizi gayet mutlu eder diye düşünüyorum...Doğallık açısından da girintili ve çıkıntılı Ekim olmuş.

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 01 Şubat 2023, 12:17:21 »
ilginç bir ekim olmuş sonucu merak ediyorum

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #38 : 01 Şubat 2023, 12:24:12 »
ilginç bir ekim olmuş sonucu merak ediyorum

Neden ilginç olmuş açıklarmısınız?

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 01 Şubat 2023, 13:24:58 »
İçe girilmeliydi sac cizgisinde sac gecisleri iyi olmamis yanlar iyi olmuş ama cizginin arkasına gecis yapilmaliydi
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #40 : 01 Şubat 2023, 16:07:47 »
İçe girilmeliydi sac cizgisinde sac gecisleri iyi olmamis yanlar iyi olmuş ama cizginin arkasına gecis yapilmaliydi

Saçlarım dökülmeden önce resim bu şekildeydi.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 01 Şubat 2023, 16:14:17 »
Saçlarım dökülmeden önce resim bu şekildeydi.
Ve bunlarda ilk saç ekimimin şok dökülmesine ait resimler
Ben M kafa olmak istemediğim için saç ektirdim döküldüğü için değil bazılarınız hiç ekime gerek yokmuş diyecek biliyorum ama saçlarımı uzattığımda yanlarımın boş olduğunu görünce moralim çok bozuluyordu.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 01 Şubat 2023, 16:28:00 »
Ön çizgi kafa yapına uygun görünüyor. Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel. Bu ekim seni üzmez. Ekim istemediğin orta boşluk saçları geriye yatırarak kullanıyorsan eğer ilerde canını sıkabilir. Onun dışında her şey yolunda.

LİGHTNİNG

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 01 Şubat 2023, 16:46:53 »
Ön çizgi kafa yapına uygun görünüyor. Kabuk dökümü sonrası görüntü güzel. Bu ekim seni üzmez. Ekim istemediğin orta boşluk saçları geriye yatırarak kullanıyorsan eğer ilerde canını sıkabilir. Onun dışında her şey yolunda.

Aslında evet genel olarak saçları uzun kullanıyorum.
Ama her ay prp mezoterapi yaptırıyorum biotin procapil filan kullanıyorum şampuanlarda öyle.
Saç ekiminin ilk 2haftası saçlarım gunde 10—15 tel filan dökülüyordu.
Şimdi ise 5 tel anca
Tabii duştan çıktıktan sonra bu durum geçerli.
Gün içinde hiç dökülmüyor.
Saç ektirmeden önce de zaten saçlarıma çok iyi bakıyordum.
Ve de o bölgeye ektirmememin sebebi oradaki saçlara zarar vermemekti.
Şuan tek düşündüğüm şey doğal bir görüntü olacak mı sorusu.
Çünkü İbrahim Bey ilk saç ekimimdeki saçları sökmedi direkt aynı hatta ekti biraz düzeltme yaparak.
Şuan ilk saç ekimimdeki saçlar uzadı aynaya bakınca ön cephede 2lik greftler var.Bunlar doğallığı bozacak diye düşünüyorum ama bir yandan saçlarım ince olduğu için pek anlaşılmaz diye umut ediyorum.

cral03

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 01 Şubat 2023, 17:04:10 »
yaş kaçtı

Facebook Twitter Instagram