Gönderen Konu: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 38755 defa)

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #46 : 19 Kasım 2017, 08:01:59 »
Coraspin de kullanıyormusun hisar hastanesi 3 ay bu hapı tavsiye ediyor
Evet coraspirin de kullanıyorum. 3 ay hergün bir tane kullanacağım .

Hocam coraspini ne için kullanıyorsunuz? Size bunu tavsiye eden kişi "doktor" mu? Kan sulandırıcının vitamin gibi kullanılması bana hiç doğru gelmiyor. Maazallah bir kaza geçirseniz, çok sıkıntılı şeyler olabilir.

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #47 : 20 Kasım 2017, 18:50:45 »
Coraspin de kullanıyormusun hisar hastanesi 3 ay bu hapı tavsiye ediyor
Evet coraspirin de kullanıyorum. 3 ay hergün bir tane kullanacağım .

Hocam coraspini ne için kullanıyorsunuz? Size bunu tavsiye eden kişi "doktor" mu? Kan sulandırıcının vitamin gibi kullanılması bana hiç doğru gelmiyor. Maazallah bir kaza geçirseniz, çok sıkıntılı şeyler olabilir.

Vitamin olarak değilde coraspirini kanı sulandırdığı için ekim yapılan bölgeye taze kanın daha hızlı gitmesi ve beslenmesi için verdiler . Zaten miligramı çok düşük . Sordum herhangi bir yan etkisini görmeyeceksin dediler . Şuana kadar bir problem yaşamadım . Bakalım

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 20 Kasım 2017, 19:14:13 »
Arkadaşlar 31. Günümdeyim . Şok dökülme bitti sanırım . Epey döküldü . Yorum sizin arkadaşlar 😄

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #49 : 21 Kasım 2017, 18:33:11 »
arkadaşlar her gün saçımı yıkamak zorundamıyım ? Atlatsam bazen birşey olurmu ?

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 22 Kasım 2017, 09:40:10 »
Yok hocam, dökülmemiş saçınıza nasıl davranıyorsanız öyle davranabilirsiniz. Yıkamanın ekim sonucuna etkisi olduğuna dahil bir bilgi yok.

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #51 : 22 Kasım 2017, 20:31:24 »
Yok hocam, dökülmemiş saçınıza nasıl davranıyorsanız öyle davranabilirsiniz. Yıkamanın ekim sonucuna etkisi olduğuna dahil bir bilgi yok.
Teşekkür ederim . Sprey de kullanıyorum ya ben acaba onu durulamak mı gerekiyor diye düşünmüştüm ?

çorfi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #52 : 22 Kasım 2017, 23:03:22 »
Teşekkür ederim . Sprey de kullanıyorum ya ben acaba onu durulamak mı gerekiyor diye düşünmüştüm ?

Sprey derken minoxidil mi? Şekil vermek için kullanılanlardan mı? Her neyse ikisi hakkında da tecrübem yok ama mantık olarak saç spreylerinin bir zararı olmaması lazım. Minoxidil birçok arkadaşta deri sorunu çıkarmış. Üstüne bırakınca da saçlar daha da cansızlaşmış. Öyle diyorlar.

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 03 Aralık 2017, 18:13:48 »
Arkadaşlar bu son hali . Ekimin 19 unda operasyon gerçekleşmişti . İlk haline döndü saçım . Ekilenler küçük küçük geliyor görebiliyorum . Sanırım 1-2 aylık bir  zaman dilimi daha geçince çok güzel olacaklar . 😄

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 07 Aralık 2017, 19:40:10 »
Arkadaşlar bugün ikinci kez küaföre gittim . Alım bölgeleri iyice kapandı . Ekim yapılanlarda  minik minik grlmeye başladı . 😄

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 09 Aralık 2017, 20:51:36 »
51. Gün sonu arkadaşlar . Bu evreden sonra çıkışlar ve toparlamalar daha çok gözlemlenecek değil mi ? Çünki ekilenler döküldü tamamen
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 20:56:24 Gönderen: kadri »

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #56 : 09 Aralık 2017, 20:59:48 »
aynen öyle 1.dalga 90.gün  120 gün  gibi gelip çıkışlar hızlanacak 2.dalga 5 -8 ay arası 8.ayda yüzde 90 tamamlanmış olacak bu verdiğim veriler  ortalama süreçlerdir .istisnalar bünyeye göre değişiyor ama genelde durum bu .artık bekleme fazına geçtin ..

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #57 : 09 Aralık 2017, 21:47:02 »
aynen öyle 1.dalga 90.gün  120 gün  gibi gelip çıkışlar hızlanacak 2.dalga 5 -8 ay arası 8.ayda yüzde 90 tamamlanmış olacak bu verdiğim veriler  ortalama süreçlerdir .istisnalar bünyeye göre değişiyor ama genelde durum bu .artık bekleme fazına geçtin ..
Anladım . 6. Ayda hemen hemen be olduğu belli oluyormuş . Sürecin sonu yani . Sabır bundan sonrası . Teşekkür ederim

Asimavi

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #58 : 10 Aralık 2017, 17:44:39 »
Hocam bu kadar açıklığa bu kadar sayı eğer fire vermezseniz ve Hasan hocanın diğer sonuçları gibi olursa gerçekten çok mutlu eder sizi

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #59 : 10 Aralık 2017, 21:01:02 »
Hocam bu kadar açıklığa bu kadar sayı eğer fire vermezseniz ve Hasan hocanın diğer sonuçları gibi olursa gerçekten çok mutlu eder sizi
Şansıma çıktı o kdar kök çıktı evet hasan hocaya güvenim tam . Mutlu bi son olacak gibi görünüyor. Teşekkür ederim 👍🏻

Facebook Twitter Instagram