Saç Ekimi Sonuçları
Kadri saçlarının arasına ekim yapılmış heralde sıklaştırma yapılırken kendi şaçlarina bir zarar gelme ihtimali yokmuydu. Hiperbarik tedavisi ekimden öncemi sonra yapılan bir işlemmi
İlaç kullanıyor musunuz ?
Fısfıs dediğin sanırım minoxidil. Bence onu uzun süre kullanma çünkü var olan saça zarar verme ihtimali yüksek ve ph degeri düşük su an kafana zarar verebilir. Xperia tek başına yeterli olacağını düşünüyorum yada bı alti ay proecia
geçmiş olsun. yanlardan alım biraz fazla olmuş ama ekimin iyi sonuçlanacağını düşünüyorum dağılım gayet iyi.
Güzel sonuç alacağını düşünüyorum ıns güzel saçların olacak mevcut saclarinda cok iyi zaten hisar arena med yolunda ilerliyor hatali bolgeden sac alma fazla greft ekimiyle... hiperbarik oksijende iyi bir pazarlama stratejisi güzel dusunmusler😊
Alıntı yapılan: altandem - 04 Kasım 2017, 23:48:44Güzel sonuç alacağını düşünüyorum ıns güzel saçların olacak mevcut saclarinda cok iyi zaten hisar arena med yolunda ilerliyor hatali bolgeden sac alma fazla greft ekimiyle... hiperbarik oksijende iyi bir pazarlama stratejisi güzel dusunmusler😊Merhaba altandem umarım iyi sonuç alırım teşekkür ederim. Forumda hisar hastalarının sonuçlarına bakarakta Karar verdim ekim merkezi seçimine . Bir problem göremedim aslında . Kabul ediyorum ilk gün çok kanlı görünüyor 😄 Alım yapılan yerlerde tam anlamıyla 6 ayda toparlıyormuş galiba . Bakalım süreci beraberce takip edeceğiz