tabi 2.ekim geriden gelir ama onlerde cabuk çıkar.zaman var ama seninde guvenin yok zaten genelde basarısız ekimlerde planda basarısız oluyor.planlamayı bastan doğru yapmamışlardı.merkezin revize ekimlerini bilmiom nasıl oluyor bazı merkezlerde revizeler iyi oluyor.kim koyuyor bu kuralı saç ekiminde revize olur para iadesi olmaz diye .yapamıyorsan işini paranı vericeksin.haliyle 6 aylık surecin sana umut vermesini beklerdin.insallah geriden geliyordur .onun arkası boş şakakta belki teklileri en one koydu ikilileri arkaya koydu ama ikililerde iyi kotu çıkmalıydı biraz.yanlış bir ekimdi.duzgun bir planlama ile zaten bu ekim çıksa bile yeniden yapılmalıydı.on ortalar dokulcek oralar yok sayılıp ekilmeliydi yeni ekimde.baska hiçbir ekimci bu planlamayı yapmazdı saçma olmuş
Merhabalar emekli kel. Saç ekim karar aşamasında hastalarıma şartlarımızın neler olduğu açık bir şekilde anlatılmaktadır. Yaşanabilecek olumsuzluklar hakkında nasıl bir yol izleneceği belirtilip, herşey açık bir şekilde planlanır. Bir saç ekim sonucunun başarısızlıkla sonuçlanması sadece bizlerin elinde olan bir durum olmayabilir. Bu konuda Psikiyatri Profesörümüzde yaptığımız saç ekim videosunda da anlatmaktayız. İzlediğinizde durum hakkında, kafanızda daha doğru bilgiler oluşacaktır.
Planlaması hakkında yorumunuza gelince, öncelikle bu kişiye saç ekimi yapmamak için, çok ama çok fazla uğraşmıştım. Kendisi daha önce bir başarısızlıkla sonuçlanan ekim yaptırmış durumdaydı. Yaşının da küçük olması sebebiyle tekrar işlem yapmanın sağlıklı olmayabileceği belirtildi. Kişi size güveniyorum, eğer siz yapmasanız ben başkasına yaptıracağım ve bu konuda kararım kesin demiştir. Bu sebeple 2. birkez sorun yaşayabileceği bir merkeze gitmesindense en azından bizim tecrübemizden faydalanmasını isteyerek bir işlem yaptık. Sizin belirttiğiniz şekilde, dökülecek diyerek bir alana saç ekmek daha büyük hatadır!!! Belki dökülmeyecek alanlara saç ekimi yapmak sağlıklı bir süreç yaratmaz. İlk ekiminde de bir başarısızlık olan bu kişide , DİKKAT çekilmesi gereken bir doku uyum problemi mi var!? Düşüncesi uyandırmaktadır. Çok nadiren de olsa yaşanabilen bir durumdur. Bu durumun tespitini sağlayıp sebebini çözmek mümkün değildir. Bizler Allah, Tanrı yada inancınıza göre Yaratıcı değiliz. Henüz 1 yılı dolmuş değildir. sabırla bekleyip gözlemleyeceğiz.
Herkesin hayal ettiği saçlarına kavuşmasını diliyorum, Sağlıkla kalın