Merhabalar bu forumu son 1 aydır keşfettim.
Forumu oluşturan bilgi veren herkese çok teşekkür ederim.Çok faydalı bilgiler mevcut.
Saç ekiminden korkularımdan dolayı hep uzak durdum.
Geçen sene smp saç sümilasyonu yaptırdım ama çok az bi etkisi oldu.
Çevremde de saç ekimi artınca bende bi heves ile karar verdim sanırım saç ektireceğim en kısa sürede karar vermişken hemen harekete geçmek istiyorum.
1) Yaşım 35
2) saç dökülmem 24 yaşımda başladı ufak ufak tepe bölgesinden başladı.Vertex son 4-5 senedir boşalmaya başladı.
3) saç dökülme tipim stabil ilerliyor sanırım,yaklaşık 10 senedir hala tam kel olmadım çünkü:)
4) Herhangi bir ilaç kullanmıyorum sadece bioxin şampuan kullanıyorum 1 yıldır.
5)Saçlarım biraz ince tellidir.son 1.5 senedir uzatıyorum olduğu kadarıyla
6)Donör bölge ve yan taraflarda saç olan bölgeler sık uzayınca da kabarıyor bayağı.Ön çizgimden de memnunum sıklaştırma olursa ne mutlu saç ekiminden beklentim ön çizgi ve tepe bölgemin dolu olması.Hayalim saçları uzatıp toplayabilmek o yüzden vertex bölgesinde pek önceliğim yok uzatırsam zaten o bölge kapanacaktır iyi kötü.
Durumum bu şekilde Gaziantep'de yaşıyorum.Yarıyıl tatilinde istanbulda olacağım.
Gaziantep'den bir arkadaşım AKL klinikde olmam konusunda ısrarcı oldu. bende forum aracılığıyla merkezin saç ekimlerine ve sonuçlarına odaklandım fiyatlarıda sanırım 25k bandındaymış.
Bu fiyatlara çıkabilirim kart vs bir şekilde halledebilirim.Fakat siz değerli ve tecrübeli arkadaşlarımdan abilerimden fikir almak istiyorum başka merkezler hakkında da.
Saçın durumu beklentim düşüncem bu yönde merkez seçiminde yardımlarınızı rica ediyorum zaten işlemden yeterince korkuyorum bu yüzden en doğru kararı vermek istiyorum.