Saç Ekimi Sonuçları
süreç normal seyrinde fakat kızarıklık gereğinden biraz fazla bunun için advantan giibi kremler öneriyorlar genelde çünkü cildin kıl köklerine alerji göstermiş olabilir sırf belki bu yüzden saçların çıkmayabilir.
Selamlar,Oldukça üzücü bir dönemden geçiyoruz. Bu dönem içerisinde çok fazla giremedim foruma. Çok içimden gelmedi açıkcası. Kendi durumum da pek umrumda değildi. İnsanın gerçekten dert edeceği şeyler değilmiş saçlar. Ne diyeyim? Hepimizin başı sağ olsun, hepimize geçmiş olsun:( 57. günden fotoğraflar. Yorumlarınızı bekliyorum. Şok dökülme devam ediyor gibi. Ara ara elime saçlar geliyor. Merak ettiğim bir konu var; kafadaki bu kızarıklık ne zaman geçer? Saçlar çıktığında çok fazla belli olacağını sanmıyorum ancak hep böyle mi kalacak?
biraz kızarıklığın var ama çok fazla değil kullandığın takviyeler nler belki onlarda yapabilir
kızarıklığın geçmişalkolü mü azalttın saçlar da çıkmaya başlamış kararmış baya donör alana zaten yoruma gerek yok benceo kadar kısa kesime rağmen çok iyi duruyor
Saç ekimi yaptırdıktan 5-6 ay sonra denize girilebiliyor mu? Bir sakıncası var mı? Tatil planını ona göre yapmak istiyorum.
Hiç bir şey olmaz merak etme kardeşim önemli olan ilk 3 ay sonrası sıkıntı olmuyor yalnız havuz çok saç döküyor sudaki klordan dolayı bilgin olsun.Bu arada sürecin çok iyi gidiyor umarım bu şekilde devam eder çıkışların.