Saç Ekimi Sonuçları
Merhaba.9 ay bitti. Fotoğraflarda saçımda herhangi bir şekillendirici yok. Bazen saçı yıkayıp uzun süre "demlemeye" bırakınca daha iyi şekil alabiliyor kendiliğinden:). Takviyeler:Prozinc plus şampuan ve Prozinc serumVichy dercos (üç günde bir)Xpecia (günde iki)ProscarAlfa lipoik asit ve Vm2000 (üç günde bir ve kutular bitince bırakıcam. Vm2000 bitti) Dermaroller (üç günde bir)Teşekkürler.
Hocam aynı merkezde ekim yaptırdım henüz 50. gündeyim ben, merak ettiğim kısım şu; konazol yerine vichy eklenmiş ve alfa lipoik asit ile vm2000 + dermaroller eklenmiş bunu ekim merkezi mi tavsiye etti? siz mi onlara sorarak kendiniz başladınız?
Merhaba. Konazol'ü belli bir aşamaya karar ben de kullandım. Yani ekim merkezinin yönlendirmesiyle... Sonrasında ise yine merkezin yönlendirmesiyle konazolü bıraktım diğerine başladım. Yani bir yerden sonra size de tavsiye edeceklerdir.
Mükemmel olmuş dostum güle güle tarayın saçlarınızı
Saçlarınız çok güzel olmuş hocam güle güle tarayın. Losyonu bırakınca güçlenen saçlar eski haline döner mi ömür boyu mu kullanacaksınız losyonu ?
dermarolleri kaçıncı günde kullanmaya başladın ve nasıl kullandın ne kadar bastırdın bunu detaylı söyleme şansın var mı benimde seninki gibi bir açıklığım vardı
Merkezin tavsiyesiyle 3. Ayda başladım diye hatırlıyorum. Çok bastırmadan her bir noktadan birkaç kez geçir.
10. Aydan fotoğrafları ekliyorum. Xpecia ve proscar iki günde bir, son bir aydır. Prozinc şampuan ve losyon da iki günde bir. Arada bir dermaroller kullanıyorum. Teşekkürler.
Çok güzel görünüyor maşallah.Şakak bölgesini kısa tutmuş olsanız ekim yapıldığı belli olur mu?Bnde Asuman hairde ekim yptrcm ama şakaklar kafama takılıyor.ben kısa tutuyorum çnkü yanları