Merhaba,
Uzun araştırmalarım ve bu şahane forumu keşfetmemin ardından saç ekimi için The Hair Clinic Ahmet Tosun'u tercih ettim. Ekim öncesinde hem yüz yüze Ahmet Bey'le hem de telefonda Malika Hanım ile görüşüp bilgileri aldım ve sonunda 04.01.2023 tarihinde saç ekimi işlemini gerçekleştirdim.
Sabah 07:30'da Fulya'da yer alan kliniğe gittim. Tahliller için kan alımı, fotoğraf çekimi ve ön cizginin Ahmet Bey tarafından belirlenmesinin ardından greftlerin toplanması işlemi için odaya geçtik. Saç kökü alım, toplama ve ekim işlemini Cansu Hanım, Beyza Hanım ve Sadettin Bey yaptılar. Oldukça keyifli ve acısız geçti. (anestezi iğnesi hariç. O fena can yakıyor
) Bu süreçlerde bazen uyumuşum hatta:) Kanal açma işlemini Ahmet Bey bizzat yaptı. Diğer işlemlerde de ara ara gelip durumu kontrol etti. Ekim sonunda da PRP uygulandı. Şahsen aldığım hizmetten oldukça memnunum. Ahmet Tosun ve ekibine bir de buradan teşekkür etmek isterim.
Ekim öncesi ve sonrası fotoğrafları paylaşıyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.