Gönderen Konu: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)  (Okunma sayısı 38734 defa)

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
19 ekim 2017 tarihinde hisar hastanesinde saç ekim işlemim gerçekleşti. Bugün 10 gün yıkamam ve kabuk dökülmesi işlemim de bitti. Öncesinde bu forum da dahil birçok mecrada araştırma yapmıştım. Hisar hastanesinde daha önce ekim yaptıran birinin gerçek sonucunu gördükten sonra burada karar verdim. Ekim öncesinde en korktuğum konu yapılacak iğnelerin acısıydı. Ekim yaptıranlar anlattıkça hep erteledim. Görüşme yaptığımda iğne yapmadan uyuşturacaklarını anlattı Bilgehan bey ve Hasan bey,le beraber planlamamı gerçekleştirdiler. Operasyon bir gün öncesi 1 seans Prp yapıldı. Operasyondan sonra 3 gün de hiperbarik oksijen tedavisine devam ettik. Hastane çalışanları Tüm süreçte gayet ilgili ve alakalı davrandılar. En önemli faktörlerden biride hastane ortamında olmasıydı benim için. Tüm aşamalardaki fotoğrafları tüm süreci saçlar tam anlamıyla çıkana kadar sizinle paylaşacağım.  ;D

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Estemylife Hisar Hasan Akıl 5300 graft ( hiperbarik tedavili)
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2017, 16:29:12 »
Bandajın çıktığı ilk günüm arkadaşlar 😅
« Son Düzenleme: 09 Aralık 2017, 21:45:04 Gönderen: kadri »

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2017, 16:50:29 »
Ekim öncesi fotoğraflarınız yok mu? hayırlı olsun güzel bir ekime benziyor..
takviye olarak kullandığınız bir şey var mı?

HunTR

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2017, 17:02:25 »
Kanal açma işlemini kim yaptı?

diptera

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 31 Ekim 2017, 17:02:48 »
Bende aynı merkezde ekim yaptırdım ,Hayırlı olsun ekiminiz.Ekim merkezi konusunda doğru bir tercih yapmışsınız.Ekim öncesi fotoğrafınız varsa paylaşmanız yorum yapılması açısından güzel olur.Donör biraz hırpalanmış gibi duruyor sanki,bilemedim.Diğer arkadaşlar da yorum yaparlarsa daha net fikir sahibi olabilirsiniz.Anestezi öncesi uyuşturma işlemi ne ile yapıldı,en sıkıntılı ve acı verici aşama anestezi zaten onun haricinde bi ağrı sızı olmuyor.
Sabır en gerekli şey
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2017, 17:04:41 Gönderen: diptera »

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 31 Ekim 2017, 17:18:02 »
Evet ekim öncesi foto alalım

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2017, 17:34:03 »
Tepeye yakin riskli bölgeden ve yan bolgelerden ise cok yukaridan alim yapilmis ilerisi icin sikintiya sebep olabilir

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 31 Ekim 2017, 17:42:03 »
Buda ekim öncesi fotoğraflarım arkadaşlar

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 31 Ekim 2017, 17:46:02 »
Anestezi iğnelerle yapılacak diye bekliyordum ilk önce fakat tabanca gibi bir aletleri var içine ilaç doldurup uyuşacak bölgeye sırayla onu sıkıyorlar . Acı ağrı sıfır . Geçen yıl arkadaşım saç ektirmişti bir ekim merkezine lokal olurken ağrıyacak epey bi ah vah ediceksin demişti . Fakat operasyonda ağrı sızı hiç birşey hissetmeden uyuşturdular . En çekimdiğim noktada buydu . Hepsine teşekkür ediyorum . Kanal açma işlemini Hasan bey yaptı . Epey ilgilendi onada özellikle teşekkür ediyorum 😊

prelude034

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 31 Ekim 2017, 17:49:20 »
Hayırlı olsun, ön çizgi güzel planlanmış. Yanlarda biraz hırpalanma var gibi gözüküyor. Kabuk dökümden sonra resimlerde daha net yorumlanabilir.

Fenerlim1907

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 31 Ekim 2017, 19:00:56 »
Merhaba hayırlı olsun. 5300 bu saça fazla değil mi o kadar açıklığın yok bence. Daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi aydınlatır seni bu konuda

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 31 Ekim 2017, 19:33:54 »
Hayırlı olsun. her ne kadar verteksin açıklığı çok olsa da bu dökülme tipi ve kafa yapınızdan dolayı sonucun başarılı olma ihtimalini yüksek görüyorum. greftleri toplarken yanlara çok girmişler, nerdeyse alın bölgesine kadar sokmuşlar miktormoturu. umarım ilerisi için kötü görüntü teşkil etmez.

altandem

• Ziyaretçi
« Yanıtla #12 : 31 Ekim 2017, 20:21:27 »
Ins güzel bir sonuç alırsınız hisar arenamed yolunda ilerliyor bana kalırsa

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 31 Ekim 2017, 20:32:29 »
Hayırlı olsun. her ne kadar verteksin açıklığı çok olsa da bu dökülme tipi ve kafa yapınızdan dolayı sonucun başarılı olma ihtimalini yüksek görüyorum. greftleri toplarken yanlara çok girmişler, nerdeyse alın bölgesine kadar sokmuşlar miktormoturu. umarım ilerisi için kötü görüntü teşkil etmez.

Şuan 12. Günümdeyim çok yaralı görünüyor bende farkkettim . 5. Günimü paylaşıcam şimdi . Şuanda şok dökülme yşamadım . Umarım güzel olur süreç bitiminde . Teşekkür ederim bu arada 😊

kadri

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 31 Ekim 2017, 20:38:06 »
Bunlar 6. Veya 7. Günümden. O çok yaralı görüntü hiperbarikle çok hızlı düzeldi . Ama arka kısım daha geç iyileşiyor sanki arkadaşlar . Ekim yapılan yerlerin kabukları dökülmeye başladı . Herkes çok hızlı iyileştin diyor . Bünyeden bünyeye fark ediyor sanırım . Süreci yine paylaşacağım . Herkesin iyi sonuçlar alması dileğimle .

Facebook Twitter Instagram