Gönderen Konu: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 39008 defa)

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #16 : 01 Kasım 2017, 20:00:04 »
Arka kısım

Snopy-sn84

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 01 Kasım 2017, 21:11:36 »
Kadri saçlarının arasına ekim yapılmış heralde sıklaştırma yapılırken kendi şaçlarina bir zarar gelme ihtimali yokmuydu. Hiperbarik tedavisi ekimden öncemi sonra yapılan bir işlemmi
« Son Düzenleme: 01 Kasım 2017, 21:14:17 Gönderen: burakco91 »

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 01 Kasım 2017, 23:37:16 »
Kadri saçlarının arasına ekim yapılmış heralde sıklaştırma yapılırken kendi şaçlarina bir zarar gelme ihtimali yokmuydu. Hiperbarik tedavisi ekimden öncemi sonra yapılan bir işlemmi
Hayır kendi saçlarıma bir zarar gelmedi . Bunu merak edip bende sormuştum . Bir problem olmayacağını söylediler. Hiperbariğide operasyondan bir gün sonra başlatıyorlar .

şenol53

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 03 Kasım 2017, 22:27:25 »
Hayırlı olsun kardeşim oksijenden dolayı cok cabuk iyileşmiş benim sayfamada bakarsan sevinirim onnumarasın

huseyin26

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 04 Kasım 2017, 00:51:48 »
Aslında bakarsan çok hızlı bir ilerleme yok yani dönerde Kendi saçların hızlı uzayıp alınan yerleri golgelemis bence o yüzden sana öyle gelmis. Süreç normal hızında ilerliyor.

huseyin26

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 04 Kasım 2017, 00:54:52 »
İlaç kullanıyor musunuz ?

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 04 Kasım 2017, 14:51:03 »
İlaç kullanıyor musunuz ?
Şuan hayır fakat 20. Günde başlayacağım xpecia tablet kullanacağım . Birde fısfıs

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 04 Kasım 2017, 23:48:44 »
Güzel sonuç alacağını düşünüyorum ıns güzel saçların olacak mevcut saclarinda cok iyi zaten hisar arena med yolunda ilerliyor hatali bolgeden sac alma fazla greft ekimiyle... hiperbarik oksijende iyi bir pazarlama stratejisi güzel dusunmusler😊

legolas

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 04 Kasım 2017, 23:56:22 »
geçmiş olsun. yanlardan alım biraz fazla olmuş ama ekimin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum dağılım gayet iyi.

huseyin26

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 05 Kasım 2017, 01:29:48 »
Fısfıs dediğin sanırım minoxidil. Bence onu uzun süre kullanma çünkü var olan saça zarar verme ihtimali yüksek ve ph degeri düşük su an kafana zarar verebilir. Xperia tek başına yeterli olacağını düşünüyorum yada bı alti ay proecia

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 05 Kasım 2017, 03:06:59 »
Fısfıs dediğin sanırım minoxidil. Bence onu uzun süre kullanma çünkü var olan saça zarar verme ihtimali yüksek ve ph degeri düşük su an kafana zarar verebilir. Xperia tek başına yeterli olacağını düşünüyorum yada bı alti ay proecia

Ducray şampuan . Fısfıs dediğimde hair forte spreymiş . İlacın yanında bunlarda var reçeteye baktım . İşte o yüzden tedavi farkları neden oluşuyor doktorlar arasında bunu merak ediyorum . Çoğu hasta doktorundan memnun işte yan etkileri olan var tam sonuç alamayan var . Çok kullanma derken ne kadar kullanmalıyım ? Siz ne kullandınız ? Paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 05 Kasım 2017, 03:09:03 »
geçmiş olsun. yanlardan alım biraz fazla olmuş ama ekimin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum dağılım gayet iyi.
Teşekkür ederim . Umarım güzel sonuç alırım 😊

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 05 Kasım 2017, 03:15:59 »
Güzel sonuç alacağını düşünüyorum ıns güzel saçların olacak mevcut saclarinda cok iyi zaten hisar arena med yolunda ilerliyor hatali bolgeden sac alma fazla greft ekimiyle... hiperbarik oksijende iyi bir pazarlama stratejisi güzel dusunmusler😊
Merhaba altandem umarım iyi sonuç alırım teşekkür ederim. Forumda hisar hastalarının sonuçlarına bakarakta Karar verdim ekim merkezi seçimine .  Bir problem göremedim aslında . Kabul ediyorum ilk gün çok kanlı görünüyor 😄 Alım yapılan yerlerde tam anlamıyla 6 ayda toparlıyormuş galiba . Bakalım süreci beraberce takip edeceğiz

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #29 : 05 Kasım 2017, 11:22:14 »
Merhaba altandem umarım iyi sonuç alırım teşekkür ederim. Forumda hisar hastalarının sonuçlarına bakarakta Karar verdim ekim merkezi seçimine .  Bir problem göremedim aslında . Kabul ediyorum ilk gün çok kanlı görünüyor 😄 Alım yapılan yerlerde tam anlamıyla 6 ayda toparlıyormuş galiba . Bakalım süreci beraberce takip edeceğiz
saçların çok iyi olacak 😊 eminim tekrardan hayırlı olsun

Facebook Twitter Instagram