Sercan hocam harika bir ekim olmuş. Gerçekten enseyi görünce sayfaları dizi izler gibi çevirdim sonu nolacak diye, bu kadarını ben de beklemiyordum. Forumda yeniyim yani ilaç kullanımı falan çok bilmem ve açıkçası artık beklentimi de ona göre ayarladığım için kendim de çok önemli olmadığı sürece düşünmüyorum fakat sana bi tavsiyem, ilacı bıraktığında incelme vs. olur mu diye düşünme çünkü çok çok iyi bir ekim olmuş zaten. Yakışmış da baya bi sima değişmiş. Ekilen kökler bildiğim kadarıyla zaten DHT dirençli olduğu için kolay dökülmeyecekler fakat incelebilir belki ama ilacı da zaten bir ömür kullanamazsın. Artık dökülmeyecek olan telleri bitkisel kalınlaştırma ve güçlendirme yolları varsa onlara devam edersin. Önemli olan sağlık ve tekrar söylüyorum, on numara beş yıldız bir ekim olmuş. Ben de bayram sonrası gideceğim ve Medeks'i daha önce Hintell hocamın tavsiyesi olarak görmüştüm, bu sonuçtan sonra ekliyorum listeme mutlaka.
Bu arada hep dediğin gibi, bu forumu kuran ve idare edenlere çok teşekkürler. Müthiş faydalı bir rehber görevi görüyor, herkes birbirine müthiş destek veriyor. Nihayetinde bizi bizden iyi kimse anlamaz