selamun aleyküm abilere kader dostlarıma,,, 22 yaşımdayım Sac ektirdim geçen yil ve 4200 greft ön ve orta bölgeye bu yüzden fine başladım finasteride ise başlayalı tam 4 ay oldu tepede geniş açılma vardi ve şakaklar geriye doğru çekiliyordu 2 sene öncesine göre, kullanmasam büyük ihtimal tepe daha ilerlicekti saçlar daha da sönük cansiz gözükecek uzaması gecikecekti, şuan daha parlak ve kömür gibi koyu gözüküyor çok memnunum bende hiçbir yanetki yapmadi libidom daha yükseldi ve maskulenliğim %30-40 daha arttı sesim kalınlaştı yüz kılları tüy formuna geldi diyebilirim ve sakal ile birlikte jiletle almaya başladım çünkü guclenmiyorlar daha kolay oluyor benim için. Göğüs kıllarım dökülmeye başladı bu iyi birşey ve sürekli küçük idrara gitme, mesaneyi torbayı tam boşaltmamış hissi geçti bu da arti benim için. 3güne bir Dutasteride eklemeyi düşünüyorum çok sert giricem saça, en korktuğum şey jinekomastiydi ama Arimidex ve Tamoksifen bu sorunu çözen ilaçlar olduğunu öğrendim birseyden korkmuyorum vitesi 6ya atıyorum!!! İLK 3 FOTO FİNE BAŞLAMADAN ÖNCE, SON 2 FOTO İSE ŞİMDİ ÇEKTİM, GÜNLÜK 5/1 FİN HAFTADA BİR AKLİMA GELİRSE 1.5MM DERMAROLLER