Saç Ekimi Sonuçları
Hocam hayırlı olsun ekiminiz, son fotoğraflara göre herşey yolunda, geriden gelen birşey yok, gayet iyi gidiyor. Çıkışlar her bölgede aynı yogunlukta olmadığından zaman zaman öyle algılanıyor ama süreciniz sıkıntısız görünüyor.
Ekim merkezi 2 hafta boyunca dermarollerı ve prozinc serumu bırakmamı, bunlar yerine advanten krem kullanmamı tavsiye etti. Oksijenlenmeyi artırdığını söylediler. Daha önce bunu kullanan var mı?
Asuman hanımın yeni yöntemi bu, dolayısıyla Asuman hairda son dönem ekim yaptiran herkese tavsiye ediyor. 3 hafta kullanimdayim ben, zaten gelişim dönemi olduğu için nasıl bir fark yarattığını tam söyleyemem ama bir zararı yok, onu söyleyebilirim.
minoxidil oneririlerdi herhalde baktılar basla bırak saçı bozuyor boyle bir yol seçmiş olabilirler.prozinc losyonuda çok oneriolardı
Merhaba, Bugün saçımı yıkarken farkettim, bir 8-10 tel saç döküldü. Daha öncesinde prozinc serum uygulaması sırasında fark etmiştim ama bu kadar çok değildi. Acaba kullanmamı önerdikleri Advantan kremden olma ihtimali var mıdır?
saçın en hassas olduğu an ıslak olduğu andır nazik davranmak gerek.bastırmışsndır falan.
3 hafta oldu ben de, hiçbir şekilde dökülme yapmadı advantan krem. Bir kişiden örneklem olmaz ama bilgi vermek istedim.
çokta bastırmasan ıslakken hassas.mevsimsel saçın kendi dongusu falan var onun dısında genetikte dokulme sorun değil zaten gunde 100 200 telin dokulmesi normal incelme sorun ufalmaminyaturleşme